Inimioare de iulie - august 2005 ! (22)
Raspunsuri - Pagina 19
Tethys spune:
'Neata, inimioare
! Hai sa va servesc... macar cu o
... daca nu mai aveti chef de scris
... Pofta buna
!
...
...
la toate &
...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Mi se spune "argint viu"... ![]()
"Singura lectie de morala care este potrivita pentru un copil, cea mai importanta lectie pentru fiecare moment al vietii lui, este aceasta: ''Nu rani niciodata pe nimeni.'' " - autor: Denis Breeze . - eu completez: ... pentru ca, nu vei putea sti niciodata cat de mult rau si cat de multa suferinta poti cauza!!!
Laura25 spune:
Helloo! Noi inca bolim, asa ca nu prea avem ce spune. Copiii se plictisesc in casa, eu am nervii pe pereti dupa 'oblojit' 3 mofturosi atatea zile... Astepam zilele cu soare... si sanatate. Pupi!
Laura
de shtrumphi gemeni,
Bianca Andreea si
Rares Mihai (13.06.2005)Cugetari gemene,
Fotografiile noastreFilmulete cu shtrumphi
Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
Tethys spune:
Ooofff, Laura
! Saraca de tine... speram sa treaca bolitul cat mai repede
si sa vina soarele cat mai repede!!! Sanatate multa si
la toti! Sa scapati cat mai repedeee!!!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Mi se spune "argint viu"... ![]()
"Singura lectie de morala care este potrivita pentru un copil, cea mai importanta lectie pentru fiecare moment al vietii lui, este aceasta: ''Nu rani niciodata pe nimeni.'' " - autor: Denis Breeze . - eu completez: ... pentru ca, nu vei putea sti niciodata cat de mult rau si cat de multa suferinta poti cauza!!!
Yasmari spune:
Fetelor cucuietelor, salutare!
Mi-am luat inima in dinti si opincile-n spinare si-am tremurat (sa nu zic vibrat) la apelul lui Vali. Raspund prezent, dupa o lunga absenta, sunt aici, tot in Londra desi visez mereu ma un tarim cu soare, citesc magicianul si e taman despre Nicolas care paraseste monotona si domestica England sa evadeze in Grecia, transparenta de atita lumina. Asa visez si eu.
Mai citesc din cind in cind forumul, la noi e liniste sublima si eu n-am fost niciodata lider de grupa sa dau tonul. Am fost de fapt comandanta de detasament la Sc. 4 in Piatra Neamt, esec total, uram functia.
Sa trec la subiect, tot copiii/copilul. Yasmin merge la gradi 2 ore jumate pe zi, a fost vacanta half-term o saptamina, de luni a inceput iar, in aprilie iar au vacabta. Nu se da in vint dupa dar nici nu se lasa rugata sa mearga, ii e clar ca nu poate evita. Atentia totala care i se acorda acasa nu poate concura nici pe departe cu bruma care i se acorda in colectivitate: nu mai e deloc printesa, cea mai frumoasa, cea mai desteapta, simpatica samd, e o oarecare dintre cei 30 de piticoti. O vad frustrata, pe linga multe bune caracterizari pe care le raporteaza profa principala, ultima data mi-a spus ca nu are rabdare, inghite foarte greu sa nu faca ea prima data un joc, sa nu raspunda ea la intrebari, sa nu fie ea prima. Cind i se spune No, is not your turn Yasmin, face o mutra atit de plouata si mizerabila incit o face pe profa sa se simta prost. Cum imi marturisea "probabil crede ca sunt cea mai meschina persoana de pe pamintul asta!".
Eu am vorbit mereu cu ea romaneste(chiar daca sotul e egiptean si noi vorbim intre noi engleza) asa mi-a venit mie, primul impuls pe care inca il sustin, o fi poate egoism. Yasmin dac-o intrebi raspunde raspicat ca e romanca, desi numai a romanca nu arata ea, cu pielicica ei aramie iar lumea toata o cunoaste in limba romana: sa denumeasca sentimenntele, sa exploreze, sa numeasca ce cunoaste, sa chestioneze, sa glumeasca, sa fei fericita sau mizerabila. E asa iubitoare de limba (mai ceva ca Nichita Stanescu - Limba romana e patria mea
) ca vrea ca toata lumea s-o invete, tatal, ceilalti copii samd. Nu se da in vint dupa engleza si nu vad o evolutie remarcabila, daca in romana e brici in engleza e la piciorul broastei. Nu ma ingrijorez deloc dar tare as vrea s-o conving ca e necesara. Una peste alta, in gluma, personalitatea ei e bipolara: acasa si intre prieteni e exuberanta, mai mult decit extrovertita, sclipeste si domina, la gradi tind sa cred ca e izolata.
Hai ca mai scriu eu pe aici, inceputul e greu. Va urez o si buna si sa va bucurati de viata.
emaaimee spune:
mersic. si eu urez santate celor bolnavi. Oani e mai bine acum, nu mai are febra si nici ochii aposi. numai nasul ii mai curge. si mai tuseste.
Mary, ce dor imi era de voi. si de stilul tau unic de poveste. bine ai revenit.
mie educatoarea , la inceputul anului de gradi,mi-a zis ca dra e cam bossy.si ca prefera sa se joace singura. insa nu ii lasa. orice activitate o fac minim in 2. acum e f intelegatoare, politicoasa,mai are tendinte de bossy si ca retine f.usor orice(comparativ cu ceilati copii din grupa): fie cantecele, joc,etcde o sapt mi-am reparat laptopul, sunt o smechera sus cu el in brate. numai ca adorm de multe ori sau nu apuc sa mi intru ca adorm la mica in camera. odata cu ea.
ma culc, nu mai pot de somn.
ALAPTATUL HELPLINE
de piticotu' uriash m-am facut maricica
POVESTEA MINUNII
marami spune:
IACRS- e diagnosticul pus astazi Oanei, ce stiti de el?
Emma este iubire, lupta continua
Si Mihaita are nevoie de noi
***SONIA - docs` did miracles ***
Si ingerii au nevoie de ajutor
Ei ne asteapta aici, sa nu-i ocolim!
mandrutzele mele D(29 sept 91) & D (18 iul 05)
pozne-npoze
Nu mor caii cand vor cainii, nici cainii cand vor stapanii!
Laura25 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui marami IACRS- e diagnosticul pus astazi Oanei, ce stiti de el? Emma este iubire, lupta continua Si Mihaita are nevoie de noi ***SONIA - docs` did miracles *** Si ingerii au nevoie de ajutor Ei ne asteapta aici, sa nu-i ocolim! mandrutzele mele D(29 sept 91) & D (18 iul 05) pozne-npoze Nu mor caii cand vor cainii, nici cainii cand vor stapanii! |
Eu nu stiu nimic, dar am dat un google rapid si va dorim sanatate maxima, sa va faceti rapid bine
E jale ce virusi de raceli si gripe bantuie! Off... Te rog, tine-ne la curent cum e Oana!Laura
de shtrumphi gemeni,
Bianca Andreea si
Rares Mihai (13.06.2005)Cugetari gemene,
Fotografiile noastreFilmulete cu shtrumphi
Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
marami spune:
Laura, sanatate si voua, poate macar voi sunteti mai bine. Cautarea pe google am facut-o si eu daaaaaar.... ba e alba, ba e neagra. Hai sa va zic si ce tratament a primit, Augumentin, Humex expectorant si picaturi de nas Ophtamesone, pe unde am citit spune ca nu se trateaza cu antibiotic, sa mor daca inteleg ceva.
Emma este iubire, lupta continua
Si Mihaita are nevoie de noi
***SONIA - docs` did miracles ***
Si ingerii au nevoie de ajutor
Ei ne asteapta aici, sa nu-i ocolim!
mandrutzele mele D(29 sept 91) & D (18 iul 05)
pozne-npoze
Nu mor caii cand vor cainii, nici cainii cand vor stapanii!
nicoll_mada spune:
Hello la toata lumea!!!Multumim frumos celor care ne-au simtit lipsa si promit ca voi incerca sa nu mai dispar ca "magaru'n ceata".
Inainte de a va spune cate ceva despre noi,vreau sa-i urez bun venit inapoi lui Yasmari .Ne-ai lipsit tare mult,te pupam pe tine si pe printesa ta!
In alta ordine de idei uram multa sanatate tuturor celor bolnaviori Oana,Rares,Oani cat si putere celor ce-i ingrijesc!
Fetelor trebuie sa recunosc ca daca nu era Cristiana,alias Marami probabil ca nu intram deocamdata.Dar a vut grija sa ma traga de maneca pe mess si daca am promis....am promis.
Nu s-a intamplat nimic rau .Daor ca am cazut intr-o pasa putin mai proasta,in care ma tot intrebam de ce mi se intampla mie toate cele,de ce sa fiu singura,de ce...de ce...de ce...Si ete asa profitand si de faptul ca nu mai scria nimeni,am ajuns de nu mai deschideam netul decat sa ma loghez pe mess-ul de serv(noroc ca are adresa si Criastiana),iar in rest doar imi faceam treaba de la munca.Nu pot zice eu ca "am toti boii acasa" nici acum,dar sunt mai bine.Si nici sa nu va inchipuiti ca eram caz de targa,dar...a fost o pasa mai naspa.
Acum despre iubirile mele nu am de spus decat lucruri de bine.Am primit cel mai frumos martisor deja,facut de Codri la gradi:o inima cu margeluse pe margine si in centru urma lasata de buzele ei date cu ruj.Sunt tare incantata cat de atent a lucrat.
Despre Stefi iarasi numai de bine.Are o memeorie fantastica:inumara pana la 10(doar pe 6 il sare-de fapt cred ca nu vrea sa-l zica si daca ii spui tot nu-l baga in seaa) si daca Codri invata un cantec sau poezie noua si ne-o repeta noua de "n" ori,in max 30 min dupa,in timp ce se joaca o auzi si pe Stefi rostind fragmente.AAAA si am scapat de pampers.Il mai punem noaptea de control,cum eu dormeam tare rau in zilele anterioare imi era lene sa o trezesc noaptea sa faca pe olita.Inca il vom mai folosi,mai am un bax mare...
Si sa nu credeti ca daca mie mi-a fost mai greu fetele au facut doar lucruri bune...nu aveam eu norocul ala.Sa fi departe cand se cearta...de fapt ce cearta se bat direct!!!Dar mai ra...
Cryna felicitari pt examene si il pupam pe sugubat!Zi asa,in frigider u pianina sa nu se strice!
Vali si eu prin aprilie vreau sa o dau pe Codri la inot.Daca baiatului ii place lasa-l sa faca sport,chiar si role.Si ar trebui sa "mai lasi lucu" doar te asteapta cineva cu taoata dragostea acasa.
Cristiana promit sa intru si dincolo,dar mai tarziu,poate la noapte cand m-or apuca insomniile.Oricum ultima oara cand am citit acolo incepusesi sa spui o poveste.Si nu o terminasesi....in ce stadiu mai e?Te pup si mersi ca m-ai scos din barlog!Pupam gasca!
nicoll_mada
Codruta Andreea ( 29.07.2005 ) si
Alexandra Stefania ( 12.07.2007 }
http://community.webshots.com/user/nicoll_mada
MMN
nicoll_mada spune:
Buna!Desi mai tarziu va poftesc la
.Azi este prima zi de primavara!Fie ca martisorul sa va aduca sanatate,fericire si multa implinire!
nicoll_mada
Codruta Andreea ( 29.07.2005 ) si
Alexandra Stefania ( 12.07.2007 }
http://community.webshots.com/user/nicoll_mada
MMN