Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (229)
Raspunsuri - Pagina 11
diwana spune:
Iaca manusile: http://community.webshots.com/album/568829836GnTIxO?vhost=community&vhost=community. In relaitate is mai faine ![]()
Diwana si pitic Rares (14.09.2007)
filmulete Rares
Celia spune:
Diwana, sa poarte sanatos Rares noile achizitii. Ce de cunostinte a facut cu pixul ala... La noi Andreea a descoperit sertarul de la biroul lui frate-su pe care-l deschide scoate o mana de creioane de acolo si doar le imprastie prin casa impreuna cu cartile de colorat.
Luy,
, a trecut durerea de cap? Acum se poate ocupa tati -sportivul de Maria -gene lungi.
mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi
6 luni
luy spune:
La multi ani, Celia ! 
Sper ca ai avut o zi frumoasa azi, iar cei dragi te-au sarbatorit cum se cuvine 
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
Poze puteti vedea in contul comun pe flickr/contacts
bikmaria spune:
da Luy tot asa bine mananca micuta mea ,doar ca nu mai pot spune ca este la fel de cuminte ca inainte
,e o zuza nu sta nici un minutel ,se catara peste tot ,umbla in sertare si mai nou se ascunde
si eu sunt singura cu ea ,Alex e plecat de ieri in excursie la Sinaia ,iar tati de Teo a trebuit sa plece la tara asa ca eu am ramas sa ma odihnesc
,Teodora vrea sa o pieptan are ea trei fire ,dar vrea sa fie tot timpul aranjata
vine cu un pieptene si o periuta de par si se aseaza langa mine si imi arata cum trebuie sa fac
e asa de dulce
Celia spune:
Luy, multumesc.
A fost o zi, placuta-mai ales ca a nins astazi ... Pana dupa amiaza am fost la penultimul curs de pe semestrul asta...apoi mi-am luat fetita de la mama , Andrei ramane la ea peste week-end apoi acasa. Sotul a fost plecat din Iasi...
mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi
6 luni
diwana spune:
La multi ani Cecilia si Celia
Fericire maxima.
Multumim fetelor pt. urari 
Mary, ce dulce e Teuta ta
Si Rares se mai piaptana, dar el nu tine asa mult la imagine, cred ca de fapt se scarpina ![]()
filmulete Rares
luy spune:
ei, tare cocheta Teutza
Cred ca a auzit ca daca face des masaj la scalp i se indeseste parul ![]()
Deci nu m-am inselat ca se tine de nazdravanii... exact asa mi-am imaginat-o ! 
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
Poze puteti vedea in contul comun pe flickr/contacts
bikmaria spune:
I-am dat Teodorei piesele de la rummy(cred ca asa se scrie) si e tare incantata sta cumintica de 10 min ,sper sa dureze ..
Stau cam cu teama au anuntat astia la tv ca sunt probleme cu DN72 Targoviste -Sinaia ,sper sa se rezolve pana maine cand se intoarce Alex
diwana spune:
Maria, sper sa nu fie nicio problema pana se intoarce Alex acasa 
filmulete Rares