America (133)
Raspunsuri - Pagina 19
Ramona J spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Andrada Ramona nu stiu unde pui toate lucrurile A |
Adica veiozele lui Alexandru si pantofii lui Ana?
blackpanterro spune:
Azi mergem sa taiem bradul pt Craciun! Nu am mai facut asta si ma bucur ca un copil :) . Sper sa gasesc unul ca anul trecut, inaltut si stufos.
Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
A ticket to hell has never been funnier
"You know your god is man-made when he hates all the same people you do."
Miriluta spune:
Salut fetelor, I need HELP!!
Poveste e prea lunga ca sa stau sa o insir. Pe scurt ar fi: am nevoie de cazare pentru 4 persoane in Washington DC pe 19 ianuarie, pentru o noapte (da, stiu, atunci va fi instalat noul presedinte si e totul full ). Intrebarea mea e daca stiti site-uri unde mai pot cauta, aveti pile
pe la vreu hotel...sau idei daca macar as putea gasi ceva privat.
ruxij spune:
Andrada, I feel for you. Cam asa si la noi. Lasa ca vorba lu' Sanzi, se schimba invatatoarele si s-o nimeri si una ca lumea.
Arminad, cam asta era problema mea anul trecut. Fi-miu tot ostentativ facea, tot nu colora, dar aia nu imi trimitea biletele, dar tot asa, ca nu poate sa ii dea mai mult de lucru ca nu stiu ce. Eu i-am cerut sa imi trimita biletele si m-a refuzat ca cica sa nu il pedepsesc, ba m-a sunat si consilierul sa imi zicca sa nu il mai pun pe fi-miu in time-out ca el a zis "nu ma spune lu mama ca nu stiu ce am facut, ca ma pune in time out".
La noi in clasa se lucreaza insa pe nivele acum, la clasa I. Cel putin la citire. Daaar, dupa cum poate mai tineti minte, in luna octombrie am fost foc si para si era cat p'aci sa fac apoplexie ca fi-miu era pus la cartea nr. 1, carte super extra simpla, pt. copiii care abia invata sa citeasca. Cand am intrebat eu care e treaba, ca totusi copilul nu invata nimic nou in felul asta, mi l-au trecut la cartea nr 7 ca cica pana in octombrie ei nu au avut timp sa il testezede aia era la nr 1
(scoala a inceput din 13 August). Tot nu am fost multumita cu cartea 7, tot prea simpla pt. fi-miu, dar am inghitit in sec si m-am resemnat ca asta e, pt. ca fi-miu e cam ca al Andradei, nu sta ca o statuie cu ochii la invatatoare, este marginalizat. Dar am continuat sa merg in fiecare marti sa "ajut" la citire (de fapt sa ii stau ca un ghimpe in coasta invatatoarei), desi n-am mai discutat nimic cu invatatoarea. Eh, fi-miu a terminat cartea nr 7 si atitudinea mea pasiv-agresiva a dat roade. In sfarsit l-a testat si l-a trecut la cartea nr 15! Si in sfarsit sunt multumita ca e la un nivel cat de cat apropiat de nivelul lui. Jeez, dar oare de ce a trebuit atata lupta din partea mea?
sinzi_ana spune:
Mai fetelor...mai incurajati un pic si mamicile astea care vor sa isi dea copilul la public!!!! Ca eu ma gandesc serios sa fac homeschooling cu el...macar de as stii si io tabla inmultirii si care e stanga si care e dreapta![]()
Eu mi-am rezolvat baietii (2 dintr-o lovitura) de Craciun...le-am luat Rock Band pt PS3...si de abia astept sa ne jucam (deja am impartit rolurile: david - tobe, radu - chitara si eu voce - cristalina de altfel!!!)
“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.
Sinzi, Radu si David
psihologul
: varsta, poze,
corinadana spune:
Nu e nici o garantie cu schimbatul invatatoarelor ca poti pica din lac in put...
Cum a fost Cami minivacanta? te au forjat micutele?!
Sanziana public este aici middle si high ce nu cam gasesti nici la privat...
Don't throw with stones if you live in a glass house.
corina mama Ralucai
http://community.webshots.com/user/corinaraluca
Oana C spune:
Cine mai are loc in dulapul copiilor pentru imbracaminte, GYMBOREE store (www.gymboree.com) are extra 25% reducere la tot, plus Free Shipping. Iar eu am vreo 10 cupoane pentru 25% extra din toata comanda (pt 10 persoane). Asa ca cine vrea, sa scrie PM ca sa trimit codul.
Am vazut ca si CD-urile si celelalte Play & Music Toys intra in reducerea asta.
Scuze, nu am mai citit din urma de f mult timp.
Oana si
Eva (29 iunie 2005)
adrianaloy spune:
Serviciul meu este la vreo 20 de mile de oras inspre munte…azi am numarat cel putin 5 caprioare ucise pe marginea drumului (proaspete- ca ieri nu erau!). Mi-aduc aminte ca mancam friptura si alte bunatati din carne de vanat in tara- Crama Seciu/din Prahova daca stiti…
Nu m-am bagat in discutia pe care colegii mei o aveau cu privire la motivele pentru care ies animalele in autostrada/cum sar gardul/cum sa le eviti/etc…port deja “amprenta” lui Dracula care mananca roadkill….Asta fiindca in primavara cand curcanii salbatici erau in carduri pe langa sosea, eu mi-am luat un trashbag in portbagaj in ideea ca daca lovesc unul cu masina, il bag in sac, il iau acasa si-l gatesc!...ei erau oripilati de idée… hi, hi, hi…
Bine ca astia n-au aflat inca de “conationalii” nostrii care au mancat lebedele din Viena, ca probabil, asta vara cand au disparut ratele dintr-un parc din oras s-ar fi gandit la mine! …au gasit pana la urma ucigasul in serie: un raton!
corinadana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ruxij Da, chiar, cam de cand incep sa conteze calificativele? |
Pai o iei step by step. Report cardurile plus testele conteaza ptr middle, apoi ce ai facut in midlle ptr high school si tot asa...
La aceasta scoala middle f buna de care va zic se uita pe report card cu care vine de la elementary si in iunie (inainte de inceputul scolii) ii testeaza si apoi in fc de astea doua ii pune pe nivele diferite la mate. Ptr engleza doar din cl. a 7a, din a 6a daca chiar ai merite deosebite.
Don't throw with stones if you live in a glass house.
corina mama Ralucai
http://community.webshots.com/user/corinaraluca