Puiuti de Randunici 2008!! (143)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Luny, ma bucur tare ca ai renuntat la varianta asta...nici nu vreau sa ma gandesc ce-ar fi insemnat pentru Muffa sa nu te vada 3 zile fara sa mai iau in calcul suferinta ta! Intarcatul nu trebuie sa fie asa o trauma, hai ca o sa reusim, o sa vezi! Ai incredere, iar eu sunt sigura ca pana la urma Muffa o sa accepte biberonul . Cand o sa-i fie foame rau n-o sa mai tina cont de unde vine lapticul. Am avut si eu problema asta cand m-am hotarat sa-i bag seara completare. Mi-a luat mai multe saptamani sa o conving cu bibele, dar nu am cedat, il dadeam in fiecare zi sa-l morfoleasca putin si pana la urma a vazut si la ce foloseste!

Liana, Bubu, spor la calcat harnicutelor! Va admir sincer..., eu stau in varful patului pe perne si in pilota! Si mi-am adus si un bol de cereale cu lapte!

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lianam spune:

pfu, ete ca aparu mesajul de 2 ori....da' zau ca n-am baut ....vorba lu' bubu, tre sa vaz camasile bine ....o fi de la bomboanele cu visine ?
aoleu luny, nici eu n-as putea sa "dispar" de acasa 3 zile asa, "de buna voie" ....zic si eu ca fetele (asa, parere, ca experienta la mine ioc in domeniul asta ): obisnuieste-l asa incet cu randunoiu' tau....gasiti voi o metoda
ha, ha...apropos de serviciu, de plecat de acasa....ma suna o colega si imi zice "vezi ca pe 19 tre' sa pleci la bruxelles, ca asa vrea vicepresedintele" ....asa de "bine" functioneaza sistemul , ca nici nu au reactualizat listele cu responsabilii de dosare si inlocuitorii (tinand cont ca mi-a vennit de muuuult ordinul cu incetarea activitatii)

Liana, mami de Teo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

copilului meu nu-i este foame rau niciodata!! ca doar are tzitzi la discretie! deci va trebui infometat...
da mah, ce sa mai, nu e deloc o varianta asta cu plecatul..numai la gandul asta si mi se rupe sufletul, sa-l stiu ca sufera si plange dupa mine, si eu sa fiu departe de el.. sa speram ca reusim sa ii dam biberonul, cumva..
apropo fetelor, cum papa copii cu bibe, ce program au?..adica, cate bibe/zi, mese de sine statatoare?..
cad lata acum..

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui clauclau
Liana, Bubu, spor la calcat harnicutelor! Va admir sincer..., eu stau in varful patului pe perne si in pilota! Si mi-am adus si un bol de cereale cu lapte!
POZE

...ete cine papa sanatos, nu bomboane cu visine la ora asta

Liana, mami de Teo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Cami, da, ma poti ajuta, poti sa afli preturile la TuttoJebbo si la TuttoLuxo? Multumesc. Mi le poti trimite pe PM, sa nu socam lumea :).

Nicoleta, mami de Stefan (27.01.2003)si de Matei (25.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Stefu s-a marait in somn si se tavalea pe-o parte si pe alta...de la dintisori sigur...i-am facut ceiut cald si a apucat cu amandoua manutele bibele si cu ochii inchisi a basculat . Apoi i-am dat cu dentinox si gata s-a linistit si a adormit.

Clau, tu cand calci rufe?

Luny, Stef papa dimineata la 7-8 200 ml laptic si seara dupa baie la fel. Si dupa masa de pranz, pe la 3 inca 60-90 ml, dar nu in fiecare zi...azi a baut.

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare

Mergi la inceput

mai teo nu vrea sa bea ceai DELOC....si nici apa...uneori molfaie niste apa asa, "din greseala", ca ii dau biberonul si roade defapt mutzutzuiul ala pe unde curge .... nu stiu cum sa o conving....parca nu as vrea sa fiu mama "terorista" si sa ii bag obligat fortat cu seringa; o mai las, poate se "convinge" singura

Liana, mami de Teo

Mergi la inceput

Bubu, eu nu prea calc...Ii calc lui Razvanel camasile de scoala si rar , cand poarta PAul vreo camasa, in rest el se imbraca sport. Si cand ma imbrac eu in ceva ce trebuie calcat musai, dar asa sa stau sa calc rufele spalate, in nici-un caz. Sunt comoda si lenesa...

POZE

Mergi la inceput

Liana, nici Rebecoasa nu bea apa sau ceai...Cred ca e nasol, nu? Eu cand cred ca-i este sete o pun la san cateva minute, dar banuiesc ca ar trebui sa bea si niste apica.

Ma duc si eu la nani, mi se inchid ochii si acus' imi da iar trezirea mandra mea!

NB

POZE

Mergi la inceput

da' ariel pe unde o fi? o fi plecat deja in tabara de Craciun ?

alooooooo, ati zis ca stati la chef, si gata, v-a doborat un pahar ?

Liana, mami de Teo

Mergi la inceput