Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (229)
Raspunsuri - Pagina 10
luy spune:
Vad ca nici voi nu v-ati inghesuiti sa scrieti, foarte bine asa, ca am reusit si eu sa citesc. ![]()
Am vazut ieri desenul Sofiei, se pare ca e multi-talentata mica pianista 
Astept sa vad si desenele Alexandrei, din descrierile savuroase ale mamicii ei par a fi demne de studiat cu atentie. 
Mamici, cum pastrati operele fetitelor voastre ? Sa ma pregatesc si eu din timp... Inca nu i-am luat culori Mariei, de fapt am unele prin casa dar nu i le-am dat inca pt ca sigur le-ar rontai si probabil ar mazgali cu ele peste tot.
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
Poze puteti vedea in contul comun pe flickr/contacts
diwana spune:
I-am cumparat azi niste manusi lui fiu-meu
O sa vi le arat. Is pt. copii de 2 ani, dar merg si pe manutele lui. Sunt de fash, lungi, cu un singur deget, si rosii pe deasupra, sa nu mi-l deoache
. I-am mai luat si o geaca de fash, si 2 pulovere. Mai caut pantaloni grosi.
Diwana si pitic Rares (14.09.2007)
filmulete Rares
luy spune:
papanash, nu vrei sa-l trimiti in tabara pe Ghighi la mine ? Promit sa-i organizez activitati instructive care-i vor face placere : aspirat, facut ordine, chestii de-astea ! ![]()
E grozav ! 
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
diwana spune:
Luy, he, he. Ne gandeam si noi sa-i luam culori, i-am facut cunostinta cu pixul, insa din pacate si el a luat pixul si i-a facut cunostinta cu cearsaful, cu blugii mei, pantalonii lui, covorul (si cine stie pe unde o sa mai gasesc cunostintele pixului
)
Diwana si pitic Rares (14.09.2007)
filmulete Rares
luy spune:
diwana, sa le poarte sanatos ! Sunt de-alea legate intre ele cu un fel de cordon lung, sa nu se piarda ? ( maaama ce mai stiu sa explic !
) Avem si noi o pereche de la un combinezon de fash pe care inca nu i l-am dat.
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
Celia spune:
Am terminat de recuperat tot...
Cecilia, sa poarte sanatos Cristi noile achizitii.
Motivul urarii mele e ca astazi e sf.Cecilia
Devylla, Nana, felicitari pentru clasarea in concurs.
Carpatina, sanatate multa. Nu ne mai spui nimic de Trandafiras?
Greyeras, sa poarte sanatoasa Aduta noile achizitii . Petrecere placuta la botez.
Moldoveanca , imi pare rau pentru ce spaima ati tras...sper sa nu se mai repete.
Rox, sa poarte sanatos Bubu achizitiile. Bine ca i-a gasit glob tati Alexandrei si asa o sa o impaci pe Atomica , sa-i treaca supararea. Ii multmim de solutia pentru banuti.Asteptam operele de arta. Imi pare rau de cucuiul lui Bubu .
O seara placuta alaturi de musafiri si de n-a pregatit tati ceva pe la vreun hipermarket... sa savurati bunatatile pregatite de Bubu.
Danuta, felicitari lui Miru pentru primul inceput de mesaj...frumos.
Multumim de vestile despre Afibebe si o mai asteptam pe aici.
Myral , cred ca Elisa vroia sa–i cheme pe cei de la 112 pentru mami a ei cu atatea griji ...
Erina,
... Ma bucur ca ati avut intalniri placute in Bucuresti, astea poate vor contribui la schimbarea imaginii tale legate de statul in capitala... Ca si Daria ,si Andreea imi raspunde cu da cand o strig.
Sabina , felicitari Sofiei pentru desen. Andreea era in brate la mine si a vazut desenul si a zis”caii”.
Mandarinutza , multumim de vesti despre Antonia.
Betty, succes in cea de-a doua runda, sa va dea DD ceea ce va doriti.
–ici lui Mario vorbaretul...sa invete cat mai multe si sa-i linisteasca el pe vecinii deranjati...
Annisia, sanatate multa sa treaca cat mai repede raceala si sa –l poti tine aproape pe vorbaretul Y.
Maria , multumesc de link, si eu ca si Yaia... , eram curioasa de discutiile aparute dar lenea mea...
Bernix, ce dulceata ai tu acolo ...se transforma din Degetica in Xena...
mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi
6 luni
bikmaria spune:
Diwana sa poarte sanatos voinicul tau toate achizitiile .
Papanas ti-am admirat si eu flacaul harnicut i-am aratat si Teodorei ,poate va face si ea
,ea de obicei il copiaza pe Ghighi ,l-a vazut in sertare hop si ea ...
luy spune:
Maria multumesc mult, uite de la mine pt tine 

si 

Ne mai povestesti de Teutza ? Ce nazdravanii mai face ? Tot asa mancacioasa este ? 
diwana 
yupiiiiii, a venit tati !
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
luy spune:
LA multi ani, Cecilia !
Uite, da si tu de baut si ceva de mancat, chiar de nu stiai ca e ziua ta ! ![]()
Bautura o las pt altii, eu ma inscriu la mancare pt ca n-am gatit nimic azi ![]()
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )