PRIETENE FARA TITLU (20)
Raspunsuri - Pagina 17
monica70 spune:
Buna dimineata! Nimeni la cafea azi?
INGRID pai eu presupun ca vor canta cantecele alea cu toti in cor,doar poezia si-o va spune fiecare.Oricum ai vazut ca Diana nu le prea canta, ci le recita mai mult.Asta desi ii plac taaare mult cantecelele,dar probabil ca are voce fix ca mine,adica pauza ... moment de reculegere
Sunt tare curioasa ce-o sa iasa cu serbarea aia,ca pare destul de complexa si miscarea scenica
pentru asa pispirici ca ei. Educatoarea cea mai in varsta s-a laudat la inceput ca ei au facut intotdeauna serbari grozave,acum sa o vad
Cum faci ciorba de urzici? Si eu am facut de cateva ori caa erau primavara in gradina la socru, dar am cam inventat reteta ...
ANDA ce ma bucur ca pui filme cu Mark,aseara nici n-a clipit Diana cat s-a uitat la ultimul film cu el si in final a zis ca vrea sa se joace si ea cu el ,apoi asa cumva trista si resemnata a zis: "NUMAI DACA AVEM MASINA MELGEM LA EL?" 
DENISA si evident ca Diana vrea si ea rochie de printesa ca a Emmei
Ma distreaza ca imediat vrea si ea ce vede ca au alti copii,iar daca fac ceva si ea vrea sa faca repede acelasi lucru.Cand e ceva ce se poate,imediat si actioneaza urgent,vezi desenatul,facutul exercitiilor de mate etc. ![]()
DEEA mai baga filme cu Daria ca iar mi-a cerut-o aseara,dar am mani****t-o, i-am zis ca Daria e suparata pe ea ca nu se lasa filmata cum zice cantecelul ala,ca si Daria vrea sa o vada pe ea si de aia nu mai pune filme nici cu ea
Numai asa s-a lasat filmata ,dar tot nu l-a zis pe ala,doar pe cel cu moshul ,ati vazut ...
MONI SI www.dropshots.com/DIA1#date" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Rasul e o vacanta instant"
www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank">
www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">
monica70 spune:
Mama mia cate tampenii am de facut p-aci si n-am niciun chef sa ma apuc ... ca pana ma apuc e mai greu
Maica-mea s-a dus cu fratelo pana in Ungaria azi si m-a sunat aseara sa ma intrebe ce imi trebuie.Evident saloane (bomboane de pom) in primul rand ca a lor sunt suuper
Si m-a pus naiba sa ii zic sa nu cumva sa mai cumpere ceva jucarii pentru Diana ,ca i-am comandat eu de sarbatori si ziua ei.Asta stiind ca frate-meu de obicei ii tot cumpara cate ceva daca i se pare interesant... Aoleu ... si a sarit mami in sus ca ce i-am mai cumparat daca au dat atatia bani pe aia (masa + tabla magnetica) ,ai de capul meu ca o sa lesine cand o vedea cate i-am luat ![]()
Iar mi-o baga la teorii ca stric banii pe prostii si nu pun deoparte pentru fata
Apropo, voi ati facut vreun depozit pentru copii,din ala pentru studii,sau ce oferte mai sunt? Ma cam batea gandul sa fac si eu,dar naiba stie,parca nu am incredere ,aia odata depusi nu-i mai scoti hat vreo 17 ani cine stie ce-o mai fi pana atunci ...
MONI SI www.dropshots.com/DIA1#date" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank">
Denisam spune:
Neatza la o cafea,
Multumesc pt raspunsuri legat ede Alex- grupele la Montesorri incep de la 18 luni, deci e ok la peste 2 ani si au grupa de la 2,5 ani pin ala 4,5 ani-de aia spun ca o prinde pe Emma in ac. grupa dc il dau la toamna si pe junior. Sper sa fie ok- is racita cobza,si cica maine plecam la cabana,om vedea.
Moni-vezi ca si tu ai strins destuel cadouri.Rochie dc vrei caut,dar cred ca ii treb de 3 ani Dianei, lui fii-mea i-am luat de 4ani ca e inalta.
Deea- stai intai sa arat si sa iau comenzi si abia apoi declaram ceva despre piata,ok?
Revin!
Denisa cu Emma Andrea 2,9 ani si Mark Alex 1,3 ani
monica70 spune:
Saluti,eu am plecat mai devreme si m-am dus azi in premiera sa o scot eu pe Diana.Mai erau in sala doar trei copii,o fetita se juca singura iar Diana era langa prietenul ei ... Dani
Am mai vorbit un pic ca era Georgi si mi-a zis ca Diana de la inceput s-a inteles bine cu el,nu numai la culcare.Cica alearga amandoi,se imbrancesc reciproc si isi smulg unul altuia jucariile
Ahaaa,deci a progresat
gagica ca in primele zile cand i le smulgea Dani din maini facea doar o fatza luunga si nu zicea nimic.Georgi mi-a zis sa nu imi fac nicio problema fiindca e un copil foarte descurcaretz.Zice ca a fost printre primii copii ce s-au imbracat /dezbracat singuri (asta stiam) si tot printre primii care au strans jucariile si le-au pus la loc - pe-asta n-o stiam.Ma bucur ca ii invata sa fie si ordonati.Mi-a mai zis ca nu crede ca va fi timida la serbare,a zis ca stie foarte bine poezia ,deci le repeta si pe-acolo.
Dar sa stiti ca si pe Dani se vede ca a mai progresat!
DENISA ce vrei mai,lasa ca si aici se gasesc rochite de printese,dar nu ma pun sa ii iau asa ceva,ce sa faca cu ele? Eventual pentru vreo nunta ... ![]()
monica70 spune:
Am uitat sa va zic,ultimul desen colorat era "drapelul tzarii" .
Am intrebat-o acum ce culori are drapelul si mi-a raspuns: "GALBEN SI LOSU SI ALBASTLU"
Imi place ca i-a invatat si asta ,probabil fiindca vine 1 decembrie? Am intrebat-o acum si da din cap ca da,stia ,ca le-au spus.Nu isi scoate bibele cu ceai din gura 
Si cand am incaltat-o mi-a spus si ca a zis Georgi sa spalam cizmele , sa le punem la usa de mos Nicolae etc.
LunaNoua spune:
MOni, deja vad intrezarindu-se o romanta de gradinita 
Sau poate au pus-o educatoarele paznic pe Diana la Dani, daca de ele nu asculta, poate de o fetitza .. eeee... altceva
.. ca tot avea Diana in repertoriu fraze de educatoare
Nici nu ma indoiam ca Diana se va descurca urgent la gradi 

blog
monica70 spune:
DEEA eii, mai stii
? Ca e "barbat bine" baiatul,vorba lui Ghita e "clampau" asa le zice el celor solizi,inalti,deci bine facuti.Dani e mai inalt cu aproape un cap decat ceilalti din grupa,asa ca e ceva sa se imbranceasca Diana cu el si sa isi smulga reciproc jucariile! Eu ma mir ca nu o cafteste ,ce e clar mai puternic decat ea! Eu zic ca au atras-o doua chestii la el.Intai ca e mai deosebit clar decat restul - si pe mine ma atrag personalitatile asa mai iesite din comun
Apoi ca e zburdalnic si nu sta locului,fix ca ea,deci au ceva in comun.Problema e ca el doar asta face,pe cand ea poate sa si stea locului si sa fie atenta la activitati cand trebuie ... Dar o sa se dea si el pe brazda,deja vad ca le mai si asculta: cand i-a zis educatoarea sa ma salute la plecare,m-a salutat.La venire nu a fost cazul,ca sare el imediat sa se bage in seama,mi-a zis ca el ... a dormit
E destul de vorbaret vad.
LunaNoua spune:
Eu am vost azi la o vanzare.. am facut 100, si am cheltuit urgent 70 la magazinul creativ
Bine ca am avut de unde
Am mai luat si niste comenzi, si ma bucur ca au produsele cautare
. Asta ma incurajeaza sa merg inainte. Mi-am luat niste matrite de tablouri de ghips tare misto. Asta pentru ca aseara am facut tabloul de ghips cu un heruvim (sau serafim, tre sa ma documentez ce e
) entitate din aceea cu 6 aripi
si mi-a placut tare mult cum a iesit. Dar nu pot sa pun inca poza, ca e la uscat
Moni, filme cu Daria cand nu o sa se mai prosteasca nici ea cand o filmez. Ea care acu 2 saptamani numara perfect pana la 10, acum nu mai vrea sa numere deloc, sau se prosteste intentionat, sa nu imi dea mie satisfactie. Am tot vrut sa o filmez ba cand face puzzle, ba cand deseneaza, ba cand scrie, dar ... in momentul in care deschid camera, se duce tot subiectul de filmat. Efectiv nu mai face nimic bine, si asta intentionat.
Exact cum nu mai vrea Diana sa recite cand scoti camera.
blog
Denisam spune:
Bravo Dia ca stii ce culori are steagul si ca ii tii piept lui Dani- a mea nu prea le are mai cu impinsul sau cu apararea, f. rar- de ex ieri Alex o imbrincea- nu cred ca avea motiv si ea statea si nu zicea nimic, mai facea ca astia mici- au,eee.-ca i-am spus ce faci mama, te lasi caftita?Ea e genul mai mamoasa si sa cocoloseasca si sa aiba grija de restul-plus ca mai noi are replica asta,cand vreau sa o ajut ca ne grabim sau suntem in intarziere-"Sunt fetita mare,pot singura"-Pleaca-sunt fetita mare,dorm singura- asta ca avem un prieten din state pe la noi-si tot asa.
Denisa cu Emma Andrea 2,9 ani si Mark Alex 1,3 ani
monica70 spune:
DEEA cunosc stilul
Nu-i nimic filmeaz-o si cand se prosteste ca si atunci e haioasa! Ma bucur ca ai avut vanzare 
DENISA Diana mea e in continuare cand mare cand mica,depinde de interesul de moment
. Eu m-am mirat tare cand mi-a zis educatoarea azi ca se descurca asa Diana cu Dani,ma gandeam ca precis e mai bleaga,dar a zis Georgi ca nici vorba,e la fel de revendicativa ca Dani,nu se lasa deloc la el ![]()