La Multi Ani Fulguleti de n-d '06 (200)
Raspunsuri - Pagina 15
mamaana spune:
la multi ani Mihaita!
multumesc fetelor de gandurile voastre!
azi le-am dus la daycare, au mancat bine, s-au jucat, isabelle nu a mai facut febra
sa o fi vazut-o pe stephanie ieri dupa amiaza - statea la usa de la intrare si ciocanea mititica, se plictisise de atata stat in casa; la un moment dat a vazut veverite in backyard si nu stia cum sa deschida usa
mai repede sa se duca la ele (noroc ca nu stie inca cum...)
dianarus

al meu e mare si se zice ca ar intelege, dar tot copil e, si tot s-a simtit marginalizat
gata, nu mai zic nimic sa nu ma mai fac de ras
roxanica2006 spune:
La multi ani, Mihaita!! sa fii sanatos, micutzule, Doamne Doamne sa aiba grija de inimioara ta mica, sa cresti mare, frumos si fericit!! Lavinia, felicitari pentru puiul tau iubit!

uite, ce frumos, Mihaita al tau e nascut chiar in ziua in care e serbat Sfantul ce protejeaza copiii, asta e semn bun!![]()
Raluca, sper sa nu fie caz de operatie, va doresc multa sanatate!! 
Dragele mele, la serviciu sunt f.f.f ocupata, tare obosita sunt, ma acomodez greu, dar in linii mari totul e sub control. David e bine, se intelege excelent cu bunica, sunt tare linistita stiindu-l fericit.
Va imbratisez cu mare mare drag!!
ROXANA
si
DAVID MIHAI (20.11.2006)
David al meu
asiza spune:
LA MULTI ANI, MIHAI!!! Sa cresti mare si sa fii sanatos, iar pentru inimioara ta iti doresc tot ce e mai bun, sa te faci bine repede repede! Lavinia, felicitari, ai un baietel de milioane! 

Raluca, imi pare rau de Adinuta. Va tin pumnii sa treceti cu bine peste operatie! 
Mamaana, ma bucur ca fetele sunt bine!...dar de ce sa te faci de ras, ca n-am inteles...hai povesteste mai multe, caci noi, fetele cu un singur copilas, sigur avem ce invata de la mame experimentate ca voi 
Teutz, super pozele, minunate fetele astea doua ca nu s-au uitat si stiu sa fie prietene 
Dianarus, esti intr-adevar speciala 
Acs, si tu 
Dia, ai iesit cu bine de la dus?
Noapte buna
Oana cu www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank"> Denis 1+
Slideshow
Life is short...buy pink shoes!
Donia spune:
La multi ani Mihaita, baietel frumos! Sa fii inconjurat numai de dragoste si sa ai parte numai de bucurii! 
Raluca, eu faceam exact ce face Adinuta, am amintirile astea de mult timp, copil fiind ma puneam in pat ca ma durea burta si a trebuit sa trec oceanul ca sa aflu ca e din cauza intolerantei la lactoza! Incearca vreo cateva zile - o saptamana sa ii dai lapte fara lactoza, dar si produse lactate tot fara lactoza, si urmareste cu atentie comportamentul ei.
Oricum, nu operati nimic fara doua opinii si te rog incearca si ce ti-am zis eu daca aveti timp si nu e urgent.
ramsan, scuze, nu te-am uitat, dar am fost plecata cu treburi. Maine promit ca vin cu rezultatele, ca am o zi normala
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
ramsan spune:
Cafea cineva? oricine?
Lavinia! hello! Unde ai disparut?
Danita? convalescenta?
Dianarus experienta ta mi-a confirmat intuitia.
Dia abia astept sa iau de la posta cartea cu primele 1000 de cuvinte - am comandat-o pe net de pe siteul postat de tine. Face parte din megacadoul de Craciun pentru Rares
Ai iesit cu bine de sub dus?
Donia 
Roxanica e bine ca se impaca cu bunica. Macar stai si tu linistita si te poti concentra la job.
Rares - puiutul mamei (8 nov. 2006)
Raluca_u spune:
Buna fetelor
va multumesc tuturor pt cuvintele calde si gandurile bune. La recomandarea Dianei am luat legatura cu Miki04 care mi-a dat informatiile de contact ale dr care l-a operat pe Cristi cand era micut.
Azi de dimineata ne-a si vazut d-na doctor si intradevar este nevoie de operatie, Adina efectiv a inceput sa planga cand a inceput sa o palpeze in jurul buricului si nu plangea de frica ci de durere.
pe 14/15 decembrie o vom opera. asta este. noi inca nu am avut sarbatori de iarna fara probleme. acum 2 ani eram in spital cu problemele noastre cele mari cu punga de puroi lannga creier si pe 25 dec i-au facut incizia la ochisor pt a drena puroiul, anul trecut pe 17 decembrie a fost operata la ambele urechi din cauza otitei, anul asta hernia...
Doamne Doamne a avut grija de noi de fiecare data si am trecut cu bine si o sa ne ajute si anul asta.
Donia merci de sfat, Adina a facut deja teste de alergii printre care si la lactoza si nu are nici o problema, pe ea chiar o doare la atingere sau dupa ce plange, face caca din cauza efortului.
pupici tuturor.
Raluca cu
www.totsites.com/tot/adinaungureanu" target="_blank">Adina Andreea (12 nov 2006)
Copiii sunt cei care ne arata încotro merge lumea, fiindca pentru asta au venit aici, ca sa faca lumea sa mearga mai departe.
ramsan spune:
La multi ani m_monique
Mai treci pe la noi si spune-ne despre voi!
Rares - puiutul mamei (8 nov. 2006)
saryta spune:
La multi ani! m_monique
La multi ani! Fatima
La multi ani! Biabaus
multa sanatate si rabdare sa va cresteti puiutii mari si frumosi!
Mariana - mamicuta de 3
- ANDRA('99), SARA('05) si ANTONIA(nov.'06)