Puiuti de Randunici 2008!! (143)
Raspunsuri - Pagina 13
gudinde spune:
Clau,
Sfatul meu pt prietena ta ar fi sa citeasca raspunsurile pe care dr Tutunaru le da la el pe site pt a se familiariza un pic cu modul lui de a aborda infertilitatea si stilul lui pt ca uneori este foarte expeditiv si mut.
In legatura cu faptul ca este extrem de ocupat si se poate astepta la el la usa mult, chiar foarte mult uneori, nu pot decat sa spun ca din pacate la toti medicii specializati pe infertiliate se asteapta foarte mult pt ca sunt putini.
Alt medic ginecolog bun pe infertilitate este dr-ul Predoi care este seful sectiei de materno-fetala de la Medlife. Din pacate el nu mai lucreaza la stat si atunci daca se pune problema de laparoscopie exploratorie sau histeroscopie sau alt tip de investigatii e mai dificil pe plan financiar pt ca toate astea costa ceva.
Mi-ai scris capitolul trecut ca ovuleaza. Sper ca a fost stabilita ecografic ovulatia pt ca altfel de metoda nu valoreaza 2 lei din punctul meu de vedere. Este singura metoda clara.
Oricum undeva o problema este. Faptul ca nu ramane insarcinata arata ca undeva ceva nu functioneaza cum trebuie. Eu ii doresc sa reuseasca sa gaseasca repede acel ceva pt ca o data ce sti care-i buba, ai un diagnostic, e mult mai usor. Macar sti impotriva cui lupti si-ti poti face un plan de bataie.
lianam spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bubu05 Clau, trebuie sa ma apuc de calcat ![]() Liana cred ca le-a terminat Ce e cu Luny?? Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008) si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005) |
...tuchi, iesi la interval mai da chiar asa: lunyyyy, stelaaaaa, kyaaaaaa ....au iesit dintii la copii si v-au rontait deja
Liana, mami de Teo
tuchita spune:
petrecere, petrecere, dar nu da nimeni nik? Mimo, o pizza ceva?
Catalina, mami de Ilinca
(5.07.2005) si Sebastian
(30.01.2008)
mstela spune:
Cuscra,liana,iata-ma-s!

.Dar nu sunt mai bine.Ma doare de moor burta si tot cu stare de mare kk sunt
...Azi am incercat sa ma programez la meclea la sanador ca stiam ca el e mai tare ecografist si abia peste 3 sapt am gasit liber si ma calca pe creier durerea asta de burta jos...in alta parte nu stiu.
Si ma mai supara si randunoiul asta..nu-l mai suport sau sunt eu prea nervoasa din cauza durerii
...nik nu face din proprie stiinta,trebuie sa-i spun eu tot timpul.Am plecat cu Tea la baie,nu s-a sinchisit sa vina sa ma ajute
;nu i-am cerut ajutorul,ca am obosit,si-a vazut de calculator,i-m spus doar sa aeriseasca putin si sa inchida repede...am venit cu fata cu capul ud si geamul era tot larg deschis,in camera ger,si el calculatorisea
...frate,imi vine sa-i dau una in cap...zice,pai il inchideam acum
...si asta-i doar un exemplu.
Acum se mira de ce nu vb cu el..

Cuscra,Sanatate ginerelui..saracutul..E o scumpete cu fatza de flacau.
Mimo,ca sa-ti raspund, nu stiu bre de ce a vomat Teo asa urat,cert e ca nu am introdus nik nou,mai putin cerealele alea nestle.Desi nu cred sa fie de la ele.
blanka,sanatate micului eric..ofof..
tuchi,imi pare asa rau ca sunt micutii bolnavi.sanatate
multa.
Cristina,sanatate Dariei!
Zoze,condoleante!
Clodute
Vali,dar tu nu conduceai masinuta?
Atat deocamdata.Pup restul.
Stela,
mamica fericita de
TEODORA mult dorita (1.04.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=641612f5d169402f415057&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Minunea noastra,Teodora
luny spune:
si eu p-aici...cam pe ganduri...o zi ff plina de evenimente...sunt rupta..
Dimineata am fost la control, Mufy are 8 kg(doar..dr a zis ca e aproape multumita..) si 70 cm..daca a masurat asistenta aia bine..copilul meu s-a transformat in momentul in care l-am pus in fund pe masa din cabinet, sa-l dezbrac ptr control
..a pus intai buza, apoi a marait, si a dat-o in plans urlator cum doar la soacra-mea a mai facut, nu am reusit sa-l calmez pana nu a terminat cu totul, cu greu l-am imbracat la loc si l-a linistit ta-su, cu jucarii, pacaleli, eheee..
in rest, clinic sanatos..am vorbit cu pediatra cam 30 min..TRREBUIE, musai, rezolvata putzi, fimoza e ff stransa, ma rog, intelegeti voi, si tre ajutata sa se desprinda, prin interventia aia, ptr a se dezvolta glandul cum trebuie,faza la care al meu cu ochii beliti, zicea doar 'da,da!' ..mi-a recomandat pe cineva la G. Alexandrescu dar eu sunt Toma necredinciosul si nu l-as lasa pe mana oricui, mi-e teama sincer...asa ca pana luni tre sa gasesc dr, si saptamana viitoare ar trebui rezolvat, fiind si perioada propice ca varsta, si intre vaccinari..
A doua, i-am pove despre noptile noastre si a zis ca ok nu este nici ptr el, nici ptr mine, nimeni nu doarme cum trebuie si daca ma hotarasc sa-l intarc, cica nu prea tine faza cu treptat, ci BRUSC, cum a zis Bubu, cu plecat de acasa 3 zile...
mie mi se pare tare complicat asa...a, si a zis ceva de pastile ptr mine sa opresc lactatia..ce parere aveti de treaba asta?...astept sfaturi cu intarcatul si de la voi..ref la intarcatul iarna, a zis ca o faci atunci cand esti 100% hotarata, nu dai inapoi, si ca vara nu e bine ca face diaree, iarna raceste, etc..asa ca o faci asa cum consideri...
Alta: am observat ca mi s-a diminuat considerabil laptele, sau din cauza zilei agitate si proaste...am fost sa ma intalnesc cu colegele mele la un suc, si am zis sa las un bibe ptr bebe, cam greu am scos din sanul pe care nu-l papase abia 60ml!!!!!
ma uitam si nu-mi venea sa cred..mai era ceva in san dar nu am avut timp sa mai scot, dar cat putea fi, 10-20 ml?..tot putin..asa ca am o gramada de ganduri acum, si nu stiu incotro s-o apuc..macar a papt laptele ala din bibe, cu chiu cu vai, dar a reusit iub sa il alimenteze!
cert e ca pana dupa operatie nu fac nimic cu intarcatul, abia dupa aia, dar cum naiba sa plec 3 zile de acasa?????

iub a zis ca se descurca singur, face si asta,dar unde sa ma duc, ai mei nu au terminat nici acum casa, mai au destul cu santierul...mi se pare cam extrema faza asta, mor 3 zile sa stiu ca nu vad bebele meu..

LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
tuchita spune:
Stela, sa mor daca inteleg de ce nu iei antibiotic!
Augmentinul merge la alaptat, eu am luat ca facusem ceva nasol la Ilinca! burta cred ca te doare de la infectie! daca mai stai asa o sa faci pielonefrita si o sa te doara si altele multt mai rau!
Catalina, mami de Ilinca
(5.07.2005) si Sebastian
(30.01.2008)
clauclau spune:
Tuchi, randunoiu' e la meci, dar in sufragerie, se uita cu fisu!![]()
Gudinde, da, ovulatia a fost vazuta la eco la doctorita mea de la Medlife, dar de atunci au mai trecut ceva luni, eram eu la inceput de sarcina cand am programat-o la eco .
Hai ca dau si eu ceva de rontaiala: 

Desi nu stiu cat stau la petrecere caci Rebecca s-a trezit deja o data si vad ca se cam foieste si scanceste in somn! S-ar putea sa fie o noapte grea.
POZE
tuchita spune:
un paharel de vin pt Rebe...sa se hodineasca mai bine!
luny, ti-as raspunde, dar m-a luat vinul de cap si nu stiu daca pot fi coerenta!
maine iti zic ce cred!
Catalina, mami de Ilinca
(5.07.2005) si Sebastian
(30.01.2008)
clauclau spune:
Aoleooo mai Luny, dar nu trebuie sa pleci de acasa musai 3 zile, nu??? Eu n-as face asta sub nici-o forma, sincer iti spun! Tu faci cum simti tu, nicidecum ca asa a zis pediatra...Mi se pare mult prea drastic! Se poate intarca si altfel...
POZE
luny spune:
stii de ce a zis asa, Clau?..ptr ca i-am pove tot, ca nu suge din bibe sau cana, ca e tzatzodependent si la somn...si ea mi-a spus ca e o varianta asta, in ideea ca daca Mufa ma simte prin zona, parerea ei e ca nu am prea multe sanse, la cum stau lucrurile la noi..si din cauza asta tind sa-i dau dreptate..oricum, nu am decis inca nimic, ma apuc de cautat pe net..dar e ff greu deja, m-a terminat noaptea, sunt tot mai obosita, mah..pana dupa operatie la putzi am timp sa vad ce si cum..
LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!

Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)