Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (229)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diwana spune:

Va las, ca mi-au venit socrii. sa nu zica ca nu-s harnica si stau numai la calculator. Sa fiti cuminti

Diwana si pitic Rares (14.09.2007)

filmulete Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Maria, banuiesc ca ai rummy de-ala cu piese mari, sa nu fie pericol sa le inghita Teutza. Sper ca pana maine sa se opreasca ninsoarea si sa se rezolve orice problema cu drumul, iar Alex sa ajunga in siguranta acasa

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

Poze puteti vedea in contul comun pe flickr/contacts

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bikmaria spune:

Am uitat sa va spun ca nu mai primeste biberonul in nici un chip ,nu vrea si pace ,o saptamana nu am putut sa-i dau lapte ,cum vedea biberonul se punea pe-o jale ,asa ca acum bea lapte cu canita ,nu mai bea decat max 200ml pe zi,dar ii mai dau dimineata cereale cu lapte ,ii mai fac orez cu lapte ,ii dau iaurt ,branza ,cascaval,almete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Celia spune:

Maria, multumesc. Multumim de povestirile despre Teuta. Andreea e la pol opus nu prea ii face placere sa-i prind buclele

mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi

6 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myral spune:

Si a mea si-a gasit de lucru baga un servetel intr-un pahar cu putina apa, il mai scoate se uita la elHa, ha ,ha Diwana si in familia sotului tot numai baieti sunt, el mi-a spus ca generatia asta e randul fetelor asta ca sa nu7 ma mai gandesc la nr 3LA MULTI ANI, CECILIA SI CELIA!Stia celia ce stia.Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Celia

Maria, multumesc. Multumim de povestirile despre Teuta. Andreea e la pol opus nu prea ii face placere sa-i prind http://good-times.webshots.com/photo/2917607390102950968DgMpqP?vhost=good-times]buclele[/url]

mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi

6 luni

vai ce fetita frumoasa si ce de par are ,mor de invidie ,dar hai sa ma laud si eu cu 'motata'mea(sic,sic a mea sta sa-i fac codite)http://good-times.webshots.com/photo/2644565850102550981xSxOKx

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myral spune:

Maria pai s-a saturat fata ta de bibe acum e mare Sigur e ok ce mananca.SI a mea a mazgalit te miri pe unde cu pix culori dar ea o vede pe sora sa si nu e chip s-o opresc asa ca stau dupa ea si ii pun coala in fata, pe covor, pat peretiEu i-am taiat bretonelul si m-am luptat cu ea ca vroia neaparat foarfeca si i-am dat-o putin, ea hop in cap sa-si taie si ea din parMyral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Celia spune:

Maria, pupici dulcetei motate . Speram sa nu fie probleme la intoarcerea lui Alex acasa, ii dorim drum bun.

poze
intalnire DC Iasi

6 luni

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui luy

Maria, banuiesc ca ai rummy de-ala cu piese mari, sa nu fie pericol sa le inghita Teutza. Sper ca pana maine sa se opreasca ninsoarea si sa se rezolve orice problema cu drumul, iar Alex sa ajunga in siguranta acasa

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

Poze puteti vedea in contul comun pe flickr/contacts

Da ,avem rummy cu piese din cele mari ,e al lui Alex ,dar cand pisica nu'i acasa ...
Tocmai am vorbit cu el la telefon si mi-a spus ca ce n'ar da ei sa ramana blocati acolo ,macar pana la mos Nicolae

Mergi la inceput