Pepenasi de iulie-august 2008 (43)
Raspunsuri - Pagina 22
truli-luli spune:
Ana_a imi cer scuze pt interventia intarziata dar eu abia acum citesc din urma si am zarit intrebarea ta. Mie pediatra mi-a prescris de 2 ori pe zi cate o jumatate de pliculet de Biotics pe toata durata tratamentului cu antibiotice. Multa sanatate!
poze Ana si Victor
varsta Anei
maitreyi spune:
moni 

dia e praf si ii adaugi o lingura/ lingurita functie de cantitatea de mar pe care i-o dai si amesteci cu fructul direct. se pot pune si in lapte. exista cereale care nu contin lapte si alea se pot pune in biberon sau la fruct adaugate si cereale care contin lapte si se prepara cu apa.
supa e mult spus
daca bebe e obisnuit cu lingurita se da direct piure de legume. daca nu e obisnuit se da in prima faza doar zeama aia la biberon. eu fierb 2-3 morcovi, un patrunjel, un cartof, o ceapa mica, jumatate de ardei si un fir de marar/ patrunjel verde in apa cat sa le acopere. se fierb pana se sfarama usor si dau la blender cu zeama in care au fiert morcovii si jumatate de patrunjel. restul le arunc. imi iese cam 200 de ml pe care le impart in 2 portii. una o papa pe loc si cealalata o am la frigider pt a doua zi. in "supa" adaug si o lingurita de cereale de orez din cele fara lapte. cica ii poti adauga si o doza de lapte praf in caz ca nu accepta pana se obisnuieste cu gustul. alexandrei ii place mai mult supa decat marul cu banana ![]()
-------
Ana-Maria
de iepuras coconas
-------
Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca... 
Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008
ankalaura spune:
IROLF - am intrebat azi la bazin. In principiu primesc copii de la 3 ani, dar cel mai bine este sa nu faceti abonament din prima, ci sa mearga o data - de doua ori sa vada el singur daca ii place. Separat, o sedinta e 30 de lei. La abonament, 5 sedinte de facut in 5 saptamani costa 100 de lei.
Am vazut ca ti-ai activat deja PM
STRABISM - asa stiu si eu, la control pana la 1 an. Daca e strabism de-adevaratelea - formele usoare se pot remedia cu exercitii ortoptice. Daca nu, operatie. Chiar doua daca e la ambii ochi.
Violeta_m_tm spune:
Acum am reusit sa citesc din urma, mi-a placut atat de mult sa va citesc, este super atmosfera si asa sper sa ramana, va
pe toate.
Carmanela scrii atat de frumos, cuvintele tale m-au sensibilizat la maxim
Camy ma mucur mult ca te intelegi bine cu Cris, ca dragostea voastra a invins si v-ati rezolvat problemele, sunt sigura ca Dumnezeu va va da un copilas care sa va aline durerea din suflet.
Sun imi pare rau pt PM primit, nu inteleg cum poate cineva sa trimita astfel de mesaje, si mai ales unei persoane ca tine. Cand am citit pe forum ca Thea are probleme nu imi venea sa cred asa ceva, nu intelegeam cum o persoana asa de buna ca tine poate sa treaca prin asemenea momente dificile, ma gandeam cu lacrimi in ochi cu cata dragoste ai pregatit camera bebelusului, cu cata iubire vorbeai de galu a ta, cat de frumos iti alegeai cuvintele cand vorbeai despre ea. Nu trebuie sa te simti vinovata pt ca nu ai de ce, iti iubesti copilul mai mult decat orice si esti cea mai buna mamica pt ea, si multumesc lui Dumnezeu momentele grele au trecut, ptriveste inaite si nu mai suferii, pt ca orice ai face nu poti sa schimbi trecutul. 
Ariadna
multa sanatate, sa fii fericita alaturi de familia ta.
Narcisa
pofta buna
Mona la multe lunite lui Codrin
Va multumesc pt urari. 
truli-luli spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui ooka
salut ce fel de biotics i-ai dat tu lui bebe? ca eu as vrea sa il folosesc pentru constipatie ca stiu ca este bun, eu am cautat pe internet si nu am gasit decat pastile, stii daca se poate pune si in lapte? mami de Sofi |
Eu am pliculete cu Biotics Baby de la Ozone. Uite www.pcfarm.ro/produs/1756/Biotics-Baby---Ozone" target="_blank">asa ceva
poze Ana si Victor
varsta Anei
anaxena spune:
ileanna multzumesc mult 
Ana-Maria
de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii