PRIETENE FARA TITLU (20)
Raspunsuri - Pagina 18
monica70 spune:
DENISA pai normal ca Emma se lasa la fratelo ca stie ca e mic,ce sa faca, sa il inpinga si ea? Poate face altfel cu cei mari.Sa stii ca asa eram si eu cu frate-meu,numai mai miorlaiam,sa nu ma atinga cumva putin 
MONI SI www.dropshots.com/DIA1#date" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Rasul e o vacanta instant"
www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank">
www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">
monica70 spune:
Au sosit si rotilele azi,arata super
Le-am baricadat in debara.Poate nu mai gasesc cadourile de sarbatori ,ca o parte-s in debara,o parte intr-un dulap,o parte la frate-meu ... si azi trebuia sa vina si comanda cu ouale alea,poate vine maine.Iar saptamana viitoare vin si cartile alea,noroc ca am sunat sa vad de ele azi,ca nu era procesata comanda prin net 
MONI SI www.dropshots.com/DIA1#date" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank">
monica70 spune:
Diana se uita la DVD cu Alba ca zapada si am tot auzit-o ca sopteste ... am intrebat-o ca ce face,cu cine vorbeste ? A zis ca vorbeste cu piticii,le spune sa nu faca galagie ca doarme Alba ca Zapada
,e scena cand o gasesc adormita la ei in patuturi.Deja e nu stiu al catelea desen de vreo ora incoace,ca tot vrea altele 
monica70 spune:
ANDA aoleu cata muzica ai!!! Nu mai birui sa le salvez
!!! Curat fratzuzoaica o fac pe Diana,sper sa ii placa melodiile!
monica70 spune:
Sa vedeti ce joc am inventat cu Diana,am mers in dormitor si am pus-o sa scoata pe rand toate animalele de plus din sertare si sa spuna care ce e.Toate le-a zis bine,doar la rac a zis ca e conopida
Cred ca voia sa spuna caracatitza si s-a incurcat.
Pe urma am pus-o sa aleaga cate unul si sa spuna tot ce stie despre el,unde traieste,ce mananca,cum face etc. Numai ca dupa ce-a zis ce stie despre vreo 4 animale m-am plictist eu
mai ales ca sarea non stop in pat in timpul lectiei
Dar e o idee buna,o sa mai o pun,cand apuc.Era figura ca din cand in cand li se adresa animalelor cu "COPIII MEI"
probabil asa le zice lor vreuna dintre educatoare,ca isi luase si tonul ala de "doamna" ...
Acum am lasat-o cu taica-su, sa incerc sa mai lucrez ceva,pana nu ma calareste iar.
LunaNoua spune:
Hehe. Buna ideea cu copii mei
Doar ca Daria ar inventa te miri ce despre animale. Nu cred ca ar zice unde traiesc ele cu adevarat, sau ce mananca. Am vazut cand se joaca, mai da de mancare, si o mai intreb ce le da de mancare. Toate cele 
Masline, iarba, struguri, ciorba, etc...Si toate animalele sunt umanizate, si cand se joaca cu ele, ma pune si pe mine sa ma adresez lor. Nu pot sa zic de exemplu "Daria, vrei ceai?" Trebuie sa zic: "calu, vrei ceai?" altfel nu imi raspunde
Si daca face galagie, sau tranteste jucariile pe jos, si ii spun sa fie cuminte, imi zice ca ea e cumite, rata, sau vaca au facut prostii.
blog
Denisam spune:
Mai ce figura e si Diana,fix ca sora-sa cu aerele de profesoara![]()
Aici s-a pus un vant afara, eu is cu sinusuriel prastie dar am bagat o felie mare de pizza ca sa ma calmez-am zis ca saptamian asta ma mai rasfat si de luni intru la ceva regim,macar fara dulciuri si mai multa miscare ca nu se mai poate asa.
Ma oftic ca sefii' iara au pelcat l aun meeting, am de munca si nu pot avansa din cauza lor,parca vad ca sapt. viitoare nu mai scot nasul din hartii.
Anda-multumim mult pt muzica
,sper diseara sa le salvez si eu pe un cd si sa il asculte emma in weekend.
Denisa cu Emma Andrea 2,9 ani si Mark Alex 1,3 ani
monica70 spune:
DEEA mie mi se pare super cum se joaca Daria,inseamna ca are o imaginatie foarte bogata si e mai non-conformista! ca maica-sa ![]()
Diana le cam zice cum trebuie in general.Ceea ce stie evident,ca sincer nu prea am apucat sa o invat foarte multe,dar mai prinde din zboir si noroc ca are memorie buna.Stiti ca de papagal a zis azi ca ea s-a jucat cu el cand era mica? E papagalul ala mare care daca trageai de atza canta,normal il agatzam deasupra patutzului sau caruciorului.
monica70 spune:
Acum am aflat ca se strang bani 20 de lei de caciula sa luam cadouri educatoarelor de sarbatori ... Mie nici nu mi-ar fi trecut prin cap asa ceva,dar se pare ca asta o fi practica,altele stiu mai bine.
monica70 spune:
Unde sunteti mai? V-ati culcat
? Denisa tu nu ,ca esti inca la birou,nu? ![]()
Io am intrat sa o laud pe fiica-mea pe care a lovit-o harnicia,tocmai a pus absolut toate jucariile si lucrurile la locul lor!!! Am pupat-o amandoi si o tot laudam p-aci ca ce harnica e
, nu de alta dar in ultima vreme se cam puturosise la capitolul asta.Ah si vad ca si-a luat si pijamaua singura deja,am fugit la ora citit povesti ...