Inimioare de iulie - august 2005 ! (22)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marami spune:

am vazut si acu am si priceput daca si Nicoll e sirena se explica de ce noi alea ce tacem ca pestele vorbim incontin

Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi la ora 13.

mandrutzele mele D(29 sept 91) & D (18 iul 05)

pozne-npoze

Mergi la inceput

acu imi iau jucariile si ma mut la calculatorul de la office

pozne-npoze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tethys spune:

OK. Spor la treaba Marami... ca, oricum si eu tre' sa fug de-amu .

"Singura lectie de morala care este potrivita pentru un copil, cea mai importanta lectie pentru fiecare moment al vietii lui, este aceasta: ''Nu rani niciodata pe nimeni.'' " - autor: Denis Breeze . - eu completez: ... pentru ca, nu vei putea sti niciodata cat de mult rau si cat de multa suferinta poti cauza!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoll_mada spune:

Ha,zi asa staturati de vorba cat am lipsit eu...
Cristiana am inceput serviciul,ca sefu sufera sa ne vada aci la munci chiar de nu avem ce face...Si ete asa mai beau cate o cfee,mai fumez niste paie de tigari,sti tu..si ma mai joc uneori.Lucrez la o fabrica de productie tamplarie pvc si deocamdata nici tata mare nu vine cu comenzi...
Nu ca nu as avea ce face in totalitate,mai am ceva bonuri de consum de facut,dar pt asta tre sa listez comenzile de la un nenorocit de calculator ce imprima o data la cateva minute.M-a albit de azi dimineata...
Si zi asa sunteti pestoaice si voi????????Super faza!!!!
Deci inteleg ca sunteti nascute pe 4 martie sau ma insel?
Eu dragele mele,sunt nascuta ,imi place mie sa spun,la zi mare.Trebuia sa ma nasc chiar la cutremurul din 4 martie '77,mama era in sala de nasteri.De frica i s-au oprit contractiile si m-am nascut putin dupa miezul noptii,adica pe 5.
Asa ca o punem de un chef,ce ziveti?Ca sa nu va mai spun,ca la mine in luna martie suntem juma' de neam.Pe 2 o matusa,pe 4 nasa mea,subsemnata pe 5,un var pe 7 si unul pe 19 si tata pe 14.Cum pe voi va consider tot de ale mele...gata,am marit lista aniversatilor!
Fug sa mai scot ceva bonuri,

nicoll_mada Codruta Andreea ( 29.07.2005 ) si Alexandra Stefania ( 12.07.2007 }
http://community.webshots.com/user/nicoll_mada
MMN

Mergi la inceput

Deci asa Nicoll... nascuta la cutremur zici? Mey, parca mai avuram conversatia asta, cu cutremurul din '77, si anul trecut, cred eu... Hmmmhhh... io-s tot la cutremurul ala faimos ... da' venii dimineata , seara fu cutremurul... iar, eu o grabii pe mama, de trebui sa ma moshasca in capul satului ... mde, eram grabita tare, sa nu ma prinda cutremurul ... da' tot il prinsei la spital... si atunci, noroc cu mama, ca ma lua din patut la timp... in secunda doi se prabusi tavanul peste patuturi...
Nu stiu Marami in ce an e... dar, stiu ca e pe 4 martie, ca mine... si mai avem ceva in comun: numele de botez ... numa' ca, mama mea, o fost ceva mai 'fomista' si am o litera in minus... adica, in loc de Cristiana (vezi Marami, adica ) eu sunt Cristina . .
Mai avem ceva-n comun si nu stim???
Aaaa... ca-mi adusei aminte Nicoll... am si eu un var, tot pesti... si mi se pare ca tot pe 19 este (daca nu ma inseala memoria... sau o fi pe 20... iaca nu mai stiu sigur), ca unul din verii tai .

"Singura lectie de morala care este potrivita pentru un copil, cea mai importanta lectie pentru fiecare moment al vietii lui, este aceasta: ''Nu rani niciodata pe nimeni.'' " - autor: Denis Breeze . - eu completez: ... pentru ca, nu vei putea sti niciodata cat de mult rau si cat de multa suferinta poti cauza!!!

Mergi la inceput

Bey, eu cre' ca, in zilele si saptamanile urmatoare, o sa trag chiulul la greu de pe aici ... ca se apropie sesiunea val-vartej... iar, eu mai am o gramadaaaaaaa de lucru pt. sesiune ... Tocmai am vorbit pe mess cu o colega... ca eu n-am reusit sa mai ajung azi la curs ... si e jaleee cu j mare! Ne mananca de vii unii profi cu pretentiile lor ... Ufffff... si io, care facui atata pauza de la invatat si alte alea, de cand terminai facultatea si pana amu... o sa vad eu cum trec de sesiune... ntzzz, ntzzz... si ufff, ufff, ufff... ca nu reusesc sa ma mai urnesc si sa ma mobilizez ...

Amu, va zic noapte buna , va dau -icii de rigoare si va zic .

Mergi la inceput

Neata!gata,v-ati trezit?E gata cafeluta,pun si frisca?
Si azi noapte am avut ceva dansuri cu fetele,dar parca nu mai sunt asa de obosita.Cre ca ma obisnuiesc.Mai fetelor,voi stiti ce de bube are in cap copilul meu al mic?Ei...noroc ca va trece si scapam!
Cryna deci asa,esti mai mare!Parca si eu imi aduc aminte ca am mai vb de cutremur.Ete cum facu DD si ne aduna la un loc.Car despre sesiune,te vei descurca tu,te mai invoim si noi de pe aici cu conditia sa ne scrii o data la doua zile. si pe tine si pe baiatul iubaret!
Cristiana acum am si confirmarea,deci pe 4 si 5 avem mare chef. gagicutele!
Hei fetele celelalte ce faceti?
Andre_ea cat mai ai?

MMN

Mergi la inceput

Fetelor ziceam ca nu sunt chiauna ca si ieri,dar se pare ca ceva reminiscente mai am.Am uitat sa urez dimineata
La Multi Ani,sanatate,implinirea tuturor dorintelor celor ce azi isi serbeaza ziua numelui!Sa ne traiti multi ani fericiti!

MMN

Mergi la inceput

'NEATA fetelor! Hai ca intru sa dau, macar, -luta!!! Enjoy !
Mey, vaz ca Marami disparu si ea ... s-o mutat la 'pestisori... pestisori...' si, acolo o ramas ...

la toate... pa.

Mergi la inceput

Nu mey, am inceput munca la modul serios, de abia acum am ajuns acasa, cat despre pestisori, aruncati voi un ochi sa vedeti cura de slabire

pozne-npoze

Mergi la inceput