PRIETENE FARA TITLU (20)
Raspunsuri - Pagina 15
LunaNoua spune:
Moni, nu mai fa fata sa strige. Uite, ca deja a obosit si a luat fara cracnire siropul ![]()
blog
Denisam spune:
Ok Deea-deci preturi intre 17-20 cad,nu conteaza ca sunt cercei,bratzari sau medalioane- in weekend ii voi arata nasei,sa vedem dc o vrajesc si apoi mai am eu inca vreo cateva gagici care sunt mereu aranjate- dc vad ca tine, zic si la job-aiic ar fi vreo 4 macar,sa vedem insa ce impact are la cele 2 nase.E bine asa,si sa imi spui in caz ca nu stim pe nimeni care vine/pleaca in interval de 1-2 luni,le poti livra in plicuri cu bule,asa stiu ca nu ar pati nimic si ajung destul de repede pe avion.
Legat de gradi-isi merita fiecare cent,crede-ma.
Denisa cu Emma Andrea 2,9 ani si Mark Alex 1,3 ani
Denisam spune:
Moni-bravo ca a luat siropul.
Am uitat sa va intreb-voua vi se pare devreme la 2ani si 3 luni sa il bag si pe Alex la Montesori sa o prinda pe E in ac, grupa ca sa se adapteze mai usor?
Denisa cu Emma Andrea 2,9 ani si Mark Alex 1,3 ani
monica70 spune:
Vai, ca abia s-a culcat
Era cat pe ce sa adorm eu inaintea ei.
Am pus-o sa imi zica din ce poveste e fiecare imagine de pe coperta si la un lup ce cobora pe horn, a fost figura.Am intrebat-o ca ce cauta acolo si a zis ca "N-O AVUT CHEIE" ![]()
MONI SI www.dropshots.com/DIA1#date" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Rasul e o vacanta instant"
www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank">
www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">
monica70 spune:
DENISA eu zic ca e o idee excelenta,s-ar adapta mai rapid fiind si Emma cu el, in plus din ce am citit despre sistemul Montessori,de obicei sunt amestecati copii de mai multe varste de-a valma.Asa e?
MONI SI www.dropshots.com/DIA1#date" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank">
monica70 spune:
Diana a devenit perfectionista vad,nu ma lasa sa o filmez nicicum cu cantecelul ala,ca zicea ca ... nu-l stie! Si cum filmam,cum incepea iar cu cel cu mos Craciun sau ... zicea poezia pentru serbare 
http://www.dropshots.com/dia5#date/2008-11-26/21:45:10
Ingrid S spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui monica70 Vai, ca abia s-a culcat Era cat pe ce sa adorm eu inaintea ei.Am pus-o sa imi zica din ce poveste e fiecare imagine de pe coperta si la un lup ce cobora pe horn, a fost figura.Am intrebat-o ca ce cauta acolo si a zis ca "N-O AVUT CHEIE" MONI SI www.dropshots.com/DIA1#date" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006) "Rasul e o vacanta instant" www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank"> |

, mare figura e fiica-ta! Ala nu-i tolomacul din "Cei trei purcelusi"? Mereu lupii, saracii sunt cei mai fraieri..Ce bine ca a luat medicamentul fara mofturi, stiu ca-i amar...noroc cu exemplele de fete cuminti
, nu?Eu am fost tare harnica, am schimbat tot, am un cos plin de rufe acum. Acum noi urmam sa luam, maine la pranz...vai, mi se intoarce stomacul cand ma gandesc la medicamentul ala.
Moni, eu am benoclat niste ochi cand am citit anul la nepalezii aia..
Denisa, pai eu chiar m-am mirat cand i-am vazut pe cei doi asa cuminti ascultand muzica. Asa imagine mai rar, pe cuvant. Ma asteptam sa tzopaie, sa zburde..ei nu, zici ca erau la o auditie. Foarte draguti amandoi.

Nu mi se pare prea devreme sa-l dai pe Alex acolo, dar grupele nu sunt pe varste? Chiar sunt curioasa.
Deea, iote ca te facusi cu comenzi. Acusi spargi piata de bijuuri in Canada.

Moni, ce dulce e fata, cand iti spune ca ii e drag de tine..
Ce se emotioneaza asa brusc cand o filmezi, parca nu era asa mai demult. Sau poate o enerveaza ca o intrerupi din elanul creator? Ingrid S si Diana
www.dropshots.com/Ingrid28_photo" target="_blank"> FILME 1
www.dropshots.com/Ingrid28photo" target="_blank"> FILME 2
LunaNoua spune:
Denisa, preturile sunt in functie de lucratura, calitate, valoare materialelor. Eu am lucrat pana acum cu metale nepretioase, dar se pot face cu fir de argint, sau cu pietre semipretioase, si atunci, evident pretul va fi mai mare. Fac si la comanda, culori, modele, inspiratie .. numa bani sa iasa ![]()
blog
pisoi3 spune:
Salut fetele,
Intru si eu pe fuga, ca azi nu mi-am vazut capul.
MONI, nu am uitat sa fac poze cu piticii dar astept sa imi recuperez casuta pentru ca au venit niste prieteni cu baietelul la noi acum vreo doua saptamani si au plecat cu casuta piticilor, nu a vrut pustiul sa se desparta de ea, facuse crize si se tavalea pe jos. No, io ce era sa fac? Parintii mi-au zis ca cica asa face el si ca ne dau pe urma casuta inapoi, astept acum, ce sa fac, mi-e jena sa ii sun sa ii intreb. Si au mai plecat si cu o broasca super misto de-a lui fi-miu, si aia cica ne-o recuperam, aia chiar trebuie ca intreaba asta mic mereu de ea.
Aaaaaa, sa nu uit, MONI, unde e filmul cu Frère Jacques, ca l-am cautat la tine in drop? Ca i-am povestit lui Mark si tot rascoleam ieri in dropul tau.
Nu ne razgandim cu venitul de Paste, stai linistita, totul e sa fim sanatosi sa ne aprobe concediile. Globul pot sa ti-l aduc cand vin, eu zic ca e prea devreme pentru Dia sa-l iei acum totusi, nu stiu, cum crezi tu. Nu stiu cat costa trimisul prin posta, habar nu am, ca nu am mai trimis nimic pana acum in Romania. Mie de posta romana mi-e frica si de cum dispar pachetele.
Am citit dar nu mai stiu ce voiam sa va raspund.
A, mi-am amintit: unde sunt pozele Denisei, sa vad si eu rochita?
INGRID, totala Diana la faza cu prosopul in engleza. Bietul tati! Sanatate multa, sa se vindece Diana repede!
DEEA, acum iti admiram creatiile pe Breslo, superb!!!!!!
DENISA, nu cred ca e devreme la 2 ani si 3 luni sa il bagi la Montessori. De la ce varsta primesc ei copilasi in general?
Pupici, fug sa vizionez Rush Hour 3 cu sotiorul ca a cumparat dvd-ul si abia asteapta sa il vada.
Daca nu mai intru, noapte buna
si pe maine, sper.
Anda si Mark (16.01.2006)
www.helpsonia.com