Aspirante optimiste > 20 (370)
Raspunsuri - Pagina 11
monna3 spune:
am revenit ![]()
eu azi am lenevit toata ziua
n-am avut chef de facut treburi prin casa asa ca am stat toata ziua in pat si am si dormit putin ![]()
Monica, sper in curand 
mami si tati te asteapta
lalala13 spune:
nasica mea draga!!
e totul bine cu bb-ul tau? analizele bune? tu cum te simti? burtica cum e?esti cam rara la vedere...

my somebody.... 
oare luna asta?-still counting...
www.tickercentral.com/view/a367/2.png" target="_blank">
incepem lupta cu kg..
noname spune:
Bravo tie Monna. Si asa muncesti din greu toata saptamana
Vreau si eu sa fiu 
Bb hai la mama!!!
Dana
http://tt.lilypie.com/V2Z0p2.png
monna3 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui noname Bravo tie Monna. Si asa muncesti din greu toata saptamana ![]() Vreau si eu sa fiu ![]() Bb hai la mama!!!Dana http://tt.lilypie.com/V2Z0p2.png |
eeee, Dana nu muncesc eu chiar asa din greu

Monica, sper in curand

mami si tati te asteapta
Moni_28 spune:
Fetelor, ce mai faceti?Titi, cum merge curatenia?Pe mine una m-a mancat in...nu spun unde, am vazut ca nu vin rusii si am plecat eu la ei...la propriu, si m-au intampinat cum se cuvine, ca ma doare de dimineata de mooooor
.Am indurat un frig cumplit, ca acolo e mai frig cu vreo 4 grade decat la noi, si nu mai spun ca am un suflet asa de amaaaaar.....inca mai speram ca poate poate luna asta nu vine...nebuna si eu, sa nu radeti de mine, caci stiam ca luna asta prestasem doar de 3 ori dar na...speranta moare ultima...dar de luna asta ma apuc de treaba. Si fara teste de ovulatie si urmarirea ei, ca nu mai inteleg nimic. Pur si simplu din ziua ... 6 pana in ziua...spuneti-mi voi care (sa stiu cand sa ma opresc), o data la 2 zile, prestez de imi sar capacele....
Moni_28
monna3 spune:
Moni imi pare rau de z1 dar poate da DD si vine Mosu' cu un bebe 
Monica, sper in curand 
mami si tati te asteapta
Moni_28 spune:
Aaaaa, si sa nu uit, daca ma trece si pe mine cineva pe lista aspirantelor...ma cheama Nicoleta si sunt nascuta pe 03.12.1980
Moni_28
Moni_28 spune:
Of, ce bine ar fi sa fie asa , Monna, dar din pacate observ ca pe mine ma ocoleste serios...sau poate am devenit prea obsedata de idee, dar nu imi pot lua delok gandul , oricat de mult as incerca...uneori am impresia ca nu voi mai avea niciodata copii...
Moni_28

si revin