Puiuti de Randunici 2008!! (143)
Raspunsuri - Pagina 12
cami33 spune:
As vrea si eu la petrecere dar sigur ma baga randunoiu' la un film la calculator
. Azi cred ca avem in program The Duchess![]()
Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)
pozici
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7276c5de26b00cac7f8895&skin" target="_blank">distractie cu bubu
mimonix spune:
help..n-am notat nr de la teledonul soniei...bubu?pls
Simona,mamica de Teo
(15 ani) si
Vlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
CristinaGoji spune:

ca sa fiu in ton cu crenguta.
zi grea azi...nu mai tin minte cand a fost ultima data asa. Vladut n-a vrut sa doarma de pranz, spre seara deja era super obosit si marait.
Daria - a dormit o singura data azi, de la 9 la 11 dimineata si atat. In rest a plans, am plimbat-o non-stop in brate, neglijandu-l totodata pe Vladut. Numa de vreo juma de ora a adormit. Deci a stat treaza 10 ore legate! 

Are muci si febra.
Gata, ma retrag. 
Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria
bubu05 spune:
Aa...Mimo, nu m-am uitat pana la sfarsit la emisiune...a venit randunoiul de la socrela si am pus sa papam...Cica i-a zis Vlad sa plece mai repede "du-te la mami ca ii e dor de tine!" ![]()
Cristinica, imi pare rau ca si tu ai avut o zi grea 
Oana, mami fericita de
Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si
Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
clauclau spune:
Mimo, iti dau eu numerele acusica...:
0900 900 185
5 euro/apel
0900 900 182
2 euro/apel
POZE
gudinde spune:
Mimo,
Teledonul Soniei e trecut la generale la topicul ei.
Tuchi,
Imi pare tare rau. Stiu ce inseamna sa-ti sara sufletul cand afli ca otita crezuta trecuta nu-i chiar asa trecuta.
Multa, multa sanatate puiutilor si tie iti doresc din inima sa-ti gasesti un locsor al tau care sa-ti asigure un pic de stabilitatea si sa-ti readuca un pic de liniste sufleteasca.
In legatura cu masina, din pacate asa e. In astfel de momente de dat fuga pana undeva apreciez la adevarata valoare daciuta mea. E batraioara, vara mori de cald cu toata ventilatia data de geamul deschis la maxim, cand a fost cu ITP-ul, revizia si schimatul tobei radeau colegii mei ca inca un pic si lasam la service valoarea de piata a masinii (niste rai
, nu-i chiar asa) dar m-a dus din punctul A in B cand am avut nevoie.
bubu05 spune:
Clau, trebuie sa ma apuc de calcat 
Liana cred ca le-a terminat ![]()
Ce e cu Luny??
Oana, mami fericita de
Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si
Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
luny spune:

LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
tuchita spune:
ia uite la Clau ce bine-dispusa e!
randunoiul e la meci?![]()
Gudinde, iti multumesc mult de tot pentru ajutor! Din pacate Budimexul era prea departe pt caposul meu sot!
Ai o voce foarte misto!
Cristina, imi pare rau pentru tine!
Acuma eu vad otite peste tot, dar la Seb e a doua oara cand muci+ tuse+ urlet de neinteles = otita!
sanatate puiutilor!
Am paharul langa mine si punga de pufarine!
mi-a trimis soacra pachet- sarmale crude congelate, carnuri de tot felul, carnati afumati...am congelatorul plin, harnicia imi mai lipseste!
Catalina, mami de Ilinca
(5.07.2005) si Sebastian
(30.01.2008)