PRIETENE FARA TITLU (20)
Raspunsuri - Pagina 14
monica70 spune:
HA HA HA Eric ai pus-o, baga repede comanda la Deea sa te iertam ca ai derutat lumea
INGRID pai ce naiba sa fac,de astia doi imi leaga alti doi pusi,au trebuit sacrificati ca sa mai am pe ce hali
Ca n-am bani de-atatea implanturi cate ar fi fost cazul
plus ca cine stie cum prind si-alea,la soi rau poate nu prind 
Daca tu zici ca ai vazut ce-ai vazut
,asa o fi ...
lasati mai cercetatorii in pace,sa pape si ei o paine ![]()
Uitati ce am citit eu,astia oameni deosebiti,e vorba de o echipa In majoritate de medici din Arad.
http://www.aradon.ro/stiri/arad/articol/aradeni-misionari-238n-nepal/cn/news-20081126-05252301
Si noi ne plangem p-aci cand in alte zone ... vai si-amar! Evul mediu era avansat fatza de astia 
Mi-a mai povestit de-astea si baiatul cel multifunctional masaj-PC
care e baptist.Are un prieten ce umbla misionar prin ceva tzara africana,arida, unde apa e ca aurul si noi o lasam sa curga 
MONI SI www.dropshots.com/DIA1#date" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Rasul e o vacanta instant"
www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank">
www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">
Denisam spune:
Moni si Ingrid- au stat cuminti ai mei copii din 2 motive-le plac emuzica f. mult si le-am facut CD cu cantecelele trimise de Dana si pt ca era ora 12,deja obosisera si le pregateam supa cu paste(sunt taietzei dar asa zice Emma
)-plus ca Alex e mereu fascinat de ce face Emma, mai ales ca ii citeste, canta si il antreneaza- se catara singur pe scaun si o soarbe din ochi,pe mine nu ma asculta asa-insa cand vrea asta sa il stringa in brate si sa il dragaleasca prea mult,nu ii convine, e ca mine![]()
Deea- vrei sa arat ce meseriasa esti, si la prietenii de aici,ma gandesc ca dc imi zici un pret orientativ string nsite comenzi si le livrezi odata pe toate si se merita cheltuiala,sunt ,usoare,merg puse in plicuri cu bule.
Denisa cu Emma Andrea 2,9 ani si Mark Alex 1,3 ani
monica70 spune:
DANIELA n-ai tu cumva Podul de piatra ? ca ma inebuneste Diana si am cautat de nebuna prin cate am,dar ala nu e ... Acum i l-am pus de pe youtube,dar e o varianta mai smechera 
DENISA poate iti trimite si un tren d-ala cadou daca ii gasesti clientela serioasa
Nu vine nimeni acasa de sarbatori? S-ar rezolva lejer si cu transportul. Pe-acolo se poarta asa ceva? Ca la noi sunt inca exagerat de multi exclusiv auriferi ![]()
MONI SI www.dropshots.com/DIA1#date" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank">
monica70 spune:
HA HA HA LA MORARU unul de la partidul conservator i-a zis unei tipe de la PD ca are FATZA DE BIDEU ,dar tanti a inceput, ca a turnat apa pe el,special pe pantalonii lui 
MAAAAAAAAAAAAI!!! ASTIA NE CONDUC PE NOI ,NU??? 

LunaNoua spune:
Denisa, daca imi gasesti clientela serioasa, iti trimit si vagoane la tren
Orientativ, poti sa vezi preturi pe situl unde vand eu momentan (ca al meu e in constructii si reparatii capitale) www.edeea.breslo.ro
blog
Denisam spune:
Deea- mie imi treb sa imi spui in dolari canadieni ca aici nimeni nu mai stie conversia cum trebuie,de aceea te-am intrebat
-tren si vagoane avem, se mai gasesc ceva pers din cand in cand sa pelce si sa vina, dc sunt ocmnezile mici, si spune-mi ce ins. clientela serioasa, pe moment cred ca iti pot gasi macar 5-6 pers, dc si ele mai duc vorba,se vor stringe.
monica70 spune:
Diana canta de zor:
"Ninge ninge incetisor,
Cade, cade cate-un fulgusor
Hai copii la sanius
Sa ne dam pe derdelus"
Si il stie bine,deci presupun ca l-au invatat recent la gradinita pentru serbare,eu una nu-l stiam.Mai zice si ceva cu "hai copii si mici si mari ..." .Am vrut sa o filmez cum il canta pe primul,dar m-a fentat de vreo trei ori,il canta si cand dadeam drumul la aparat ciuciu,asa ca "m-am suparat" .Si ma tot striga sa imi arate ceva,eu ma faceam ca nu aud
Si numai ce imi striga: "NU MA FA SA STLIG TALE CA MA OBOSESC!" ![]()
monica70 spune:
A inghitit rapid Diana Helmifloresul asa gol si amar cum e,mai ales cand i-am explicat cum se stramba Diana de la Timisoara cand il bea,c a doar si ea bea ![]()

Are un stil de a se lingusiii,vine ma pupa ma intreaba daca mai sunt suparata si cand zic ca da, zice "DA' MIE MI-I DLAG DE TIIINE!" 
Denisam spune:
Am uitat sa va zic ca Emma pe 18 dec are concert la Montesorii de craciun-de aia se pregatesc de zor si stie attea cantece-fac la o sala speciala, pt evenimente-cred ca va fi super
LunaNoua spune:
Denisa, comanda serioasa inseamna de la un client in sus
Preturi ... 10, 15, 20 de cad. Ce misto e cu gradi Montessori. Ce mi-ar place sa fie si la noi...Pentru asta as da chiar si bani
Hahaha. Si la noi sunt gradi particulare, dar acolo e ca un fel de bona comuna, nu invata nici atat cat invata la gradi de stat.
blog