PRIETENE FARA TITLU (20)
Raspunsuri - Pagina 16
LunaNoua spune:
| Citat: |
Deea, iote ca te facusi cu comenzi. Acusi spargi piata de bijuuri in Canada. ![]() |
Hahaha.. sa te-auda Dumnezeu, Ingrid !!!!

Nu mi-ar parea rau, cu toate ca ... nu prea cred 

blog
LunaNoua spune:
Anda, multumesc
Ma bucur ca iti plac. Poate spargem piata si in Belgia, ca uite, Canada am cucerit-o deja 
![]()

blog
monica70 spune:
ANDA acolo unde repeta cuvinte dupa PC,la finalul unui film sunt aia ce canta si Diana ingana dupa ei.
http://www.dropshots.com/dia5#date/2008-11-26/21:45:10
MONI SI www.dropshots.com/DIA1#date" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Rasul e o vacanta instant"
www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank">
www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">
monica70 spune:
Eu i-am turnat Ursulinei toate retetele de supe/ciorbe de legume pe care le stiu , de m-a facut encilcopedie gastronomica.Doar ca nu s-a consolat cum de fierb salata verde in lapte
Vai ce-as mai manca niste ciorba de salata verde!
MONI SI www.dropshots.com/DIA1#date" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank">
Ingrid S spune:
Deea, e un proverb: cu rabdarea treci si marea! Incet-incet, reusesti. Si ce daca aia au scule faine si materiale la fel? Pai nu e mai de admirat ca tu reusesti si fara ce au ei? 
Moni, ce frumos spune Diana poezia
. Imi place, si se vede ca si ei ii place, care copil nu asteapta nerabdator Craciunul? Lasa, o sa reusesti s-o filmezi si cu cealalta poezie sau la serbare.
Eu am pofta de ciorba de urzici. Vai de mine, as manca doua farfurii.
Anda, nici n-ai spus ca ai pus filme cu Mark. Ce am mai ras cum se distra el cu maimutica aia ce o tineai tu in mana. Doamne feri sa obosesti, ca imediat striga sa treaca la dans. Animalele alea sunt faine, mari...si ce frumos le-a aranjat baiatul, ca la o ferma. 
Cand Diana era mai mica, vroia sa plece acasa din parc cu tot ce prindea: carucior de papusi, tricicleta, papusa etc, cu greu ii explicam ca nu-i a ei, plangea pana acasa. Acum am scapat de asta, cam de vreun an, pur si simplu stie ca nu are voie si gata. Bine, daca se intampla in familie...mai vine nepotul si ia ceva, mai merge ea la el si recupereaza sau ia la schimb...nu se supara nici unul.
Daca pana si nepoata mea de 9 ani i-a luat o vanita de bebe...bine ca i-a adus-o inapoi, ca plangea Diana dupa ea. Asta e!
Eu sunt curioasa acum, se mai scoala noaptea? Cica medicamentul ala isi face efectul timp de 30 de zile.
Ingrid S si Diana
www.dropshots.com/Ingrid28_photo" target="_blank"> FILME 1
www.dropshots.com/Ingrid28photo" target="_blank"> FILME 2
LunaNoua spune:
Ingrid, sa dea Domnul sa scapati repede de belea. M-ai pus pe ganduri. Si Daria are somnul agitat...
Ah.. sa va pove faza paranormala. Azi-noapte, imediat dupa ce am adormit, m-am trezit cu o senzatie nasoala ca e cineva in casa. Si nu am putut adormi la loc pana nu l-am trimis pe silviu sa verifice
Toate ..."normale" pana acum. Dimineata, imi spune Daria cu o fata trista, ca ea s-a speriat azi-noapte, ca a visat ca era cineva la usa si se uita cu ochii la ea 
blog
monica70 spune:
Noapte buna fetele,mai va raspund si aberez eu maine de le birou,ca azi a decolat deja italianca,are control de la garda italiana ,stau aia numai vreo 10 zile pe capul ei,nasol. Maine merg mai tarziu,cica merg la finante
,mai bag si eu o vizita la gradi , o duc eu pe Diana.
monica70 spune:
DEEA mi s-a zbarlit parul
Acum pe cand merg la nani te-apuca sa ne zici? ![]()
LunaNoua spune:
Ingrid, adevsrul e ca eu nu ajung nici la degetul mic la artistii care i-am vazut pe net care fac biju din fimo. La noi nu este experienta acestui material. Pe dincolo, se cunoaste de prin anii 80, iti dai seama cat e de dezvoltata partea asta. Sunt scoli, sunt workshopuri, cine vrea sa invete are de unde. Plus, unelte, ce sa mai zic ? Si tehnica bine stapanita se vede. Este evident vorba si de talent, dar si baza materiala conteaza. Eu, de exemplu, la tot ce fac, ma gandesc cum sa folosesc mai putin, sa iasa mai ieftin, etc. Nu e un gand prea "creativ". Una e sa treci toate ideile prin filtrul "cat material se consuma" si alta e sa lasi frau liber imaginatiei si sa nu te doara sufletul ca ai intrat si ai casapit ditamai bucata de fimo
Dar, ma ajuta si pe mine Cineva acolo sus, si imi mai trimite prieteni buni ca voi, care raspandesc vorba si imi aduc clienti, sa ma fac si eu mare. 

blog
LunaNoua spune:
Moni, noapte buna. Las ca nu dormi la mine, la voi acolo nu e nimeni
Poate era Mosul, sa vada daca suntem cuminti ![]()
blog