Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (229)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diwana spune:

Iaca manusile: http://community.webshots.com/album/568829836GnTIxO?vhost=community&vhost=community. In relaitate is mai faine

Diwana si pitic Rares (14.09.2007)

filmulete Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Celia spune:

Diwana, sa poarte sanatos Rares noile achizitii. Ce de cunostinte a facut cu pixul ala... La noi Andreea a descoperit sertarul de la biroul lui frate-su pe care-l deschide scoate o mana de creioane de acolo si doar le imprastie prin casa impreuna cu cartile de colorat.

Luy, , a trecut durerea de cap? Acum se poate ocupa tati -sportivul de Maria -gene lungi.

mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi

6 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

La multi ani, Celia !

Sper ca ai avut o zi frumoasa azi, iar cei dragi te-au sarbatorit cum se cuvine

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

Poze puteti vedea in contul comun pe flickr/contacts

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bikmaria spune:

da Luy tot asa bine mananca micuta mea ,doar ca nu mai pot spune ca este la fel de cuminte ca inainte ,e o zuza nu sta nici un minutel ,se catara peste tot ,umbla in sertare si mai nou se ascunde

si eu sunt singura cu ea ,Alex e plecat de ieri in excursie la Sinaia ,iar tati de Teo a trebuit sa plece la tara asa ca eu am ramas sa ma odihnesc ,Teodora vrea sa o pieptan are ea trei fire ,dar vrea sa fie tot timpul aranjata vine cu un pieptene si o periuta de par si se aseaza langa mine si imi arata cum trebuie sa fac e asa de dulce

Mergi la inceput

La multi ani CELIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Celia spune:

Luy, multumesc.
A fost o zi, placuta-mai ales ca a nins astazi ... Pana dupa amiaza am fost la penultimul curs de pe semestrul asta...apoi mi-am luat fetita de la mama , Andrei ramane la ea peste week-end apoi acasa. Sotul a fost plecat din Iasi...

mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi

6 luni

Mergi la inceput

La multi ani Cecilia si Celia Fericire maxima.

Multumim fetelor pt. urari

Mary, ce dulce e Teuta ta Si Rares se mai piaptana, dar el nu tine asa mult la imagine, cred ca de fapt se scarpina

filmulete Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

ei, tare cocheta Teutza Cred ca a auzit ca daca face des masaj la scalp i se indeseste parul
Deci nu m-am inselat ca se tine de nazdravanii... exact asa mi-am imaginat-o !

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

Poze puteti vedea in contul comun pe flickr/contacts

Mergi la inceput

I-am dat Teodorei piesele de la rummy(cred ca asa se scrie) si e tare incantata sta cumintica de 10 min ,sper sa dureze ..
Stau cam cu teama au anuntat astia la tv ca sunt probleme cu DN72 Targoviste -Sinaia ,sper sa se rezolve pana maine cand se intoarce Alex

Mergi la inceput

Maria, sper sa nu fie nicio problema pana se intoarce Alex acasa

filmulete Rares

Mergi la inceput