Inimioare de iulie - august 2005 ! (22)
Raspunsuri - Pagina 15
andre_ea spune:
Buna seara!
In primul rand urez LA MULTI ANI! tuturor. Un an 2009 cat mai bun si plin de bucurii!
Astazi, cand a vazut ca ninge, Tudor i-a zis lui buni: "vine surioara mea" (i-am spus eu mai demult ca surioara vine iarna, cand o sa ninga). Si stiti ceva? Are baiatul dreptate: Maine seara (sau dupa-amiaza) vine bb!!!
De emotie retinusem ca dr. mi-a zis ca ramane pe maine seara, dar nu si ca trebuie sa-l sun la pranz. M-am trezit ca intreb inainte de a iesi din cabinet: "si cum a ramas ca facem?". Asistenta ma incuraja la plecare, m-a vazut ca m-am zapacit de tot.
Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005
39+ am tot ce am visat
Delu Prichindelu'
Prichinduta
nicoll_mada spune:
Andre_ea 

nastere usoara,sa fiti sanatoase si tu si micuta!Offf,parca am ceva emotii si nu-mi vine sa cred cum era acum 4 ani pt noi doua sau acum 2 ani in cazul meu cu Stefi...
Va asteptam acasa cu bine,oricum voi incerca sa te sun.
Mai fetele ieri am lipsit ca nu veni-i la munca si acasa inca nu am net.Sunt ceva mai multumita dpdv al bubitelor lui Stefi,nu au mai aparut noi si cele vechi au inceput sa se usuce.
Cryna e randul meu azi la
.Spor la invatat!
Cristiana deci gata,s-a terminat cu "joaca",muncesti serios?!Iar daca ai pomenit de cura de slabire gat,vin sa trag cu ochiul.
Va pup,fug sa vad daca e gata cofee.
nicoll_mada
Codruta Andreea ( 29.07.2005 ) si
Alexandra Stefania ( 12.07.2007 }
http://community.webshots.com/user/nicoll_mada
MMN
Tethys spune:
Ziua buna la toate!
Andre_ea
!!! Sa ai parte de o nastere usoara si un bebic sanatos, frumos si papacios
&
!!!
Nicoll, multam de cafea si... sper sa am spor la invatat!
toate trei gagicutele si ma bucur ca Stefi este din ce in ce mai bine!
Marami, vazui cura ta de slabire si... imi lipseste "instrumentul" principal ca s-o pot pune in aplicare
! Da' nu ma plang... ca mi-e tare bine si asa
.
la toate & 
"Singura lectie de morala care este potrivita pentru un copil, cea mai importanta lectie pentru fiecare moment al vietii lui, este aceasta: ''Nu rani niciodata pe nimeni.'' " - autor: Denis Breeze . - eu completez: ... pentru ca, nu vei putea sti niciodata cat de mult rau si cat de multa suferinta poti cauza!!!
nicoll_mada spune:

Aseara la ora 20.05 s-a nascut Ilinca Maria,fetita Andre_ei!!!FELICITARI,sa-ti traiasca fetita mamico!!!Refacere rapida iti dorim tie,laptic car mai mult,iar micuta sa pape bine si sa fie un copil tare cumintel!S-a nascut cu 3.200kg si 49.5 cm.

Andre_ea mi-a dat mesaj azi noapte si a precizat ca taticul spune ca micuta seamana cu fratiorul Tudor.In cursul zilei o voi suna si revin cu amanunte.
Si va pofetesc si la cafeluta pe voi celelalte!
nicoll_mada
MMN
Tethys spune:
ANDRE_EA
!!!
BINE AI VENIT PE LUME
ILINCA MARIA
!!! Sa fii papacioasa
, frumoasa
, sanatoasa si sa aduci multe, multe bucurii
parintilor si fratiorului tau
!!!
"Singura lectie de morala care este potrivita pentru un copil, cea mai importanta lectie pentru fiecare moment al vietii lui, este aceasta: ''Nu rani niciodata pe nimeni.'' " - autor: Denis Breeze . - eu completez: ... pentru ca, nu vei putea sti niciodata cat de mult rau si cat de multa suferinta poti cauza!!!
Albinutzza spune:
Bine ai venit pe lume ILINCA MARIA sa fii sanatoasa si
sa cresti mare sa-i bucuri pe parinti impreuna cu fratiorul tau TUDOR
Felicitari si parintilor!
Albinutzza
&
Luca bondarelu'
07 Iulie 2005 &
Albimik Maria Antonia
1 Februarie 2007The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)
Tethys spune:
Eiii... iar nu vrea nimeni sa mai povesteasca nik pe aici
??? Hai, sa va dau macar
-luta de duminica... cam intarziata
, da' ii buna
!!!
la toate &
.
Mi se spune "argint viu"... ![]()
nicoll_mada spune:
'Neata!Multam de cafeluta de ieri Cryna !Azi e randul meu sa va poftesc!
Eu de acasa nu pot intra deocamdata,trebuie sa aduc si modemul in camera in care am mutat calculatorul si...ma tot plimba cineva ca vine sa-mi lungeasca cablaraia,dar..
Am vb cu Andre_ea sambata,era cu micuta care doar dormea,nu vroia sa pape.Crede ca azi o va externa,daca voi reusi sa vb cu ea va spun.
In rest suntem ok,de azi am dus-o pe Codri la gradinita si a ramas linistita.Ma asteptam sa planga putin,dar m-a pupat si s-a dus langa prietena ei.Ceva lacrimi am avut la trezire,ca de,azi noapte era 23 si mandrele mele nu dormea.
Si sa va povestesc si voua: o urc in pat pe Codri de pe la 21,dar se invarte,se iubeste cu sora-sa pana ii dau ultimatum.Si fata mea vine,se aseaza langa mine si timp de 10-15 min ziceai ca doarme bustean.Trece mama prin camera,ea nici ochii nu-i misca,iar mama ma intreaba : "doarme?"Eu raspund:"nu cred" ,la care vine replica Codrutei "ba eu dormeam,nu ai vazut?"

Albinutzza vad ca ne citesti din umbra,dar 2 cuvintele nu ai si pt noi?
ca sa nu ne uitati!
Si celelalte fete care intra si ne citesc,hai scrie-ti si voi ceva,iar raman eu cu Cryna si Cristiana...Daca nu iar fac prezenat!
nicoll_mada
MMN
Tethys spune:

Hop si eu la
-luta!!! Multam Nicoll
!
Si vru Codri sa te pacaleasca Nicoll?!?
-am toate trei gagicile!
Eu fug la scris...
la toate si
.
Mi se spune "argint viu"... ![]()
letitia maria spune:
Felicitari Andre_ea ! Sa-ti traiasca Ilinca Maria si sa va aduca numai bucurii !