Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (229)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bikmaria spune:

Myral ,Alex are mare bataie de cap cu ed tehnologica ,mie una mi se pare o materie de tot kk,dar asta e trebuie sa invete ,pt note
LUY promit sa pun poze mai noi cu ''pletoasa '' mea ,nu prea mi-a ars ,dar mi-am impus sa nu mai fiu suparata si sa iau viata asa cum este ,sotul meu este mult mai optimist ,inca nu este cazul de disponibilizare cel putin nu anul asta,el deja incearca si alte oportunitati ,treaba asta mi-a dat insa mult de gandit ,mi-am dat seama ca nu ne-am gandit niciodata ca am putea ramane fara servici ,ca nu ne-am pus problema sa punem ceva la saltea ,pentru zile negre ,cred ca am inceput sa gandesc ca un om batran...faza e ca eu deja ma vedeam fara bani sa platesc rata ,fara bani sa cumpar cadouri de mos Nicolae ,si cate si mai cate ,dar m-am gandit si ca sunt atatea familii care sunt cu un singur salariat si au copii si au atatea nevoi si atatea lipsuri ,ideea e ca ma simt vinovata ca nu am fost cumpatata si nu am pus cativa banuti deoparte ,dar de acum voi incerca sa fac ceva economii,voi fi mai economa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Celia spune:

Cecilia, sa-ti dea DD la bebe 2 o carliontata, daca nu ti-o vor aduce baietii , daca asa e in neam numai baieti.
Astazi e sf Cecilia la ortodoxi.
Multumesc.
Myral , pupici dulcetei si capritei.
Luy, multumim, .

mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi

6 luni

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cecilia L

Pe baiatul meu nu-l vrea nimeni ajutor la curatenie ok, sa nu il vreti nici dupa ce va voi povesti cum presteaza el....mai asteptati ca merg sa-l culc

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)

poze noi

asa crestem

Nu mai plange mamico ,il vrem noi pe harnicutul tau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prisi spune:

buna seara
am aparut si eu dupa ce am reusit sa culc micuta terorista, am facut baita si a adormit imediat si am reusit sa-i fac si manichiura, azi a cam fentat somnul si era rupta , nu ma mai puteam intelege cu ea

de ieri ii curge nasul suvoi, dar e apos , o fi de la vaccin sau vreun mic virus...

in rest despre noi nu mare lucru, Miru a inceput sa ma bata si ii face o mare placere, ma lobeste si moare de ras si are o putere...nu stiu cum sa o dezvat, ca i-am explicat ca ma doare si ca nu are voie sa loveasca , dar am vb exact singura

poze
Marta si Miruna (06.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myral spune:

Cecilia la noi orice ajutor e binevenit nu m-am laudat dar nici cea mare nu prea se omoara cu curatenia, seamana cu mine amandouaMaria la noi sotul e cel care-si face probleme din cauza banilor, ratelor, eu sunt mai ignoranta, nu banii sunt importanti Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)

Mergi la inceput

Marta si pe noi ne batea Xena noastra ,am dezvatat-o greu ,dupa ce dadea cu palma eu ma prefaceam ca plang si nu ma opream pana nu venea langa mine si ma mangaia ,sper sa tina si la tine ,Alex daca il batea o dadea afara de la el din camera si ea se punea pe o jale ,usurel ,usurel a vazut ea ca nu face bine ce face si s-a lasat de sportul asta
micuta razboinica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myral spune:

Prisi sa speram ca e de la vaccin si trece repede.A mea ma trage de par cu putere si radeeeeee, tot asa nu pot sa o dezvat, daaar atunci cand suge ma mangaie cu dragoste pe parMyral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)

Mergi la inceput

da mai Myral stiu ca nu sunt importanti ,eu chir zic ''decat sa le duci grija mai bine le duci dorul'',ideea e sa nu ajungem sa nu putem sa ne acoperim cheltuielile obligatorii,ca eu chiar nu am prea mari pretentii in momentul de fata ,nu vreau nici concediu ,nici haine ,dar vreau sa nu le lipseasca nimic copiilor sa pot sa le oferi tot ce le trebuie sa speram ca vor veni vremuri mai bune ,macar pentru ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prisi spune:

La multi ani Celia si Cecilia

Betty succes cu noul proiect

si pentru fetele cochetele care se bat in freze, sun niste scumpe
Maria nu te ingrijora pt job, de multe ori stii cum e cu pasul in fund, daca e sa se intample poate e mai bine, nu te ingrijora de Alex, totul o sa fie bine, poate nu sunt cu toate acasa , dar cand citeam ca e la munte si ca poate ramane inzapezit pe acolo eu am gandit la fel ca el, o zi de vacanta nu strica niciodata , noi vroiam sa plecam la munte in weekend dar nu au mai iesit planurile si zicea sotul, uite ce vreme poate ramaneam inzapeziti... nu era rau de loc

am vazut si fetele cochetele de la intalnirea de vineri si cei mai harnici baieti din gashca, pai cu asa ajutoare cred ca mamicile sunt super relaxate

poze
Marta si Miruna (06.09.2007)

Mergi la inceput

ma duc sa culc mica terorista
uff,cum o pute frate un omulet sa rastoarne o camera cu fundu'n sus in cateva minute
revin..

Mergi la inceput