Inimioare de iulie - august 2005 ! (22)
Raspunsuri - Pagina 18
Giana spune:
Multumesc,fetele,pt ajutor. Am sa merg sa vb si cu doctorul sa vad spre ce ne indruma...in sfarsit azi cu greu a mancat doua mere dar rase si date de mine in gurita. E jale cu el...
Legat de bagajul de cunostinte...exact,cum a spus si Laura multe le stie de la filmuletele Baby Einstein.Toate culorile+nuante...forme geometrice...au fost de mare ajutor.
In plus cu scrisul...ma punea pe mine sa le fac intai si el le copia.acum isi scrie singurel numele si multe din litere le asociaza cu anumite cuvinte care incep cu acele litere.Si da...totul din joaca.In schimb lucruri simple...(de ex coloratul) nu-l atrag deloc.
nicoll_mada spune:
Buna fetele!Eiii...tocmai pe pag 4?
Eu am avut calc virusat,mort aproape,imi era frica sa-l deschid sa nu intre in retea si abia azi e functional.
Nu am timp decat sa va spun ca suntem ok,totul este in regula cu noi si acum fug sa ma apuc de treaba,iar am ramas in urma.
Sper ca si acasa sa vina azi cei de la romtelecom si sa-mi repare netul si atunci diseara intru sa vad ce mai faceti.
Pupicei dulci de la noi!
nicoll_mada
Codruta Andreea ( 29.07.2005 ) si
Alexandra Stefania ( 12.07.2007 }
http://community.webshots.com/user/nicoll_mada
MMN
marami spune:
Nicoll, pagina 4?
poate vrei sa zici pagina 6, pe pagina 6 sunt inimioarele noastre
Pup mogaldetele
Cryna, mai ai examene? Ce face nazdravanul tau?
Giana, ce faci maica te-ai dat batuta?
Vali....
Laura....
Va
pe toate-toate, poate iesiti din hibernare sau poate ca va epuizeaza pitici si trebuie sa fac resuscitare
???
Emma este iubire, lupta continua
Si Mihaita are nevoie de noi
***SONIA - docs` did miracles ***
Si ingerii au nevoie de ajutor
Ei ne asteapta aici, sa nu-i ocolim!
mandrutzele mele D(29 sept 91) & D (18 iul 05)
pozne-npoze
Nu mor caii cand vor cainii, nici cainii cand vor stapanii!
Tethys spune:
Buna ziua la toooaaate inimioarele
!!! Pt. ca e deja pranzul... va servesc cu un capuccino
...
...
Marami... si eu vazui subiectul nostru pe pagina 6
... trona acolo de vreo saptamana si mai bine
... da', am zis ca, n-am chef sa scriu numai eu
... si imi luai vacanta de la scris
...
De examene am scapat de mult... cu brio
... amu', is deja in semestrul doi... cu un orar si mai naspa ca cel de pe semestrul unu
... dar asta e... 'om vedea ce si cum, pana la sfarsitul semestrului...
In rest... nazdravanul face pozne in continuare... scoate perle... mai face cate-o boacana pe la gradinita... dar, in general, e totul bine
! Pt. cele care nu intra pe la sectiunea "Poznasii in actiune..."... am sa pun, si aici, cele mai recente perlute ale lui Robert... pe care mai apuc sa le notez si eu
...
1. Atentie la ce gasiti in frigider
!
Deci, i-am luat azi lui Robert o pianina mica, ca avea chef de zdranganit
... siii... cand ma duc la frigider, sa scot ceva de mancare, pe raftul de jos trona pianina lui Robert
... pusa in cutia ei, singura-singurica pe un raft intreg
, dosita mai in fundul frigiderului
... Ce mai! O pusese baiatul la pastrare
... sa fie sigur ca-i "tine" muuult!!!
.
2. Robert si "deranjat-aranjat" lucruri
...
Deci, noi pe fotolii avem puse niste carpetele... iar, Robert, le ia mai tot timpul si le azvarle prin casa
... Zilele astea face la fel... deranj mare
... si-i zice bunica-su sa puna carpetelele la locul lor... ca asa-i bine, frumos, ordine, curatenie
, etc. ... Siii... vine raspunsul lui Robert, foooaaarte serios: "Daca ma rogi frumos... (poate le-oi pune la loc - e continuarea propozitiei... lasata de Robert in subinteles
)"
. Ete na! Ce credea bubu?!? Ca, daca el face deranj... tot el sa aseze la loc?!? Fara macar sa fie rugat in prealabil?!?
. Eeeee... cam multe vrea bubu de la el
...
Chiar asa fetelor! Ce mai faceti?!? Voi si puii vostri! Mai dati cate un semnulet de viata!!! Ca, eu n-am de gand sa mai scriu singurica pe aici
. Nu fac strigare de catalog... fiecare scrie ce vrea, cum vrea si cand vrea! Numai sa scrie!!! Altfel... subiectul nostru o sa treaca si de pagina 6
... deraiaaazaaaa!!! Asta vreti
?!?
Mno, amu', va dau si eu
la toate si va zic la
...
Mi se spune "argint viu"... ![]()
"Singura lectie de morala care este potrivita pentru un copil, cea mai importanta lectie pentru fiecare moment al vietii lui, este aceasta: ''Nu rani niciodata pe nimeni.'' " - autor: Denis Breeze . - eu completez: ... pentru ca, nu vei putea sti niciodata cat de mult rau si cat de multa suferinta poti cauza!!!
valcampan spune:
Eu am tot urmarit si ma miram pe zi ce trece de atita tacere...imi este tare drag sa intru pe acest forum caci am atitea momente frumoase impartasite aici... hai mai mamici mai da-ti cite un mesaj cit de scurt ar fi el...va rooooggggggggg!
David face si el nazdravanii si a devenit obraznic chiar, are momente in care ridica tonul daca nu i se face pe plac si plinge la comanda. in rest e tare dulce a ramas la fel de iubaret si pupacios. Acum doua seri am mai stat pe la birou si am sunat acasa sa-i spun mamei ca intirzii. A raspuns David la telefon si incepuse sa imi spuna "mami te oog vino acasa lasa lucu" de imi venea sa pling. am ca de obicei mult de lucru mai merg si simbata si el imi simt lipsa enorm. Abea astept sa se incalzeasca afara sa stea mai mult afara la joaca poate asa ii trece timpul mai usor. M-am hotarit sa-i cumpar role la primavara dar pina atunci ma gindeam ca ar fi bine sa invat eu mai intai sa merg pe role si apoi sa-l invat si pe el. Eu stiu sa patinez ma gindesc ca pe role ma voi invata spre repede si fara julituri. voi ce ziceti > sa invat eu sa merg pe role si apoi sa-l invat si pe David sau sa ma bazez numai pe instinctul de mamica ?
V-am lansat si o intrebare sa faceti bine sa ma bagati in seama da ? Hai seara buna !
Poze cu noi la http://community.webshots.com/user/valcampan
emaaimee spune:
buna fetele,
io ma mut de aici daca nu mai scrieti. pe bune!!!
Vali, mie personal mi se par cam periculoase rolele. eu vreu sa o invat pe bicicleta, trotineta eventual( la fel de periculoasa ca si rolele). uff, acum e tare greu... incerc sa ma gandesc cum sa fac mai bine si eu.
Oani a mea e racita. a luat pana la urma de la tati. trebuia sa mergem azi la ziua unui baietel de la gradi, dar e foooarte mucoasa. si tuseste. asa ca nu mai mergem.
ma duc sa fac o musaca.
va pup.
ALAPTATUL HELPLINE
de piticotu' uriash m-am facut maricica
POVESTEA MINUNII
Laura25 spune:
Buna!
Aparem si noi un pic in peisaj. Ma confrunt cu prima raceala urata a lui Rares. A facut febra mai bine de 24 de ore, ieri a fost 'leguma' toata ziua, nu a mancat absolut nimic, a baut doar cate un pic de apa si ceai, a dormit in 4 reprize. E prima data cand face febra asa de mare si m-am panicat toata. Azi e mult mai bine. A ciugulit cateva linguritze de mancare, s-a jucat, a fost activ. Sper sa scapam repede, ca tare urat e
. Bianca e bine. Ea s-a straduit sa fie vesela si sa se joace frumos pe langa Rares, a avut grija de el sa fie invelit, ii aducea apa, jucarii.
A fost o scumpa.
In rest, nu facem nimic deosebit: noi la servici, copii la gradinita. A mai venit un val de ninsoare la inceputul saptamanii si s-au bucurat mult cei mici.
Vali am mai auzit de copii asa mici ca ai nostri care aveau role. Eu cred ca e bine sa fie incurajati sa practice orice sport, atata timp cat fac miscare si stau la aer. Mai ales daca zici ca si tie iti place, sigur o sa va distrati pe cinste
. Si eu le-as lua la ai mei, dar eu nu sunt in stare sa-mi tin bine echilibrul nici pe picioarele mele, pe role nu m-as urca, ca ar fi sinucidere curata
. Ma gandesc sa le iau triciclete. Tati vrea sa-i duca la innot. Lui Rare sigur i-ar placea, ca el face scufundari in cada, dar Biancai ii e frica de apa.
Cryna ia-ti un frigider mai mare, sa incapa tot ce are nevoie Robert sa pastreze! ![]()
Anca sanatate multa Oanei!
Nicol
la fetele tale cucuiete. Ce nazbatii mai fac?
marami paice faci? Doar ne treci in revista? De pitica ta nu spui nimic?
Laura
de shtrumphi gemeni,
Bianca Andreea si
Rares Mihai (13.06.2005)Cugetari gemene,
Fotografiile noastreFilmulete cu shtrumphi
Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
valcampan spune:
Am sa invat eu sa merg pe role mai intai si daca simt ca e greu nu o insist. Cat despre inot eu deja m=am hotarit sa=l inscriu la vara la cursuri de onot. Nepotelul meu a fost anul trecut la inot cind avea 5 ani si a invatat repede iar David e si el inebunit dupa apa. A si sa va mai dau o veste buna , sora mea este gravida asa ca prin luna iulie am sa devin iar matusa. Abea astept sa o luam de la capat cu bebelusul. Deja avem experienta, o sa se descurcam noi, sora mea e in extaz.
Mai revin , pina atunci numai bine va doresc !
Poze cu noi la http://community.webshots.com/user/valcampan
Tethys spune:
Eiii, fetele... ce bine ca v-ati gandit sa ma scrieti si voi un pic
!!! Si va servesc cu
-luta de duminica!!! 
Vali, io zic ca-i tareee fain sa-l inveti pe David cu rolele
! Bineinteles ca, instinctul tau de mamica stie ce-i mai bine
. Felicitari
surorii tale pt. viitorul bebe, si tie de altfel
... matusico
...
Ema, multa sanatate lui Oani
&
! Sa-i treaca repede mucisorii si tusea.
Laura, insanatosire grabnica si lui Rares
&
! Sa se faca bine cat mai repede. Si noi avem oleaca de zapada... si am sa-mi fac rost de-un frigider mai mare, daca va fi nevoie
...
Marami, disparusi sireno? Ce fac mandrele tale? Nu ne spui nimic de Oani a ta? 
Nicoll, tu pe unde umbli sirenico? Ce fac gagicile tale? Peste o saptamana si ceva... sarbatorim
, nu? 
Dau
la toate fetele ... si celor care doar citesc
... si ne mai "vedem"...
...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Mi se spune "argint viu"... ![]()
"Singura lectie de morala care este potrivita pentru un copil, cea mai importanta lectie pentru fiecare moment al vietii lui, este aceasta: ''Nu rani niciodata pe nimeni.'' " - autor: Denis Breeze . - eu completez: ... pentru ca, nu vei putea sti niciodata cat de mult rau si cat de multa suferinta poti cauza!!!
marami spune:
Multamim la `mneavoastra doamna pentru cafeaua de dimineata![]()
Faceam eu mai mult decat o trecere in revista, dragutelor, ati avut noroc ca m-am pricopsit cu cel mai urat virus ce poate exista pe internet
Noi asteptam sa se indure iarna si de noi si sa ne aduca zapada de sanius si oameni de zapada, mor cand aud ca avem cod galben sau ce culoare o fi el si la noi nici pomeneala de cantitati uriase....vreeeeeeaaau zapdada!!!
Asa...bona noastra a fost plecata ceva vreme, din cand in cand am dus mandra la sora`mea, de atunci cum nu-i convine ceva incepe sa "planga" si sa zbiere "Vreau acasa" prima oara cand s-a intamplat am zis ca am adus-o obosita si chiar a si adormit la vreo 15 minute dupa ce am intrat in casa, de atunci tot asa o tine, a doua oara i-am gasit alta scuza si tot asa pana in seara asta cand i-am zis ca o duc la spital 

daca mai face asa, imi place sa cred ca doar se rasfata si ca nu exista vreo problema
probabil problema e la mine nu la ea.
Trotineta a birjarit-o toata vara trecuta, de role nu se pune problema inca, e prea zvapaiata pentru role, n-am curaj sa experimentez, patine de gheata da, pentru ca ar fi limitata de bucata de gheata, patinoar, strada iasa din calcul, probabil iarna viitoare nici fulgii de zapada nu o sa-i mai vedem, cu atat mai putin zapada/gheata pe strazi. Dar na, una spun si alta poate voi face
la cererea ei.
Va pupacim cu drag, sa aveti o saptamana frumoasa!
Emma este iubire, lupta continua
Si Mihaita are nevoie de noi
***SONIA - docs` did miracles ***
Si ingerii au nevoie de ajutor
Ei ne asteapta aici, sa nu-i ocolim!
mandrutzele mele D(29 sept 91) & D (18 iul 05)
pozne-npoze
Nu mor caii cand vor cainii, nici cainii cand vor stapanii!