Puiuti de Randunici 2008!! (143)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cami33 spune:

As vrea si eu la petrecere dar sigur ma baga randunoiu' la un film la calculator. Azi cred ca avem in program The Duchess

Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)

pozici

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7276c5de26b00cac7f8895&skin" target="_blank">distractie cu bubu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

help..n-am notat nr de la teledonul soniei...bubu?pls

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

ca sa fiu in ton cu crenguta.

zi grea azi...nu mai tin minte cand a fost ultima data asa. Vladut n-a vrut sa doarma de pranz, spre seara deja era super obosit si marait. Daria - a dormit o singura data azi, de la 9 la 11 dimineata si atat. In rest a plans, am plimbat-o non-stop in brate, neglijandu-l totodata pe Vladut. Numa de vreo juma de ora a adormit. Deci a stat treaza 10 ore legate! Are muci si febra. Gata, ma retrag.

Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Aa...Mimo, nu m-am uitat pana la sfarsit la emisiune...a venit randunoiul de la socrela si am pus sa papam...Cica i-a zis Vlad sa plece mai repede "du-te la mami ca ii e dor de tine!"

Cristinica, imi pare rau ca si tu ai avut o zi grea

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Mimo, iti dau eu numerele acusica...:

0900 900 185
5 euro/apel

0900 900 182
2 euro/apel

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

Mimo,

Teledonul Soniei e trecut la generale la topicul ei.

Tuchi,

Imi pare tare rau. Stiu ce inseamna sa-ti sara sufletul cand afli ca otita crezuta trecuta nu-i chiar asa trecuta.
Multa, multa sanatate puiutilor si tie iti doresc din inima sa-ti gasesti un locsor al tau care sa-ti asigure un pic de stabilitatea si sa-ti readuca un pic de liniste sufleteasca.

In legatura cu masina, din pacate asa e. In astfel de momente de dat fuga pana undeva apreciez la adevarata valoare daciuta mea. E batraioara, vara mori de cald cu toata ventilatia data de geamul deschis la maxim, cand a fost cu ITP-ul, revizia si schimatul tobei radeau colegii mei ca inca un pic si lasam la service valoarea de piata a masinii (niste rai, nu-i chiar asa) dar m-a dus din punctul A in B cand am avut nevoie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Haiiiii, sa inceapa petrecerea!!! Eu am culcat copiii, sunt gata de dans!

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Clau, trebuie sa ma apuc de calcat
Liana cred ca le-a terminat
Ce e cu Luny??

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

ia uite la Clau ce bine-dispusa e!
randunoiul e la meci?

Gudinde, iti multumesc mult de tot pentru ajutor! Din pacate Budimexul era prea departe pt caposul meu sot!
Ai o voce foarte misto!

Cristina, imi pare rau pentru tine!Acuma eu vad otite peste tot, dar la Seb e a doua oara cand muci+ tuse+ urlet de neinteles = otita!
sanatate puiutilor!
Am paharul langa mine si punga de pufarine!
mi-a trimis soacra pachet- sarmale crude congelate, carnuri de tot felul, carnati afumati...am congelatorul plin, harnicia imi mai lipseste!

Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian (30.01.2008)

Mergi la inceput