PRIETENE FARA TITLU (20)
Raspunsuri - Pagina 13
Ingrid S spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui LunaNoua Ingrid, vezi ce obicei nesanatos, sa scuturi asternuturile !!! ??? Vai, vai ![]() blog |
Asa-i, asa-i, ca bine zici!

A inceput iar sa tuseasca Diana, nu mai pot. Un necaz nu vine singur, stiti proverbul. Doarme si tuseste, mi se rupe sufletul, saraca..abia astept sa vina pediatra la cabinet s-o sun.
Ingrid S si Diana
www.dropshots.com/Ingrid28_photo" target="_blank"> FILME 1
www.dropshots.com/Ingrid28photo" target="_blank"> FILME 2
monica70 spune:
INGRID era vorba sa nu fie scuturate atunci cand se stie ca e contaminata persoana ce doarme in ele,sa nu se raspandeasca mai departe
. Cred ca o sa ii dau Dianei niste Helmiflores preventiv,ca tot mi-ai amintit de asa ceva ,mai ales ca merge si la gradinita ...
MONI SI www.dropshots.com/DIA1#date" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Rasul e o vacanta instant"
www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank">
www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">
Ingrid S spune:
Moni, pai zi asa mai fata. Sa ma induci tu in eroare
. Dar, totusi, vecinii mei n-ar vrea niste viermisori? Adica, sa tin doar pentru mine? Ntz, ntz..
Eu in locul tau as astepta sa vad niste simptome, nu i-as da atat de repede. Fa-i un coproparazitologic, de regula primesti raspunsul in aceeasi zi. Ce-i sigur, e sigur, nu are rost sa ii dai Helmiflores daca e sanatoasa.
Ingrid S si Diana
Denisam spune:
Neatza si o cafea-columbiana astazi
,
Ingrid- mare grija si numai bine,sper sa scapati repede.
Moni-sa foloseasca cu placere Dia cadourile, mai bine ca ai putu inlocui trenuletzul ala, sunt sigura ca nu s-ar fi jucat prea mult cu el-tu vrei sa ii faci ziua pe 1 sau pe 2-cred ca pe 2 ai gasi sigur loc liber la vreun tobogan ceva.
Eu nu ma simt bine deloc, cred ca am racit de la copiii si asta este-va multumesc pt complimente la adresa rochiei, ne place f. mult la amindoua-mai trebuie sa gasim o pelerina ca sa fie si ea printzesa ca lumea![]()
Deea-ce figura esti,ceva sugestii pt tortul care vreau sa il fac-m-am gandit sa trisez putin si sa cumpar blat inghetzat
-ce zici
Denisa cu Emma Andrea 2,9 ani si Mark Alex 1,3 ani
Ingrid S spune:
Denisa, e minunata rochia si fetitza e adorabila! Cum sa nu-mi placa?
Daca faci torul, sa pui poze, sa-l vedem.
Eu am fost cu Diana la medic, i-a dat Zentel si noua tinidazol, parca asa scria. E usor rosie in gat, iar trebuie sa bea Eurespal. Eu imi simt gatul umflat acum, cine de la cine a luat oare?
Ma duc sa vad ce ii mai dau de papa, apoi la treaba, iar schimb asternuturile, prosoapele etc, numai bucurii...
Ingrid S si Diana
monica70 spune:
Hello iatama-s congelata si anesteziata (inca) dupa scoaterea nervilor (din ce in ce mai calma deci,pe an ce trece 
).Congelata-s ca s-a lasat un friiig, cu vant receeee si taios
Am sunat la doua firme de taxi cand sa plec de la dentist,dar masini ioc la ora aia, asa ca m-am dus pana in statia de taxi pe jos,oricum trebuia sa scot niste bani de la bancomatul de alaturi.Nu era prea departe dar mi-au inghetzat urechile si pana acolo!!! Azi dimineata nu era atat de frig!
Diana e tot la mami,abia am vorbit cu mami la telefon de strigatele ei,isi face de cap pe-acolo ...
DENISA m-am spart de ras,ce-ti veni sa semnezi comenturile cu eric17?
Poti scrie orice: denisa,deni,denise etc.
Probabil ca ai dreptate cu trenuletul,dar cum tot zicea de trenulet,ma gandeam ca e o idee buna.Am vazut azi unul super,dar prea scump
O locomotiva Thomas,cu vagoane incarcate
cu cuburi pe care sunt scrise literele ... Ce sa zic,daca nu ii comandam asa de multe carti d-alea scumpe,poate ma bagam si la unul din asta,dar tot mai buna e afacerea cu cartile de povesti,zic eu! Jucariile sfarsesc aruncate undeva,dar povestile le vrea mereu sa i le citesc si recitesc 
INGRID pai si cum, v-a dat tratament numai asa pe simptome,fara analiza? Cica la copro nici nu prea ies astia ... Helmiflores e naturist,n-are ce rau sa ii faca,doar ca are gustul ala nasool si nu stiu daca mai e dispusa sa il bea cum facea cand era mica.Daca nu e,il maschez eu in ceva ![]()
Moor de foameee, am avut voie sa mananc doar supa, ar trebui sa mai astept o ora,dar nu mai am rabdare ...
MONI SI www.dropshots.com/DIA1#date" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Rasul e o vacanta instant"
www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank">
www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">
LunaNoua spune:
Mah .. CERCETATORII BRITANICI ... 

... au mai facut si un studiu conform caruia si spalatul pe dinti dupa fiecare masa e nesanatos. Cica are acelasi efect ca un dulce, roade dintii
Noroc ca nu mi-am facut obiceiul asta
, dar tot imi cad dintii, si cu spalatul numai seara si dimineata ![]()

Denisa, voi aveti blat de tort inghetat in forma de trenulet ?
Poi ce .. blatul era problema ?? Triseaza cu tot ce poti, ce conteaza ... sa iasa la urma. Iei blatul, si il tai cubulete, apoi iei poza, si incerci sa il construiesti dupa model, ca Dia de Ingrid cum a facut castelul ![]()
blog
Ingrid S spune:
Moni, lupul isi schimba dintii, dar naravul ba!
Pe mine scoaterea nervilor mai tare m-ar supara, pt ca inseamna ca se duc naibii maselele si dintii...
Azi a fost foarte frig si aici, mai ales de dimineatza.
Deea, eu ma spal de doua ori de dinti, dimineatza si seara. Uneori, daca pap ceva dulce, ma deranjeaza si iar trag o tura de spalat. No, dupa toate cercetarile, nu mai facem nimic si nu mai mancam nimic, fara spalat, cred ca vor sa ne puna la economie cu criza asta financiara..![]()
Ce conteaza cine e Eric, sa cumpere, asta e important. 
I-am dat Zentelul intro singura priza, nu a comentat si l-a baut cuminte. Moni, pai pediatra are incredere in mine, draga...nu oricine se bucura de asa o mare consideratiune.
Adevarul e ca prezenta toate simptomele, oi fi eu mama panicata, dar mai stiu cate ceva. Mi-a spus ca o sa-i vad cand face kka...asta never, ca face pe wc. Dar, la funduletz am observat mai demult puncte albe, erau ouale....off, de mi-ar fi filat lampa din timp...
Ingrid S si Diana
LunaNoua spune:
Mah .... mi-e o poftaaaaa... ghiciti de ce: de guma din aceea tigareta care se gasea pe vremea lui Ceasca. 

Cred ca baga astia pe reteaua de apa stimulente pofticioase

blog