PRIETENE FARA TITLU (20)
Raspunsuri - Pagina 19
Ingrid S spune:
Ceau fetelor!
N-am mai apucat sa scriu, deoarece ieri mi-a fost rau de la medicament, am dormit putin si m-am trezit umflata la fatza si cu un gust groaznic in gura. Mi-am tarat existenta pana la 12 noaptea cand a binevoit si fiica-mea sa se culce, dormise dupa-masa 4 ore. Cu o noapte inainte a tusit groaznic, deci adio somn, macar reactii la Zentel nu a avut. Azi n-o mai culc, s-a trezit la 8, n-are decat sa moara de somn pana seara. Eu nu mai vreau s-o prinda miezul noptii.
Deea, am citit povestea ta horror si mi s-a zbarlit parul in cap. Habar nu am ce a fost, dar mi-am reamintit de perioada cand Diana spunea ca vede un om la geamul de la baie...sinistru. Sau cand vorbea cu un baietel...pe care nu-l vedea nimeni decat ea. 
Ce dragutza e Daria cu animalele, normal ca le personalizeaza daca se joaca toata ziua cu ele. Si a mea le personalizeaza, vorbeste cu toate, cu ursi, tigri, maimute..dar nu le paseaza raspunderea pt ce a facut ea. E mai smechera papusica ta. 
Moni, trebuie sa dati 20 de lei la gradi? Pai e parfum...cand era nepoata-mea in clasa 3-a, s-au gandit parintii la cadou pt invatatoare un tv. Da, da, chiar un tv. Ca ea a si-a dorit..
si prostii au platit de s-au indoit. Ca sa nu mai zic de ziua ei, colier, cercei si inel de aur. Fir-ar a dracului de treaba...cum isi fac unii avere de pe parinti.
Foarte bine ca ai intrebat-o de fiecare animal, asa si trebuie, sa stie despre ele. O s-o intreb si eu pe Diana, ea e maestra in maduze, caracatite, serpi..sper ca stie ce mananca o oaie, de ex..![]()
Denisa, chiar ieri a facut sotul pizza. Si eu ar trebui sa mananc mai putin, dar nu vreau sa slabesc decat un kg-doua maxim. Dupa parerea mea arat destul de bine, exceptand celulita. Dar, noroc ca e iarna..si nu se vede. ![]()
Ieri-seara am chemat-o pe Diana sa se spele pa maini, mi-a spus: nu-mi pasa ce spui tu! Chiar deloc nu-mi pasa! Sincer, mi s-a urcat sangele la cap si i-am zis: daca nu te misti incoace, o sa vezi ce o sa-ti mai pese! Si s-a miscat...cred ca s-a sperit cand mi-a vazut fatza. Pana aici, chiar obrazniciile nu le suport.
Ma duc sa inchid geamurile, am aerisit destul.
Ingrid S si Diana
www.dropshots.com/Ingrid28_photo" target="_blank"> FILME 1
www.dropshots.com/Ingrid28photo" target="_blank"> FILME 2
monica70 spune:
Saluti,INGRID eram sigura ca ti-a fost rau de-aia nu aparusi
Mai sa stii ca tocmai am facut ceva calcul si ar iesi un cadou de minim 200 lei de educatoare,dar habar nu am ce vor sa le cumpere.Eu chiar ma gandeam ca mai bine le-ar lua ceva din aur,macar e valoare si pot sa il vanda daca nu le place,decat sa se trezeasca femeile cu te miri ce care nu le foloseste,ca daca tot dam un ban macar sa fie multumite.Pe mine m-au pus la sedinta aia in comisie,dar sunt pe dinafara,a sunat-o una pe mami,crezand ca e telefonul meu ca sa-i zica de bani ... si tipa ne cunoaste,eu nu stiam ca e ea.Bunica tipei era consateana cu bunicii mei,habar nu aveam ca fetita ei e in grupa cu Diana.Si tocmai ieri m-a dus o doamna cu taxi si aia avea o nepotica fix in grupa cu Diana si mai era si vecina cu socru-meu ... Pana la urma o sa aflu ca sunt cunostinte toti colegii Dianei
Mami cel putin mai cunoaste pe cativa ba sunt clienti,ba de la locurile de joaca,de prin parcuri etc. Si Ghita cunoaste cativa parinti,ba chiar pe administratoarea gradinitei o stie bine! Ma simt de parca-s de pe alta planeta,numai eu nu cunosc pe nimeni,nici p-aia care ma cunosc pe mine ![]()
Apropo, mi-a venit azi curierul cu ouale, tabla, cuburile, plastelina ... 
MONI SI www.dropshots.com/DIA1#date" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Rasul e o vacanta instant"
www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank">
www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">
monica70 spune:
Ca tot mi-am amintit acum de asta,sa va zic o poveste ... Consateana de care vorbeam ,e o femeie din sat cu bunica materna,din Bihor,are acum peste 90 de ani.Ea nu a avut copii si a infiat un baiat din sat,ceva ruda indepartata cu ea parca.Si s-au mutat in Arad,au o casa in apropiere de noi.Baiatul s-a insurat si a avut trei fetite ,una mai frumoasa ca cealalata ,mi le amintesc de cand erau mici 

Ei bine,din pacate tatal lor s-a imbolnavit de tanar , avea schizofrenie
si a trait ani buni intr-un sanatoriu,nici nu mai retin daca traieste sau nu,dar nu cred.Mama fetelor,nora batranei nu s-a mai re-casatorit,a locuit tot cu batrana,dar si ea era cam dusa cu sorcova un pic asa
practic batrana a crescut cele trei fete,s-a ingrijit sa aiba de toate etc. Si una din ele are fetita colega cu Diana.Mami le stie mai bine,ca se mai intalnesc prin cartier,eu cum nu prea scot nasul,le-am vazut mai rar si nici nu mai stiu sigur de care din ele e vorba,dar va dati seama ca am fost la sedinta impreuna cu ea,ea ma stia si io nici vorba 
.Macar sa imi fi zis 
MONI SI www.dropshots.com/DIA1#date" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank">
LunaNoua spune:
Salutare.
Ingrid, sper ca iti e mai bine cu gatul si cu medicamentul ala.
Cat despre bani de cadou, eu cred ca ar trebui strans exact atati cat ar fi necesar pentru un cadou normal, de o valoare egala cu un cadou pe care l-ar primi si din alta parte. Un cadou de 200 mi se pare baban .. dar .. poate numai mie mi se pare asa
. Gestul de a strange bani de cadou este frumos, si se practica peste tot.
blog
monica70 spune:
DEEA pai asa e,dar in grupa sunt oficial 23 de copii,la 20 ar iesi 200 de educatoare.Acum sa vedem daca dau toti,dar Ghita a vazut lista azi dimineata si deja platisera peste 10 persoane inca din prima zi! Probabil urmeaza cadoul de 8 martie si ... oare si de Pasti (???)
Mie de 8 martie mi s-ar parea normal dar de celelalte sarabatori sau de ziua lor e aiurea ... of si poate le da prin cap sa le luam ceva si de Sf. Elena si sf.Gheorghe 
Daca ar fi dupa mine,din banii aia as lua ceva si celor doua ingrijitoare! Sa vad,ca poate o sun pe aia sa o intreb ce vor cumpara si cui ...
monica70 spune:
DEEA asa deci,pai zi la maica-ta sa iti pregateasca plicul cu cotizatia acum
,macar ii iei ceva super Dariei de sarbatori 
monica70 spune:
Ce fain ca e vineri si urmeaza trei zile libere 
Apropo,cand pica Sf.Nicolae?
Ingrid S spune:
Pai Deea, e buna de cadouri maica-ta acum. Ce fain e ca ai relatii!
Moni, poate eu sunt mai drastica, dar la invatatoarea aia erau patru prilejuri de cadou: ziua de nastere, 8 martie, Paste si Craciun. Mi se pare aberant. Ca nu mai zic ca o si intreaba si ea zice ca vrea tv de ziua ei si bijuterii de 8 Martie. De bun-simt mi se parea sa spuna: ce doriti dumneavostra sa luati!, daca tot stia ca i se ia. Probabil ca la alta clasa cerea laptop pt fii-su...
Si erau parinti care nu statea asa de bine cu banii, dar ei..cum sa nu dai? Poti sa risti? Bun, si ce m-a indignat a fost ca a avut pretentia la un Philips tv, nu orice stift..
Fug, ma striga Diana.
Nu stiu cum va fi la mine, dar eu o sa ma opun la cheltuieli din astea aberante.
Ingrid S si Diana
Ingrid S spune:
In 6 e Sfantul Nicolae, pica sambata.
Ingrid S si Diana