Pepenasi de iulie-august 2008 (43)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns narcisa.s spune:

Rontzy, felicitari!!!!!!!!!!!!!!

Carmenelo no ca m-ai facut sa plang...

Iisus i-a zis - Eu sunt calea, adevarul si viata.Nimeni nu vine la Tatal decat prin Mine - Ioan 14:5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana81 spune:

Oaak hai ca iti raspund eu..eu i-am dat ClareiBIOTICS cand a luat antibiotic, si da i l-am dat in lapte jumatate de pliculetz la 50ml lapte!!! Biotics la pliculetz, praf nu pastile
Carmenela...asa da

MAMI de CLARA ANDREEA

06.08.08

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gini75 spune:

Ooka, Biotics baby, pliculete, arata www.pcfarm.ro/produs/1756/Biotics-Baby---Ozone" target="_blank">asa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisa.s spune:

Ma duc sa-mi fac orez cu lapte si cu banane cu scortisoara...Mno.Ca si asa ploua de rupe, ma face terci pana la supermercado.

Mada eu vreau sa vad poze...Da da

Iisus i-a zis - Eu sunt calea, adevarul si viata.Nimeni nu vine la Tatal decat prin Mine - Ioan 14:5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooka spune:

multumesc frumos Gini, sper sa o conving pe dr mea ca e bun pentru bebe

mami de Sofi

Mergi la inceput

Rontzy felicitari pt dintisor!!!
MADA ce bine ti-o fi fost...singura la shopping, mmm de cand visez si eu!!!Si sunt sigura ca veti avea un Craciun minunat, din cate imi amintesc tu aveai o relatie speciala cu tatal tau, plus ca acum ai si doua minunate printese

MAMI de CLARA ANDREEA

06.08.08

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooka spune:

si multumesc de raspuns si danei eu insa vreau sa il dau pentru reglarea tranzitului ca din cite am citit eu la un moment dat e similar acidofilusului pe care l-am tot folisit in familie si de fiecare data a avut rezultate f bune in tot felu de disfunctionalitati ale sistemului digestiv.

si cum bebe Sofi papa numai formula poate ii e de folos mai ales ca ajuta si la raceli si alte poame

mami de Sofi

Mergi la inceput

Narcisaaaaa eu mi s la dieta...si la mine ploua acum...in guraAsa cu juma de gura iti zic "Sa ai pofta"
Stiti ce as face eu acum..as fuma o tzigaraaa..uff, dar mi-am promis ca daca ma apuc din nou de prostul obicei, nu voi fuma in casa, langa bebe..sa vedem cat ma tine

MAMI de CLARA ANDREEA

06.08.08

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_filipas spune:

Ana, Maitreiy multumesc de raspunsuri! Si mie mi se parea ciudat, de-aia am intrebat. Si cerealele astea is sub forma de praf,adica se amesteca direct cum sunt cu marul sau mai tre preparate cumva?

Si inca niste nelamuriri: Daca ii dau suc/pireu de fruct dimineata, la pranz pot sa-i dau supa de legume in aceeasi zi, sau inca nu? Aaaa si maitreyi ziceai de supa de legume - ce faci cu legumele le pasezi si adaugi apa sa fie de fapt un pireu mai lichid? Aia inseamna de fapt supa, sau doar apa goala in care au fiert legumele? Imi pare rau daca par idioata cu intrebarile astea, da' is niste chestii care oricat am citit nu mi-s clare...

Rontzy felicitari pt. dintisor!!

Dia mami de Miruna 15.07.2008

poze
poze burtika

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_or spune:

Andreea (a.cicel), ai PM de la mine.

Maitreyi, cum sa nu te pupe nimeni, uite acilishea un mare de la mine!

Mada, sa-ti fie de bine cumparaturile!

Rontzy, felicitati pentru dintisor!

Pe Luca a inceput sa-l doara piciorusul la vreo 4 ore dupa vaccin... Dragul de el, asa gemea de mi se rupea sufletul. Dar i-a trecut dupa Panadol baby si acum doarme, ma duc si eu ca prevad o noapte grea. Noapte buna va doresc!

Monica, mami de Luca 17.07.2008

Mergi la inceput