Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (229)
Raspunsuri - Pagina 13
myral spune:
Ce fetite duuulci, cu sau fara par
cu sau fara codite
Maria deci pana acum nu ai tuns-o deloc pe Teutza? Chiar are putin par dar si cand o creste numai fundite si codite o sa fie
Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)
bikmaria spune:
nu Myral nu am tuns-o deloc,chiar am zis ca nu o s-o tund decat cand imi va cere ea ,eu tot sper sa semene cu mine ,eu am parul des
Caprita ta cea mare ce face ?
myral spune:
Deci toata lumea il vrea pe Ghighi la curatenie
la cat de corect foloseste el aspiratorul!Elisa nu face curatenie, ea de fapt nu suporta ordinea nici o clipa toate jucariile trebuiesc imprastiate prin toate camerele chiar daca se joaca sau nu cu ele.Am vazut si pozele de la intalnire cu doua fetite vesele si cochete si un cavaler timid cu gene lungi.Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)
cecilia L spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cecilia L Chiar nu stiu de ce-mi ura Celia la multi ani, dar daca trebuie sa dau de se gaseste si o fac cu placere, deci in seara asta trebuie sa se simta toata lumea bine,cand nu avem ocazii le cautam si rtot ne simtim bine.![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)poze noi asa crestem |
mancarica speciala pentru LUY
Cecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)poze noi
asa crestem
luy spune:
Celia, tare dulce papusica ta buclata 
Pe Teutza cocheta cu multe bentite speram s-o vad in poze mai recente 
Ia sa ma duc sa ma uit la pozele lui Vladutz si ale Veveritzei, ca mi-am amintit de postarea Erinei.
Hahaha, myral, mi te-am si inchiouit cum fugi tu dupa Elisa prin casa cu foile de hartie ![]()
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
Poze puteti vedea in contul comun pe flickr/contacts
myral spune:
Caprita mea si-a stricat sirul notelor de 10 cu un opt la geografie
binenteles ca profesoara e vinovata si cica nimeni nu a luat nota mai mare
Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)
cecilia L spune:
In cazul astaLa multi ani! Celia
Nu stiam ca azi este sf Cecilia, stiam ca se sarbatoreste la catolici, dar cum nu am un astfel de calendar am uitat cu totul.
Luy, cred ca ai gasit mancarica mai sus, cu dedicatie![]()
Maria, ce noroc ai, se intoarce sacosa plina
sper sa nu fie probleme cu intoarcerea lui Alex acasa, macar de Mos Craciun
Lasa ca Teuta este frunoasa si cu par putin

Diwana sa poarte sanatos noile achizitii.
Daca tot pomeneati de achizitii, Cristi s-a mai ales cu o pereche de pantaloni grosi de la baby expo
(prietena mea i-a cumparat pt baietelul ei si nu-i veneau, asa ca norocos baiat am)
Luy, sper ca ai scapat de durerea de cap, uite aici un
sa treaca
Cecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)
poze noi
asa crestem
cecilia L spune:
uffffff am vazut o carliontata'' si m-am indragostit de ea''...vreau si eu o fetita carliontata.....in familia sotului sunt tot numai baieti.![]()
Cecilia si
poze noi
asa crestem
cecilia L spune:
Pe baiatul meu nu-l vrea nimeni ajutor la curatenie

ok, sa nu il vreti nici dupa ce va voi povesti cum presteaza el....mai asteptati ca merg sa-l culc![]()
![]()
![]()
Cecilia si
poze noi
asa crestem