Inimioare de iulie - august 2005 ! (22)
Raspunsuri - Pagina 16
nicoll_mada spune:
Neata fetele!!!Mai...dar slaba miscare pe la noi!Haideti ca se mai inmoaie frigul,trebuie sa ne dezmortim...
Vreau sa va spun ca ieri de la gradi mi s-au dat seturile de poze cu Codri imbracata in printesa
Sunt in extaz...sunt superbe.Diseara o sa le fotografiez si o sa incerc maine sa vi le pun.Doamne ce printesa are mama!!!
Cryna asa e,incearca sa ma pacaleasca hoata mea.Cum mai stai cu scrisul?Spor la treaba!Si pupam baiatul iubaret!
Cristiana munca,munca,dar nu mai tragi cu ochiul si la noi?Si vorba Crynei pt cura ta si mie imi lipseste "ingredientul" principal...
fetele toate!
Sa va spun ca Stefi a inceput sa se urce singura in pat si de pe pat pe masa.Gata,a consemnat-o pe mama in casa,ca de,ii e teama de "beleaua" mica!
Va pup mamici si pitici,fug la munci!
nicoll_mada
Codruta Andreea ( 29.07.2005 ) si
Alexandra Stefania ( 12.07.2007 }
http://community.webshots.com/user/nicoll_mada
MMN
marami spune:
Baaa trag cu okiu si la voi, cum sa nu, ma bucur ca toata lumea este bine, ma bucur si pentru Andre_ea si o felicit si ii doresc tot binele din lume, sa se bucure de copilasi si sa se bucure si de nepotei
, ii urez Crynei sesiune usoara si bafta la examene
si pup toti copilasi , toate inimioarele dragi

le pup pana se satura

.
Ca o noutate in ceea ce ne priveste, am zis adio dragostei mele, matahala mea draga drak so ia ca mi-a scos peri albi, am abandonat-o definitiv, am parcat-o la gunoi, mi-e ciuda ca i-am facut plinul si nu am apucat sa o plim pana se usuca rezervorul
Am niste neamuri in Germania si domnu` sot imi da libere sa merg sa i-au alta masina de acolo, daaaaar.... presupun ca sunteti la curent
copy
ce ma fac daca dau de gustul autostrazilor de afara o sa fac cate o iesire pe luna? Nu! Asta presupune sa ma intorc inapoi cu masina, sa conduc 38 de ore, poate nu as sta pe ganduri, in Austria am o prietena buna deci as avea unde sa ma opresc, dar eu sunt terorizata de defecte neprevazute, una e sa stiu ca e masina mea de enspezile, sa ne cunoastem... Nu, categoric nu! Si ar mai fi o problema, eu numai stiu sa respir fara mandrele mele, nu as putea sa ma bucur de iesire, ma cunosc prea bine, una e sa fiu plecata cateva ore, alta e sa fiu plecata o saptamana-doua. De fapt altceva vroiam sa zic![]()
Imaginati-va ca azi aveam un gand de destrabalare, ca de.... sa ma obisnuiesc cu "libertatea" boon, sun dadaca sa mearga sa o ia pe Oana de la gradinita, drept ii ca nu am pronuntat cuvantul gradinita, pe la vreo 5 jumate ma suna educatoarea " Doamna, nu vine nimeni sa o ia pe Oana?" nu cred ca mai e necesar sa va explic reactia mea ca presupun ca e identica cu a voastra. O sun pe femeie cand ajung in fata gradinitei, sa vad ce drak so intamplat de a uitat de Oana, ce credeti? De obicei cand nu o duc la gradinita o sun sa coboare dupa Oana sa nu mai urc eu, cauta loc de parcare, pierd timp ei, eu pentru femeia asta am avut, asa cum stiti, numai cuvinte de lauda, nu pot fi suparata pe ea doar pentru ca nu am fost eu explicita, femeia a coborat in fata blocului si a asteptata, normal c m-am enervat ca de se uita la ceas isi putea da seama ca la ora nu am dus-o niciodata, dar daca eram plecata, la gradinita au numerele mele de telefon Pfuuui, din fericire mai era o fetita acolo dupa care nu venisera parintii, deci am gasit-o pe fie`mea ok, altfel o luam probabil
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi la ora 13.
mandrutzele mele D(29 sept 91) & D (18 iul 05)
pozne-npoze
marami spune:
Iote cum au grija tatii de copii![]()

pozne-npoze
marami spune:
Fetelor unde ati disparut? Sper ca toata lumea e bine
Va las o cafea poate va mai dezmeticiti![]()

pozne-npoze
mitub spune:
Draga Andreea,
Sa-ti traiasca printesa
, sa te bucuri de ea si de Tudorel si sa se faca maare si frumoasa si sa fie mereu sanatoasa!
Iar tu sa fii o mamica mereu tanara si frumoasa!
Bogdana, Miruna (16.01.2001) si Cristina (25.07.2005)
nicoll_mada spune:
Hello fetele!!!!Ce faceti mai dragele mele?Pai daca nu poa' omul sa intre din lipsa de internet voi lasati inimioarele sa ajunga tocmai pe pag 3?
Cristiana deci asa draga?Ai strans din dinti si ai abandonat matahala?
Daca ai sti de cand urmaresc sa vad cand se va intamla
Apai..fuse si se duse,gata,la drum si fa-ti cadou una care sa nu-ti mai scoata peri albi.Cat despre faza cu Oana ...ce as putea spune?Bine ca avea nr tau de tel educatoarea![]()
dulce,dulce!
Cryna cum stai cu invatatul?Ce face poznasul?
Spor la treaba!
Andre_ea o sa incerc sa te sun mai tarziu,
la toata gasca!
Bogdana ce bine-mi pare sa vad ca ai aparut!Ce fac fetele?Cred ca Miruna e o adevarata domnisoara!
Gata,va dau si o cafea si fug la treaba!
nicoll_mada
MMN
nicoll_mada spune:
Chiar nimeni nu mai vrea sa spuna un cuvant la capitolul inimioarelor noastre?
Cryna mai ai mult mai mama?Ca ne lipsesti si tu si poznasul tau!
bafta multa!
Cristiana ai plecat sa inlocuiesti matahala?Si nu ne spui si noua sa stim de tine...
spor la cumparaturi!
Laura nici tu nu ai mai zis nimic de mult...Ce fac gemenii?Pupam gasca!
Vreau sa va spun ca azi am realizat ca fata mea cea mare...chiar a crescut...si ca este mai independenta...am fost tare mandra,dar am avut si o strangere de inima...
De unde atunci cand o lasam la gradi mai plangea,mai se uita dupa mine de "n" ori,de cateva zile imi zice " hai sa ne pupam mami",ma pupa si...fuga in clasa...si nici un ochi catre mami...Offf...ce bine imi pare ca devine mai independenta...dar cat as vrea sa ramana intotdeauna cu inocenta si seninatatea de acum...
Hai ca am inceput sa bat campii...Va pup si va servesc o cafeluta!
nicoll_mada
MMN
Tethys spune:
Prezent la apel Nicoll!!! Acum vroiam sa dau si eu
-luta... dar, mi-o luai inainte... asa ca o beau de la tine
! 
Hmmhhh... avui ieri primul examen scris... nu fu prea bine, fu binisor... amu' oi vedea la final cand s-or da notele cum e... ca, cica profa asta e cam scartara la note... hmmmhhh... eu zic ca scrisei in procent de 50-50, dar na'... oi vedea eu la final... Plus ca, in momentul in care ramasei in pana de idei... mi se termina si pixul
! Cica, gata! Ti-ajunge scris! Cara-te de aici
!
Despre poznas
... azi-dimineata nu vroia la gradi... vroia sa stea acasa la desene animate la tv. Si l-am convins ca-l asteapta la gradi prietenii lui de joaca... si face Robert de colo, vesel nevoie mare si abia asteptand sa iasa pe usa: "M-asteapta Cip'ian sa ne luptam! Haaaia, haia... si cu Ma'co! Ne luptam toti t'ei! Haaaia, haia!"
. Mama lor de cocosei zburataciti
! Cre'c-o terorizeaza pe d-na cateodata cu luptele lor de cocosei
. Si logic, ii asteapta scaunul de pedeapsa de la catedra... scaun, care pt. ei e mai mult un "fotoliu", ca e dintr-ala tapitat... dar, na! Gestul conteaza, ca asa-i mai potoleste d-na
.
Dam
lui Codri, ca-i fetita din ce in ce mai mare acum si dam
si lui mami, ca sa nu mai fie suparata ca-i creste fata
. Si, bineinteles
-am si mica bubulina de Stefi.
-am si pe Marami! Ca sa-i treaca supararea ca si-a pierdut matahala! Ma bucur ca problemuta cu gradi si bona s-a rezolvat cu bine
.
Mno, amu
toate fetele... si mai revin eu... cand mai pot
...
&
.
Mi se spune "argint viu"... ![]()
"Singura lectie de morala care este potrivita pentru un copil, cea mai importanta lectie pentru fiecare moment al vietii lui, este aceasta: ''Nu rani niciodata pe nimeni.'' " - autor: Denis Breeze . - eu completez: ... pentru ca, nu vei putea sti niciodata cat de mult rau si cat de multa suferinta poti cauza!!!
marami spune:
Termin cu examnele si ma intorc la voi
nu capati voi asa usor de mine![]()

pozne-npoze
Tethys spune:
Mno, hai ca azi e randul meu la scris
... ca nu mai scrie nimeni
...
Deci, vroiam sa va povestesc 'perluta' lui Robert de zilele astea... Intr-o seara, cand ne pregateam de culcare, face Robert la mine, dand sa ma pupe: "Mama, hai sa ne pupam asa: cu limba." Si scoate limba la mine sa ma pupe... Raman oleaca asa... socata... de unde a invatat el asa ceva... si-i zic ca, nu, noi ne pupam pe-obraz. In zilele urmatoare, vine Robert la mine si-mi zice, iar, scotand limba la mine si fluturandu-mi-o in fata
(era, totusi, simpatic cu limba scoasa... fluturand-o
):"Mama, hai sa ne pupam! Uite asa: cu limba." Raman iar, un pic in soc
: "Ce limba mami? Ne pupam pe obraz." Si-l intreb de unde stie el de pupat cu limba
... si-mi raspunde senin: "De la fi'm (film adica)." Hait! C-am pus-o! Gata filme! Ca baiatul vede tooot si baga la cap tooot
!!! Gaataaa... Offff... bine ca a bagat totusi la cap ca, noi ne pupam doar pe obraz si nu asa... ca-n filme
. Amu', cand l-o intrebat bunica-su ce face mama, i-o raspuns Robert: "Mama ma pupa!... Pe-obraz!"
bine ca baga la cap poznasul
... ntzzz, ntzzz... si cand imi cere pup, imi intinde obrazul
!
Mi se spune "argint viu"... ![]()
"Singura lectie de morala care este potrivita pentru un copil, cea mai importanta lectie pentru fiecare moment al vietii lui, este aceasta: ''Nu rani niciodata pe nimeni.'' " - autor: Denis Breeze . - eu completez: ... pentru ca, nu vei putea sti niciodata cat de mult rau si cat de multa suferinta poti cauza!!!