PRIETENE FARA TITLU (20)
Raspunsuri - Pagina 12
monica70 spune:
Mai si acum sa vad ce dimensiuni au,ca trebuie sa caut 4 vase transparente si dragutze in care sa incapa,ca nu-mi stric eu paharele pe gelatina aia ... asta in caz ca incape un ou din ala in ele.DEEA oul vostru cat de mare era?
Am plecat la somn ca maine iar la serviciu ...
Noapte buna!
MONI SI www.dropshots.com/DIA1#date" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Rasul e o vacanta instant"
www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank">
www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">
LunaNoua spune:
Eu l-am pus intr-un borcan mare. Nu se strica nimic, paharele se spala. Tot ou din asta am avut si noi. Exact cum ai luat tu.
blog
Denisam spune:
Ingrid- da incerc sa il fac eu pe tort,nu am mai facut asa,dar ma straduiesc,sper ca dc urmez reteta sa iasa,dc nu am unde intreba,sigur-sanatate multa lui DIa-sper sa nu aiba viermi.
Va pup,am pus poze noi in drop-cu o rochie care i-am luat-o ca sa mergem pe 10 ianuarie la botez-mi-a placut maxim culoarea simodelul si am dat 30cad pe ea.
Denisa cu Emma Andrea 2,9 ani si Mark Alex 1,3 ani
Ingrid S spune:
Ceau fetelor!
Dau si eu o cafea buna, cine vine? ![]()
Diana s-a sculat la 8 si a vrut sa se imbrace sa plece la bunica, abia am tinut-o in casa pana acum jumatate de ora, aia nici nu se trezise, cum sa i-o trimit?
Moni, la fata mea nu ii e frica de nimic, ba, daca ar vedea soparle si paianjeni si broaste, le-ar lua in mana cu drag.
Oricum si eu fac la fel...De ce are frica Diana ta? Vezi ca frica poate fi si indusa, poate te-ai speriat tu de fatza cu ea si a retinut. Cat sunt mici, n-au teama de animale, mai stii cand Diana s-a jucat cu vipera
...
Mi-am amintit in pat ca de Picasso era vorba, dar de El Greco nu stiam. Uite, cat traieste omul tot invata. Si mi-e tare drag El Greco, tablourile lui au ceva mistic in ele, parca e alta lume. Le-am vazut la Prado, mi-au placut mai mult decat cele ale lui Velasquez.
Deea, EU n-as avea rabdare sa astept pana ies lighioanele din gaoace, darmite Diana..
Apa si gelatina? Pai ii fac eu...
Denisa, i-ai cumparat rochie? Hai ca ma uit repede, pana nu imi vine copila. Esti meseriasa daca faci trenuletul ala. 
Fetele, daca nu sunt viermi la Diana, inseamna ca e o noua boala cu manifestari exact ca la oxiuri.
Cica e un test, scotch-test, care se aplica in zona perianala si se evidentiaza la microscop ouale. mai, si la mine in casa lingi pe jos, din wc poti bea apa (adica nu, ca am o solutie albastra in rezervor
), asternuturile le schimb la o saptamana jumate si le spal la 60 de grade...de unde le-o fi luat? De afara? Offffff, pe dupa-masa mergem la medic, iar tratament, si pt noi, evident, iar eu nu suport medicamentele pt viermi, am luat mai demult ai am crezut ca mor de rau.
Fug sa fac un pic de treaba.
Ingrid S si Diana
www.dropshots.com/Ingrid28_photo" target="_blank"> FILME 1
www.dropshots.com/Ingrid28photo" target="_blank"> FILME 2
monica70 spune:
INGRID hai ca dau o salata de boeuf ca mai am pana la a doua cafea
Apropo de oxiuri,am citit aseara de curioasa si cica si prin aer se pot lua, un sfat:ziceau sa nu scuturam asternuturile
Mai nasol e ca am citit ca printre multele simptome e si scrasnitul din dinti noaptea si Diana mea scrasneste demuult !!! sa o banui si pe ea???
MONI SI www.dropshots.com/DIA1#date" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank">
monica70 spune:
M-a sunat tipul pentru confirmarea comenzii si mi-a zis ca nu mai au pe stoc trenulet din ala ... Tot e bine ca au ouale alea
Asa ca am pus la schimb o tabla de lemn cu suport,e una simpla pentru scris cu creta,ca e la oferta 20 lei.Si primeste si cadou pentru o comanda de peste 150 lei ,am ales o minge din aia gonflabila de sarit ... ma intreb unde va sari cu ea
Mai puteam alege un carucior de papusi ,dar fix din ala are deja.
Asta-i tabla: http://www.fan-jucarii.ro/?p=productsMore&iProduct=57&sName=Tabla-de-scris Acum trebuie sa cumpar si creta colorata.
monica70 spune:
INGRID sigur de la mine sau mami a preluat,ca nici noua nu ne place sa punem mana pe d-astea scarboase
Numai cand imi amintesc ca pe la un an jumate mi-a dat in mana un gandac negru,sau anul trecut mi-a pus melcul ala mic luat de pe flori,pe birou!!!! Brrrrr 
Ingrid S spune:
Moni, cum sa nu scutur asternuturile?? Pai la mine asa incepe ziua: am imbracat-o pe Diana, o duc sus, in camera deschid geamurile pt aerisire si scutur toate asternuturile. Asta e buna!
Am sunat la Bioclinica si nu fac analiza la microscop pt scotch-test. Sunt nemodernizati...Imi pare rau ca nu mai e trenuletul, dar si tabla e faina, in schimb. Lasa, poate o sa aiba trenuletz la Paste.
Ti-am spus ca tu ii induci spaimele tale...nu trebuie sa tipi, nu-ti plac gandacii?? Sunt asa de dragutzi...
Fug, ca vrea lapte. A mancat si vrea si lapte. Daca imi trebuia confirmare, acum o am..viermii nu s-au saturat cu ciorba de cartofi.![]()
Ingrid S si Diana
www.dropshots.com/Ingrid28_photo" target="_blank"> FILME 1
www.dropshots.com/Ingrid28photo" target="_blank"> FILME 2
monica70 spune:
INGRID eu nu suport nici mustele,ce sa mai zic de paianjeni, alte insecte sau viermi, moluste etc.
Nu ca mi-e frica,dar mi-e scarba de ele . Cand il vad pe husband ca ia cu mana toate scarboseniile ,zbier la el sa mearga repede sa se spele pe maini !!!! Si culmea lui ii e greata de sobolani (stiu de cand ii prindeau matzele cat cuprinde ...),mie de rozatoare nu imi e defel greatza ... Asta nu inseamna ca si pun mana pe ei
,dar lui nici sa ii vada nu ii placea.