PRIETENE FARA TITLU (20)
Raspunsuri - Pagina 20
monica70 spune:
INGRID si mie mi se pare nesimtire curata,cred ca as fi mutat copilul la alta scoala,una d-asta sa il educe???
MONI SI www.dropshots.com/DIA1#date" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Rasul e o vacanta instant"
www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank">
www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">
LunaNoua spune:
Ingrid, asa e. Gestul trebuie sa conteze. Mobilier si electrocasnice sa isi ia din "resurse proprii"... ca toata lumea, adica rate si credite![]()
Departe de mine sa am relatii. Nicidecum. Dar am prieteni
Si se pare ca prietenia se pastreaza...mult timp 
blog
Ingrid S spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui LunaNoua Eh, da... de unde cotizatie ? Maica-mea nici telefon nu mi-a dat de ziua mea ![]() blog |
Ce urat!

Ingrid S si Diana
www.dropshots.com/Ingrid28_photo" target="_blank"> FILME 1
www.dropshots.com/Ingrid28photo" target="_blank"> FILME 2
monica70 spune:
INGRID mersi,deci mai un pic.Am facut imparteala jucariilor si nici nu-s cine stie cate la o adica ...
De Sf.Nicolae - pungile cu discuri de constructie,plastelina si cartea aia "365 de povesti" + dulciurile ,eventual niste manusi trebuie sa ii iau,ca de alea pe care le are zice ca-s de tigani!!!
are trei perechi cu cate un deget doar si ea vrea manusi cu 5 degete 
De Mos Craciun - rolele,ouale
,tabla + creta,cuburile de tip lego si doua carti de povesti frumoase foc dar mai mici + pomul evident
De ziua ei masa-tabla magnetica de la ai mei si o carte "Cele mai frumoase povesti" de la noi,mai ales ca daca ii tin ziua mai capata cate ceva,destul o fi!
MONI SI www.dropshots.com/DIA1#date" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank">
monica70 spune:
Cu toate ca mi se pare normal sa le dam doar de 8 martie cadouri,chiar nu imi pare rau daca strangem si acum bani de cadou,ca mi se par super ok amandoua,dar daca n-ar fi fost ok cred ca as face spume 
![]()
Aseara am tot intrebat-o pe Diana daca nu au strigat educatoarele si la ea,daca nu au certat-o,dar neaga de zor ... Ma gandeam ca daca se lupta cu Dani pe jucarii poate striga si la ea.Ea zice ca doar cu Dani "se cearta" , se poate ca el sa ia jucariile din mana cum l-am mai vazut ca face si ea sa nu le lase,de-aci trasul si impinsul reciproc.
Si de ingrijitoare vad ca ii plac,de fiecare data le saluta cu "ceau" si imi mai si zice "UITE EA E LODI" adica Rodi,de la Rodica. Si mi-a zis ca cel mai mult ii place de "MALIOALA" asta e una mai in varsta.
Daca nu ar fi fost ok,cred ca mi-ar fi spus.Iar la ce expresii mai scoate cand face pe educatoarea,nu doar de la ele le invata,le adapteaza doar.Ca de exenmplu l-am mai auzit pe Ghita zicand-i "sa nu-ti aud gura!" cand facea Diana circ.
LunaNoua spune:
Moni, daca se strang banii pentru 4 femei ... asa mai merge
Ar fi normal sa le dea si la ingrijitoare.
blog
monica70 spune:
DEEA nu pot sa cred ca nici nu te-a sunat de ziua ta maica-ta!
Am facut capitol nou,cand da asta pe dinafara ne mutam aici:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=130074
Hai ca o sunt pe-aia,sa vad ce mai aflu,sper ca e bun numarul ce l-am primit.
monica70 spune:
Ha ha ce repede am aflat tot
Deci luam si ingrijitoarelor cadouri,asa mai merge. De ex daca se strang 400 lei ,luam de cca 150 per educatoare si 50 per ingrijitoare.Tipa stia deja ca uneia din ingrijitoare care ii e vecina ,i-ar trebui un aparat de cafea,iar educatoarei mai in varsta ii place aurul
Asa ca sa le ia ceva de aur la amandoua si pentru cealalta ingrijitoare - sa o traga de limba vecina ei sa ii luam tot ceva de care ar avea nevoie si basta.
Am aflat si ca serbarea e in 18 dec la ora 16.Si tipa asta e foarte multumita de educatoare si ingrijitoare.A zis ca doar o bunica a cam strambat din nas pana acum,ca a stat acasa aproape o luna copilul ei bolnav,dar asta i-a zis ca in restul anului e la gradi ...
Am mai aflat ca nu se strang bani pentru cadouri ce trebuie primite de copii la serbare de la Mos Craciun,ca alea le vor primi din partea gradinitei.Ce bine si la fel e bine ca si costumatia pentru serbare o dau tot ei,vad ca sunt dotati !
monica70 spune:
http://www.ziare.com/Forma_fundului_dezvaluie_caracterul_unei_femei-505935.html