PRIETENE FARA TITLU (20)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LunaNoua spune:

Salutare

Stai sa vad ce mai tin minte sa raspund .
Ingrid m-am facut metalista. Asa mi-a zis cineva aseara . Mai am inca niste bile turcoaz care asteapta inspiratia, si niste bile mistoace mozaic, care .. la fel .. apoi ... om vedea ce culoare mai trece pe aici

Situl ala cu jocuri e tare meserias. Are multe multe joculete, si faine, noi ne-am jucat toata ziua pe el. Asta dupa ce am deschis cartile alea ceausiste ce i le-am cumparat. Sa va mai povestesc o pagina din ele, care zice asa: E o poza cu membri familiei, si intrebarea: Coloreaza-l pe cel care te duce la gradinita Noh .. si daca intr-o zi o duce mama, apoi tata, si pe urma bunicul ... Urmatoarea intrebare e beton: COloreaza-l pe cel care il iubesti cel mai mult. Eu stiam ca nu e prea sanatos sa pui intrebarea asta la copii. Dar .. deh .. cartile astea nu sunt pentru copii sanatosi, zau

[Ingrid] e mortala Diana cum cauta ea sa o dreaga E fain tortul, si nu e deloc complicat. Sunt sigura ca oricare din voi l-ar putea face daca ar vrea.

Moni, chiar, sa mergi cu o poza de la mine, sa zici ca de la cofetaria "cealalta" avea modelul asta, dar nu poate sa iti ia comanda la timp .

blog

Mergi la inceput

Moni, e fain tare trenuletul, dar de "oo" nu cred ca o sa fii asa de incantata Si Daria a primit unul. Il pui in apa si iese animalul, cam in 3 zile, timp in care Daria a fost mereu cu mana in borcan Dupa ce a crescut a vrut sa se joace cu el, i l-am dat, si nu stiam de unde e mereu uda toata. De la animal. E ca un fel de burete, mai des, daca strangi de el, iese apa, si se lipesc toate cele de el, apoi se rupe sau isi pierde forma, se micsoreaza la loc, trebuie sa il tii numai in apa, dar ... ce copil ar rezista sa il vada acolo fara sa il atinga si sa se joace cu el ?

blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

DEEA din ce am vazut eu astea cam tzapa acolo un tort dreptunghiular ,fac o imagine colorata deasupra si basta ...

INGRID ca tot ziceai ca ar face Diana mea castelul dupa model,ce vorbesti,ea era preocupata de cu totul altceva,acum am gasit aci cum am notat ce-a zis,a pus langa castel doua piese lungi si zicea : "ASTA-I UN CAMP UNDE SA ... BAGA PICIOALELE VACA" N-a avut bucati de puzzle la indemana pentru spatiu verde langa castel.Poate la alea foloseau si cele din cartierul ei de blocuri sa-si bage vacile picioarele

MONI SI www.dropshots.com/DIA1#date" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Rasul e o vacanta instant"

www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">

Mergi la inceput

DEEA eu ma bazez pe faptul ca Diana nu prea cred ca o sa vrea sa puna mana pe oratanii , nu ti-am zis ca are fobii pana si de broaste raioase din poze? Cred ca o sa faca scandal,auzi sa se trezeasca cu un sarpe,un aligator,o tzestoasa si o soparla iesite din oua LA EA IN CASA - rea ce sunt

MONI SI www.dropshots.com/DIA1#date" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)

www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Moni..., fata are niste idei..
Sotul a vazut tabla ta si a tot cautat ceva asemanator, sa vedem ce-i cumpara pana la urma. Ca il las pe el sa aleaga. E foarte faina!
Deea, uite ca acum imi sparg capul sa-mi amintesc care pictor a trecut prin perioada albastra...cred ca nu mai dorm la noapte de grija asta. Bine ca mi-ai zis de oua, sa stii ca si sotul se mira, din ce dracu sunt facute, nu sunt pline cu apa? Iaca nu-i mai iau, daca e asa problematic...
S-a trezit Diana plangand, am omis sa va spun ca de vreo doua saptamani tot asa face cam la 2 ore dupa ce adoarme, plange si se scarpina tare la funduletz...acum chiar a fost rau, a plans vreo jumatate de ora si nu s-a oprit, apoi a cerut lapte, desi bause inainte de culcare, l-a terminat si a adormit la loc. Daca asta nu suna a viermi, nu stiu ce altceva poate fi. Chestia e ca facea asa de 3 ori pe saptamana, dar isi freca picioarele, nu stiam ce poate fi. Acum am vazut clar, tot acolo era cu mana... Maine la medic si analize de urgenta, imi suna a oxiuri, ca aia migreaza noaptea spre funduletz. Offf, stiam ca trebuie sa merg, dar am tot amanat ca fraiera...
Ma duc la culcare, sunt obosita. Va pe toate!

Ingrid S si Diana
www.dropshots.com/Ingrid28_photo" target="_blank"> FILME 1
www.dropshots.com/Ingrid28photo" target="_blank"> FILME 2

Mergi la inceput

INGRID din cate am mai citit,asa stiu si eu,oxiurii,aia minusculi si albi se manifesta asa Sper sa nu aiba asa ceva!

Mergi la inceput

Ufff... draga de Dia... Sper sa treaca repede.

Moni, esti terorista rau cu serpii aia Daria nu ar avea nici o problema sa si doarma cu ei , tocmai de aceea, eu l-am aruncat imediat ce mi-am dat seama ca in urma lui lasa numai apa si gelatina.. bleach. Daria il pupa pe dinozaurul ala incontinuu, nu o puteam dezlipi de el. Sunt curioasa tare ce o sa faca Dia cand o sa ii vada

blog

Mergi la inceput

INGRID si Picasso si El Greco se pare ca au avut perioade albastre,asta de la un google rapid am aflat .
DEEA nu mai conteaza ca nu tin cine stie ce decat daca stau in apa,le folosim pe post de bibelouri Macar or fi patru si am de gand sa bagam pe rand doar cate unul in apa,deci numai dupa ce a iesit unul sa bagam in apa alt ou,sa fie curioasa oare ce va mai iesi din celelalte ,sa invete sa aiba rabdare.Sper sa imi reuseasca chestia asta,dar intai sa le primesc,ca abia azi am dat comanda,astept telefonul de confirmare ,probabil maine ...

Mergi la inceput

Si eu trebuie sa ii caut de acum cadouri si de mosi, si de ziua ei. Anul trecut am amanat cadoul de ziua ei pentru dupa sarbatori, si n-am mai gasit nimic de cumparat !

blog

Mergi la inceput

DEEA cred ca Diana mea ma arunca pe balcon cu oratanii cu tot Sau mai stii,pana la urma poate or sa ii devina simpatice?

Mergi la inceput