La Multi Ani Fulguleti de n-d '06 (200)
Raspunsuri - Pagina 12
Raluca_u spune:
Teo 

of ce greu cu despartirile astea... Abia astept sa ne vedem. pe voi stiu ca ne putem baza la o intalnire.
Acs sigur ca o optiune sunt si locurile de joaca. intai ar trebui sa ne hotaram daca vrem sa ne vedem si apoi cautam solutia cea mai potrivita.
Dianav tu nu vrei sa ne cunosti si personal? ![]()
Lacramioara pupici pentru Stefi.
Mamaana ma bucur ca sunt fetele mai bine.
pupici si noapte buna
Raluca cu
www.totsites.com/tot/adinaungureanu" target="_blank">Adina Andreea (12 nov 2006)
Copiii sunt cei care ne arata încotro merge lumea, fiindca pentru asta au venit aici, ca sa faca lumea sa mearga mai departe.
Ktrinel spune:
teutz, se aprind ochiurile ??? ...habar nu aveam ...
.
mamaana, cred ca e vorba de Polysporin ...
..cum sa pui propolis in ochi? ![]()
Teutz spune:
Mamaana, sanatate multa fetelor!
Ktrinel, da, se aprind ochiurile de la plita. Vezi ca pe spatele plitei e un locas pentru 3 baterii. 
Lacramioara, ce scumpa e Stefy!
Dianav, nu-ti face probleme, ai o fetita minunata! Stii cum se spune, fiecare copil cu ritmul lui. Alexiei nu-i tace gura toata ziua, dar vorbeste mai mult pe limba ei. Cateva cuvinte le spune corect, dar pe majoritatea le stalceste intr-un mare fel.
De propozitii nici vorba. Daca o asculta cineva strain nu intelege mai nimic. Eu, pentru ca o cunosc cel mai bine, o inteleg de cele mai multe ori. Se mai intampla insa sa jucam si mima pana ma prind ce vrea sa spuna. Cartile ii plac, mi le aduce si povestim, ma intreaba una, alta. Nu e pasionata de construit, de sortat pe culori sau pe marimi. Si ce? O sa-i placa mai tarziu. Puzzle-urile sunt bune doar de bagat in sacosica si de plimbat prin casa, sau de pus in cratita pe aragazul ei, ca sa le facem mancare. Jucariile le imprastie peste tot. Daca le strang in cutii sau galetuse cat e ea treaza, imediat se duce si le rastoarna in mijlocul camerei. Nu ma mai agit. Toata ziua facem slalom printre jucarii, iar seara le aranjez pe la locurile lor. 
Teutz
de
Alexia Iarina (10.12.2006)
mamaana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ktrinel teutz, se aprind ochiurile ??? ...habar nu aveam ... mamaana, cred ca e vorba de Polysporin ... Ktrinel si Ana Julia (24.11.2006) |
hai ca ma duc acu' sa vad ce scrie pe cutie...
ei da, AI DREPTARE - POLYSPORIN se cheama, dar uite ca asa fac eu cand sunt obosita, incurc... IERTARE!!!!
Yagmur spune:
Neata....
Adina, ce idee minunata.... pacat ca nu sintem si noi acolo.... venim in Buc chiar de Craciun, si nu stiu cat stam... depinde daca intru sau nu in somaj tehnic, desi nu cred ca scap 
Luca are mucisori, momentan am trecut pe ser si aspirat.... ieri a fost tare agitat, nu a dormit deloc la pranz iar noaptea s-a trezit urland de cateva ori... am dormit impreuna pana la urma, dar chiar nu stiu daca l-a durut ceva sau doar a visat...
Acum fac planuri sa vad cum aduc ceva jucarii la Bucuresti, ptr ca nu pot cumpara acolo.. sper sa gasesc pe cineva care sa mearga cu masina si poate trimit si caruciorul.... nu vreau sa duc decat rucsacul de munte dar ma tot gandesc ce vom faca acolo toata ziua... la Cluj avem parcurile aproape, pe Denis ca vecin, Polusul la 2 pasi.. mi-e groaza ca nu stiu cum sa-l distrez in capitala.....
Am apucat sa vad pozele cu Crinuta, Alexia si Raducu.... imi pare tare rau ca am ratat tone de poze.... si nici nu cred ca mai apuc sa citesc din urma 
Astea fiind zise... ma reintorc la treaba, fara nici un chef.. astept cu nerabdare cele 3 zile libere din weekend...
Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006) varsta Luca
dianav spune:
Ba da, mi-ar placea sa vin. Inteleg ca vreti sa organizati la un loc de joaca. Ar fi bine, noi nu am mers niciodata si vreau sa ajung. Ar fi ok sambata sau duminica sa se intample ca in restul zilelor banuiesc ca multe mamici merg la serviciu. Ar fi fain sa vina mosul intr-un cadru asa organizat, sa fie multu copii si sa aiba un sac cu cadouri, sa punem bani si sa umplem sacul. Tare fain ar fi!!! Sa fie un mos cat mai veritabil costumat si haios. Sotul meu a facut pe mosul anul trecut la niste cunostinte cu copii mai mari, clasa 1,2. I-a luat prin surprindere tare de tot. Mosul stia toate nazbatiile de la scoala....
dianav spune:
A, vroiam sa mai zic. Oana poarta chiotel nr.6 de la pampers. ABia ii mai vin desi are doar 13 kg si jumate. De olita nici gand. Stau si ma intreb, la vara ce nr ii mai dau ca 6 e maxim. Si face la pipi...Pe olita se aseaza imbracata, doar asa vrea. Unde ati vazut reductor, sa cumpar sa incerc si eu?
Vreau sa va zic ca e asa haiaosa, se urca in pat doar dupa ce ma pune sa o descalt de tenisii cu care sta prin casa. " Calta mama, calta" asa zice, asta inseamna sa o descalt si ma trage de mana sa ma aplec. Imi place ca e asa atenta.
Zicea cineva de pasta de dinti. Si noi folosim periuta goala, fara nimic. Mie mi se pare ok si asa. Are niste dinti frumosi, albi, perfect drepti si i-au iesit de mult...si sunt netociti, cand musca doaaree... Sper sa aiba dantura frumosa si la dintii definitivi.
leyla spune:
Neata, poftiti la
!

Mihaita 

Sa cresti mare, sanatos si sa ramai vesnic la fel de istet.
Dianav, Kaan nu intra nici in casa incaltat, adica intra pana pe hol dupa care musai cere sa fie desclatat dupa care imi face si mie observatie sa ma descalt. Iar pe pat/canapea nu se urca incalcat nici macar cu papuci de casa
, daca-i are in picioare imediat ii da jos.
Raluca_u spune:
Neata
Dianav buna ideea si cu mosul ca tot suntem in sezon.
deci cine mai doreste, cine mai pofteste la o aniversare a fulguletilor?
Raluca cu
www.totsites.com/tot/adinaungureanu" target="_blank">Adina Andreea (12 nov 2006)
Copiii sunt cei care ne arata încotro merge lumea, fiindca pentru asta au venit aici, ca sa faca lumea sa mearga mai departe.