Puiuti de Randunici 2008!! (143)
Raspunsuri - Pagina 15
Kya spune:
Nu mai pot! Sunt varza de obosita, am un copil care ziua nu doarme, noaptea adoarme foarte greu, si se trezeste des. Plange si se vaita, se vad liniutele de la dinti, gingia sta sa crape...
Am de lucru o groaza si de la servici, abia ma mai tarasc... 
Raluca mamica de
Sanziana
mititica
God didn't bring me this far, to leave me here!
tuchita spune:
ma duc la nani ca sunt treaza de la 4 dimineata si adorm pe tastatura!
petrecer frumoasa in continuare!
aRIEL SPER CA NU SUNTEM SURORI INTRU OTITE!
Catalina, mami de Ilinca
(5.07.2005) si Sebastian
(30.01.2008)
clauclau spune:
Daa, slaba petrecere...
Rebecca s-a mai trezit o data, dar n-am mai pus-o la san, am leganat-o putin si am adormit-o din nou. Prevad o noapte grea...
Stela, imi pare rau ca nu te simti bine si te mai supara si randunoiul, offf! Pup si sa iasa totul bine luni la eco. 

POZE
lianam spune:
daaaaaa, deci
....trec la calcat, sunt langa laptop cu ochiu' pe voi
....tuchi
fac eu cinste, am colectie, de vinuri, tarii, siropuri de cocktail
....
halesc 2 bomboane cu visine
si gata, trec la atac
....
Liana, mami de Teo
luny spune:
exact ca voi ma gandesc si eu, nu o sa fiu in stare sa plec 'in lume' 3 zile, si plus ca nu vreau sa fie o trauma ptr copil, pe mine nici nu ma mai pun la socoteala, ca el e mai important..si eu tind sa exclud varianta asta, mie mi s-a parut complet aiurea de la inceput, acum am zis s-o iau in considerare doar in cazul in care ALTFEL nu va merge..dar tocmai ce vorbeam cu Liviu, citeam pe net, si ii ziceam exact ce spune Tuchi! incepem cu bibe ziua, intai sa vada ce-i cu el, apoi seara si tot asa... Tuchi, steluta si inimioara sunt de la donatiile pe care Gudinde le-a facut ptr copilasii cu probleme
LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
luny spune:
bubu mie una mi-e frica sa risc, atata timp cat dr mi-a spus ca e musai, nu e doar putin stransa, iar Mufa nu mai sta DELOC sa-i fac eu..cel putin ma duc undeva la un chirurg bun, care sa-si spuna si el parerea..ar fi minunat sa reusim fara taietura
LUNY
luny spune:
am vazut poze cu Sam si Rebe la joaca, ce trenulet mumos, mai!
...si am citit si de copii Catalinei, offf, multa sanatate la voi si 
..va dc a si Sanzi e plangarici..
LUNY
bubu05 spune:
Mda...ma dor picioarele...iau o pauza
fac si eu ca Liana ![]()
Luny, f. bine a zis Tuchi cu bibele ziua si tu sa pleci la plimbarica
Mult succes in ceea ce hotarati si cu putzi si cu intarcatul si pana la urma o sa fie bineeee! 
Kya, aoleu...dar ce-a patit Sanzi, ca era asa cuminte...si la Stef se vad dintii de sus, toti 4, dar nu mai crapa gingia aia odata...dar el nu are nici o schmimbare de comportament...
Eu mi-am pus un pahar cu apa plata, sa vad bine dungile de la camasa, sa le calc bine ![]()
Oana, mami fericita de
Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si
Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
lianam spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Kya Nu mai pot! Sunt varza de obosita, am un copil care ziua nu doarme, noaptea adoarme foarte greu, si se trezeste des. Plange si se vaita, se vad liniutele de la dinti, gingia sta sa crape... Am de lucru o groaza si de la servici, abia ma mai tarasc... ![]() Raluca mamica de Sanziana mititica |
ufff, te inteleg cu copilu'....lui teo i-au iesit cei 2 incisivi de sus, dar inca nu foarte bine, inca se mai crapa gingia in laterale, jos mai are 4 inflamatii si mai nou si sus vreo 2
...si cu dormitul la fel.....biata de tine si cu serviciul....eu macar nu am problema asta (doar ca nu am nici 2 minute ajutor, dar......asta e, nu sunt nici pe departe singura in situatia asta, ba exista si mai rau
sanzi sa doarma bine, fara treziri in noaptea astaLiana, mami de Teo
lianam spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Kya Nu mai pot! Sunt varza de obosita, am un copil care ziua nu doarme, noaptea adoarme foarte greu, si se trezeste des. Plange si se vaita, se vad liniutele de la dinti, gingia sta sa crape... Am de lucru o groaza si de la servici, abia ma mai tarasc... ![]() Raluca mamica de Sanziana mititica |
ufff, te inteleg cu copilu'....lui teo i-au iesit cei 2 incisivi de sus, dar inca nu foarte bine, inca se mai crapa gingia in laterale, jos mai are 4 inflamatii si mai nou si sus vreo 2
...si cu dormitul la fel.....biata de tine si cu serviciul....eu macar nu am problema asta (doar ca nu am nici 2 minute ajutor, dar......asta e, nu sunt nici pe departe singura in situatia asta, ba exista si mai rau
sanzi sa doarma bine, fara treziri in noaptea astaLiana, mami de Teo