America (133)
Raspunsuri - Pagina 20
corinadana spune:
Adrianaloy ce figura esti! si eu as fi facut la fel ca tine. Daca tot l am trosnit...
Don't throw with stones if you live in a glass house.
corina mama Ralucai
http://community.webshots.com/user/corinaraluca
Ramona J spune:
Atentie cu roadkill asta, s-ar putea sa fie ilegal sa-l iei. Nu ma pricep, dar nu m-as mira sa fie asa.
Eu am avut remuscari ca n-am sarbatorit Ziua Romaniei, mi-am pus muzica po****ra si acum ma apuca nostalgiile.
alintaroma spune:
Adrianaloy stiu ca si aici daca lovesti o caprioara poti sa o iei acasa dar asta dupa ce vine politia la fata locului si iti da un fel de permis (nu stiu daca e oral sau inscris).
And btw eu am carne de vinat in congelator (muschi si tocatura) e de caprioara a primit-o husbandu de la un coleg ca aici e mare hobby vinatul asta
. Am pus-o si eu in congelator cu o lehamite ... ca nici macar nu stiu ce as putea face cu ea.
Si menajati-va nervii cu scoala ca greul abia urmeaza
, eu vad la prietenii nostri ca fata e in primul an de highschool 
Sinziana si zau ca nu vreau sa te sperii
dar aici stiu doua familii care au avut probleme cu copiii cind i-au trecut de la Montessori la public.
Happiness keeps you Sweet,
Trials keep You Strong, Sorrows keep You Human,
Failures keeps You
Humble,
Success keeps You Glowing,
But Only God keeps You Going
alintaroma spune:
Ramona dedicatie pentru tine 
http://www.youtube.com/watch?v=G9fXbJ1tFIg
http://www.youtube.com/watch?v=JOq6jBBdeIc&feature=related
Happiness keeps you Sweet,
Trials keep You Strong, Sorrows keep You Human,
Failures keeps You
Humble,
Success keeps You Glowing,
But Only God keeps You Going
Ramona J spune:
Alintaroma ![]()

I-am pus si lui Anuta.
Nu stiu cit conteaza notele de la scoala elementara. Daca trimiti copilul la Middle School de care apartii nu are nici o importanta.
Ma tot gindeam ca-i prea usoara scoala, dar Alexandru are test saptamina viitoare la "simple machines". M-am uitat peste foile lui, sint chestii pe care le-am invatat mai tirziu: principii mecanice de baza (simple machines: screw, inclined plane, pulley, wedge, wheel and axle). Explica felul in care functioneaza fiecare au definitii de genul: work equals force times the distance traveled while that force is being applied.
Pentru clasa a treia eu zic ca nu e simplu deloc. Asa ca in curind devine mai complicat decit citit si matematica, nu va spun ce proiecte ne asteapta! My favorites.![]()
![]()
Andrada spune:
Ba proiectele sint favoritele mele! de abia astept sa lipesc ghinde si scirtiitoare-can't get enough of it!!! yuck!!
Cu notele astea, as vrea sa inteleaga ca actiunile lui conteaza si ca trebuie sa se conformeze unui anume mod, pe de alta parte nu vreau sa-si piarda curiozitatea si sa se "settle" pentru un A.
Cica o cheie ar fi sa aiba intotdeauna plan B, sa fie pregatit si pentru "failure" sa aiba intotdeauna ceva in spate...etc, dar cum poti face asta cind cica trebuie sa il inveti ca "daca vrea poate" , ca trebuie sa invinga totul..etc.
Cu Romania asta, eu tot mai mult cred ca "radacinile" astea sint overrated. Daca as putea eu m-as muta, 5 ani in Australia, 5 la Londra, 5 la Paris etc. Sa ma plimb, sa vad, sa ajunga sa ma enerveze cangurii, si ploile si ,,,ce m-o mai enerva. E atit de mult de vazut, atitea frumuseti...
A
ancadm spune:
Andrada sa stii ca exact asa simt si eu! Atitea lucruri de vazut, atit de putin timp...
Azi am mers voluntar la biblioteca la scoala Andreei si m-a pus bibliotecara sa fac un poster...Cind ma gindeam ca am scapat de decupat si de lipit...Am sta vreo 3 ore pe acolo si nu e gata nici pe jumatate
. Acum trebuie sa ma apuc de lustruit casa. Diseara ne vine in vizita agenta care o sa ne ajute sa vindem casa. Incercam sa negociem comisionul pentru vinzare. Asa am un nod in stomac ca nici nu prea pot sa ma bucur de ideea ca o sa ne luam o casa mai mare. Ma gindesc ca economia e in buda, pretul de vinzare o sa fie cam cit am dat pe casa acum 6-7 ani, nu ne da nimeni afara de aici, oare ce imi trebuie sa bag familia intr-o datorie mai mare?! Iar casa pe care o sa ne-o luam vreau sa fie casa visurilor mele, daca nu o gasesc?! Uite ca mi-am varsat naduful!
Maine o las pe Monica la gradinitza si merg sa il caut pe Mosu'. E ultima sansa se merg in liniste si sa iau cadouri!
Anca, Andreea (7 ani) si Monica (9 septembrie 2005)
ancadm spune:
Sotul meu a gasit un coleg care merge la vinat de rate si acum bazaie ca vrea sa isi ia pusca. El e neam de vinator, tatal lui vineaza, bunicul a vinat, asa ca acum simte nevoia sa duca mai departe traditia. I-am zis ca nici nu vreau sa aud sa am vreo pusca prin casa!
Anca, Andreea (7 ani) si Monica (9 septembrie 2005)
corinadana spune:
Raluca NU face nici un proiect acasa, TOTUL se face in clasa ca sa fie sigura teacher ca doar ei fac cu manutele lor.
Ramona dar ce te faci daca neighborhood middle school e naspa?!la aia intr adevar nu conteaza nici o nota.
Highschool e mai complicat din cauza acelor teste ce se dau si din cauza AP urilor luate, daca se iau.
Don't throw with stones if you live in a glass house.
corina mama Ralucai
http://community.webshots.com/user/corinaraluca
Ramona J spune:
Anca, bafta la vinzare. Dar chiar, de ce vreti casa mai mare?
Eu as fi vrut una mai mica, dar nu am gasit casa mica pe teren mare. Astia sint smecheri si le fac invers.
Andrada, acum lipesc chestii din alea cu Ana. Alexandru are de inventat un joc folosind "simple machines". Trebuie sa-l testam, scrie notite pe parcurs etc. Si mai mare nebunie!
Mai are un science project cica la alegerea lui. Am o carte cu instructiuni, cred ca are vreo suta de pagini! Nici nu mai stiu pe unde am pus-o...![]()
Cu notele gindesc la fel. Sint "torn" pentru ca pe mine nu ma intereseaza notele, ci daca-i intra ceva in cap. Dar nu stiu cum sa-i explic chestia asta, ca si-ar imagina ca poate huzuri si nu-i bai!![]()
I-am luat "Holes", deocamdata citeste Harry Potter. L-am incurajat eu, ca a vazut secvente din film si a zis ca-i "scary". Aseara s-a apucat de citit cartea, asta cica-i OK.