Puiuti de Randunici 2008!! (143)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

Luny, si eu sunt de acord cu Clau! adik si eu am intarcat 2 copii pana acum si n-am fugit de acasa!
eu zic ca primul pas e introducerea biberonului, dat de catre Liviu mai ales!
Si eu m-am chinuit destul cu Seb cu bibe si pana la urma l-a luat!

Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian (30.01.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Aoleu,luny,nasol...dar trebuie sa te linistesti mai intai si sa le iei pe rand.Faza cu intarcatul brusc nici eu nu as putea sa fac.Of,hai ca s-or rezolva toate.
tuchi,impotriva infectiei am luat monural si uricol,dat de medic de la giulesti si nu a vrut sa-mi dea antibiotic ca cica fac rau copilului.Simt ca nu a trecut infectia,asa ca luni la prima ora fug cu urina si apoi cer neaparat antibiotic.Am vb si cu dr de fam atunci si nici ea nu a fost de acord sa-mi dea ea antibiotic.S-a gandit la augmentin,dar nefiind in antibiograma,a zis sa mai asteptam.Trebuie musai sa fac o eco sa vedem ce naiba o fi,inainte sa iau ce-oi lua.Asa ca m-am hotarat sa rezolv luni si eco,la oricine ar fi.Of,sper sa nu patesc ceva mai rau ca asta ar fi cireasa de pe tortul amar in care sunt invelita.
clau,ce frumos v-ati jucat voi..bravo..si ce super trenuletz!
Am vazut si Mufa "tatosul".

Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=641612f5d169402f415057&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Minunea noastra,Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami33 spune:

Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)

pozici

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7276c5de26b00cac7f8895&skin" target="_blank">distractie cu bubu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Luny, sa iei decizia corecta, usor stiu ca nu e...

Tuchi, cum mah te-ai ametit deja? Eu sunt fara alcool si maine va zic ce-ati facut azi!

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Luny...de putzi: noua ne recomandase pediatra sa-l ducem pe Vlad de cand era ca Mufa si ne tot zice mereu...si la Vlad era atat de strans, cat un varf de ac se vedea gaurica si atat! doctorul recomandat este de la Budimex, un chirurg bun, am auzit, dr. Secheli. Tot pe el mi l-a recomandat si Stanciu cand am fost o data cu Vlad la el. Vlad a facut de 3 ori pana acum un fel de inflamatie la putza, se inrosea si se umfla putin, se aduna smegma acolo, dar curatam cu rivanol si dadeam cu solutie oftalmica Genticol si cu Panderm. A doua zi nu mai avea nimic. Si noi tot nu l-am dus la decalotat...mereu ziceam ca poate nu e nevoie...acum se decaloteaza jumate, cred, se vede destul de bine capul putzei
deci eu nu stiu ce sa-ti zic...si noi ne hotaram si apoi dedeam inapoi...
La Stef: asta are putza altfel, e mai mare decat a lui Vlad- asta de-acum . Si la el e mai multa pielicica de decalotat si eu daca trag mai mult se vede capul, deci e super lejer fata de cum era Vlad la 7 luni...
Pe Vlad l-a decalotat asistenta pe la 6-7 luni, nu mai stiu si i-a curs sange si a plans copilul la pipi vreo 2 zile . Apoi eu nu am reusit niciodata sa-l mai fac asa...si s-a lipit la loc...
Pe Stef l-a decalotat tot asistenta, de data asta i-am spus eu, ca are mana buna si se pricepe, l-a curatat e ok. Eu inca nu reusesc sa fac, ca ea...dar se face ceva. data viitoare cand merg la control cu el o s-o mai pun sa-l desfaca ea o data.
Aseara la baita, l-am decalotat pe Stef pana s-a vazut caputul si i-au dat cateva firicele de sange, am sters cu rivanol, Stef n-a zis nimic, n-a plans la nici un pipi...el e altfel...

Cu intarcatul...asa e, vara e mai greu, ca se poate deshidrata si poate face diaree. Trebuie sa ai curaj!! vino la mine, te primesc , sa vezi cum e cu doi

Steluto, chiar, fata, de ce nu iei antibiotic? asculta de duamna doctor!

Liana, l-am trimis pe randunoi la bucatarie, ca s-a terminat meciul si eu ma duc sa calc in continuare...am calcat ceva

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

luny,mie pediatra cand am fost atunci si i-am zis ca nu vrea bibe,mi-a spus sa insist cu bibele pana le accepta,usor,usor,si cu canitza...pana acum stii ca nu am reusit,dar nici sa plec de acasa nu ma lasa inima..

Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=641612f5d169402f415057&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Minunea noastra,Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Citat:
citat din mesajul lui tuchita

petrecere, petrecere, dar nu da nimeni nik? Mimo, o pizza ceva?

Vineeeeeeeeeee

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput

Luny, mie mi se pare fantastic ca tu il ai pe Liviu 3 zile una dupa alta acasa! adik chiar ai pe cine sa implici in a se ocupa de Mufa! deci tre' sa maresti frecventa iesirilor din casa, chit ca belesti ochii in Unirea every day, sa il lasi pe el sa se ocupe de copil FARA tine acasa! lasa titi doar pentru dimineata si seara- b\noaptea pentru inceput, ca ziua il pacalesti mai usor cu bibe! Eu asa as face...la Ilinca n-am avut nici o problema, ce-i drept de la 4 luni primea si san si formula, am intarcat-o la 8 luni ca ma intorsesem la munca...
l Seb a fost mai dificil pentru ca nu era inca diversificat, urla numa'and simtea biberonul si i-l dadeam cu foenul pe burta! si ionel era mult cu Ilinca, nu prea putea sa i-l dea el...destul de greu mi s-a parut dar tot a mers!

Evident ca si asta cu plecatul brusc e o solutie, numa' ca s-ar putea sa fie mult prea traumatizanta pentru toata lumea!

bai eu am terminat vinul si nu mai am decat viski si de ala nu beau decat cu cola de care n-am ca nu beau!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

Ca mi-am adus aminte:

Nicoleta eu nu te-as sfatui sa iei aparatul de la Zepter. O fi bun, dar pe langa faptul cai f scump este si foarte greu si ca atare f greu de folosit.

Reprezentanta Zepter de la Brasov nu stiu unde se afla. In Bucuresti este la prima intersectie semaforizata de la Piata Alba Iulia in drum spre Piata Unirii.

Mergi la inceput

bai ce m-a lovit pe mine...Gudinde, tu cum ti-ai pus inimioara aia si fulguletul sub nume?
slaba miscarea la petrecere...

Mergi la inceput