America (133)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

ALINTAROMA,superbe pozele..ce fetita frumoasa ai,sa va traiasca!!!...costumele extraordinare,mi-a placut si faptul ca ati petrecut de ziua Romaniei,foarte frumos

Am vazut si poze cu burtica ANDREEI..si cu ADRIANA la servici,frumoase cupcake-urile...tu arati tare bine

La cadouri sunt si eu terminata..fi'miu nu vrea nimic de la Mosu...deci sunt in impas...cred ca am sa-i mai iau un dvd ca vad ca e in faza cand vrea filme...macar pt o luna cat il tine...si om mai vedea...sunt dispusa si eu sa ascult idei!!!

Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
http://community.webshots.com/user/CRISMIR100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Mirela, norocoaso nu te vaita ca nu vrea copilul cadouri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Eu am scapat de cumparaturi. I-am luat lui Aidan o bucatarie micuta ca m-a innebunit, tobe(nu de jucarie) dar de marime asa mai mica.Asta a fost ideea sotului, va dati seama ce o sa fie la noi in casa dupa ce deschide cadoul LOL
Jocuri multe, gen board games dar nu numai, chitara are deja si vrea vioara dar nu am gasit nimic mai ieftin.

Sotului i-am luat Lego Mindstorm si tzoale cu Ubuntu pe ele + gear de jogging pt frig.

Mie mi-am luat tzoale+cizme, o camera foto Sony, ceasul Invicta, sotul mi-a luat un parfum superb, Feerie de la Van Cleef and Arpels, cerceii cu diamante care au venit 2 perechi in loc de una(am platit numai pt una), una o voi da mamei cadou.

Anul asta eu am fost Mosul ca am castigat bine la inchiriatul caselor :)

Abia astept sa vina mama sa lenevesc la greu LOL.Vine pe 20 si pleaca pe 11 ian.

Aidan are inca diaree, dr a spus ca poate e Rotavirus si desi am crezut asta la inceput nu mai cred.Inafara de watery poop nu are nimic, nu febra, nu vomita, nu e letargic, mananca binisor.Cred ca e doar o diaree normala de la schimbarea de mediu in Spania.L-au cantarit si masurat si are 36.6 lbs si 43 inches.
Am fost la gradi sa depunem actele si daca totul e ok merge luni.

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
A ticket to hell has never been funnier

"You know your god is man-made when he hates all the same people you do."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Salut!
Andrada, bravo lui Marcu! Nu am inteles de ce ii da 3 in loc de 4, uite asa ca nu ii place ei de el ca nu e la fel de cuminte ca fetele? Cam asa patim si noi si ma cam enerveaza faza. Dar la noi inca nu dau calificative din astea.

De la Mos Bogdan vrea Nintendo DS, asa ca i-am luat din asta si un joc pt. el, unul cu Mario nu stiu cum. Si inca vreo trei chestii mai mici. Aparat digital (ca se joaca cu al meu--asa am dat 20$ pe unul pt el), o chestie care proiecteaza stele pe tavan si spune povesti despre spatiu si o veioza Da, o veioza, ca asta a vrut, o veioza sub forma cuvantului OPEN. A vazut-o el la Walmart si de tot ca vrea aia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Avem si noi vreo cinci veioze, cumparate la cererea lui Alexandru. Plus Exit sign! Asa ca inteleg...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaloy spune:

Mirela, merci- esti tare dragutza .

Ieri am tras cu ochiu la lista celui mare pentru Santa: bicicleta noua, dirtbike(motocicleta de teren!), volan de playstation, 2 jocuri si role....Da, da, sigur...cand mi-o aduce mie Moshu' o Toyota solara- decapotabila...ca "maruntisuri" de-alea de care povestea BlackPanthera- mi-aduce sotu'.
...glumesc desigur- ultima "bucurie" de la el a fost un speedticket de 350$. La masa de Thanksgiving care mai de care se lauda cu pataniile de pe sosele, o tipa luase o amenda ca a parcat pe locul handicapati la banca=400$, iar alta luase una babana de 1,000$ ca a parcat pe hasurul dintre locurile de handi! Si sotul a concluzionat: "vezi ce subtirel am scapat eu?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Lia da:( asa vrea muschii ei, creca o enerveaza ca se fitiie si ea e cu ordinea (si cam atit, o ora ne-a vorbit numai de cit de liniste e la ea in clasa).
Si Marcu cam acelasi lucru a vrut de mos anii trecuti (in loc de veioza a vrut cd-player).
Ramona nu stiu unde pui toate lucrurile
V-ati scos toti pantero,
A

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arminad spune:

Azi Dan a avut play date cu un copil de la el din cls si imi zice mama lui ca si ea l-a mutat pe copil in alta clasa din cauza invatatoarei.
Cica cea veche ii trimitea zilnic biletele si o suna chiar si la servici sa il pirasca pe asta micu pt ca: a omorit o musca ,a refuzat sa coloreze ,a impaturit "ostentativ "foaia de hirtie invers si multe altele din seria asta .Tipa exasperata i-a scris si ea un bilet in care i-a spus ca e doar plictisit copilul fiindca termina sarcinile in cls prea repede si ca sa-i dea ceva de facut in plus .A doua zi ii trimite bilet inapoi in care ii zice cum ca 'it is not fair " fata de ceilalti copii ca asta micu sa lucreze in plus ca cica se simt ailalti jigniti si ca sa lucreze mai incet sau chiar daca termina sa se faca si el ca mai are de lucru .
Credeam ca modelul asta traieste doar prin alte tari ,de unde or fi importat-o ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Alintaroma, super pozele!!! Ce fetita frumoasa ai!!!!

Philip (Andreea), am vazut si pozele cu Philip si buni!!! Ce bine se inteleg!!! Ah...peste o sapt ajunge si buni a noastra in America!!!

Adriana, superbe pozele!!! David de multe ori se strica la stomac cand schimba mediul/mancarea...dureaza in general 2-3 zile si apoi isi revine ...(seamana cu mine)...Am vazut si eu azi mindstormul in toysrus si am salivat nitel...Mare Aidan...(david al meu e slabut tare...)

Andrada, acum inteleg de ce e bine ca se schimba invatatori/profi in fiecare an
De la ce varsta incep sa conteze notele pe care le iau in scoala? (in sensul de alegerea unui liceu/univ??)

revin, ca tocmai ce imi pica sotu din Jamaica

“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.

Sinzi, Radu si David psihologul
:
varsta, poze,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

I'm baaaaack!!! in sfarsit.. jur ca nu mai plec cu copii mici de sarbatori.. -cel putin acum asa zic..

Cami - mami de de mai: Sofia Alexandra - 2006 si Sabina Adriana - 2008

Mergi la inceput