Aspirante optimiste > 20 (370)
Raspunsuri - Pagina 10
noname spune:
Gata, aici s-a oprit ninsoarea
.......si era asa de frumos........
Vreau si eu sa fiu 
Bb hai la mama!!!
Dana
http://tt.lilypie.com/V2Z0p2.png
lalala13 spune:
aici nu a nins...si eu am treaba nevoie mare...dar chef...
my somebody.... 
oare luna asta?-still counting...
www.tickercentral.com/view/a367/2.png" target="_blank">
incepem lupta cu kg..
buburuza1979 spune:
am intrat sa las pupicii de molipseala
asadar: 

eu azi sunt "lesinata" ... mi-e somn si nu pot sa dorm ... stau si lenevesc in pat.
nu am chef si nici putere sa fac nimic prin casa ...
4+
zmeurica mea
www.flickr.com/photos/thea_g/" target="_blank">poze
noname spune:
Bubu, am prins toti pupiceii tai. Sper sa fiu si eu
in curand.
Stai linistita in pat si odihneste-te ca treaba ti-o faci tu incet, incet. Pana nu mergi la doctor, stai acolo in patut si uita-te la Tv , la filme.....
Lalala
spor la treaba!!
Eu mai fac putina treaba, mai intru putin pe forum......asa am chef de treaba, daca nu........nu fac nimik![]()
Vreau si eu sa fiu 
Bb hai la mama!!!
Dana
buburuza1979 spune:
fetele am si eu o intrebare de baraj ...
mi-a adus sotul o shaorma ca deh ... pofteam...
acum shaorma asta cere bere ![]()
oare pot sa iau cateva guri de bere fara alcool ???
4+
zmeurica mea
noname spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui buburuza1979 fetele am si eu o intrebare de baraj ... mi-a adus sotul o shaorma ca deh ... pofteam... acum shaorma asta cere bere oare pot sa iau cateva guri de bere fara alcool ??? 4+zmeurica mea www.flickr.com/photos/thea_g/" target="_blank">poze |
Eu cred ca poti . De ce sa nu poti? Nu are de ce sa iti faca rau cateva inghitituri de bere , mai ales ca e fara alcool.
POFTA BUNA!!!
Vreau si eu sa fiu

Bb hai la mama!!!Dana
buburuza1979 spune:
Merci Dana 
m-am mai linistit ca altfel cam intra cu noduri ![]()
4+
zmeurica mea
iulia_30 spune:
Bubu,eu am poftit la vin rosu.Eu nu beau de felul meu.Dar nu imi trecea pofta.Am vb cu medicul la eco si mi-a spus ca am voie si un pahar.Iti dai seama ca am luat 4 gurite de pofta.Am o colega care toata sarcina poftea la bere si a dat cu bere.La analize avea alcool in sange.Deci de pofta ai voie.Citeam pe undeva ca ai dureri ca la ciclu.Inainte de a face testul de sarcina si chiar dupa,aveam dureri.Am vb cu doctora la telefon si mi-a recomandat no-spa.In saptamana a 5a mergi la eco sa vezi cum s-a prins,pana atunci ai mare grija.Pupici.
iulia
17+
Alex
iulia_30 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui iulia_30 Bubu,eu am poftit la vin rosu.Eu nu beau de felul meu.Dar nu imi trecea pofta.Am vb cu medicul la eco si mi-a spus ca am voie si un pahar.Iti dai seama ca am luat 4 gurite de pofta.Am o colega care toata sarcina poftea la bere si a dat cu bere.La analize avea alcool in sange.Deci de pofta ai voie.Citeam pe undeva ca ai dureri ca la ciclu.Inainte de a face testul de sarcina si chiar dupa,aveam dureri.Am vb cu doctora la telefon si mi-a recomandat no-spa.In saptamana a 5a mergi la eco sa vezi cum s-a prins,pana atunci ai mare grija.Pupici. iulia 18+ Alex sau |
Mariaiulia
17+
Alex