Aspirante optimiste > 20 (370)
Raspunsuri - Pagina 12
monna3 spune:
Moni incearca sa nu te mai gandesti tot timpul la asta, stiu ca e greu dar fii mai relaxata si nu fa
la comanda...iubiti-va mult si lasati lucrurile sa mearga de la sine...din experienta fetelor de pe aici care au ramas gravi iti zic...cand nu te astepti atunci vine...
si eu incerc sa aplic asta si in mare parte imi reuseste, nu ma mai stresez tot timpul cu asta, cand o vrea DD sa vina bebe atunci e binevenit...
Monica, sper in curand 
mami si tati te asteapta
iulia_30 spune:
Buna fetele!Lala,eu va urmaresc mult mai des,dar intervin mai rarut.Ne creste burtica si incep miscarile(usoare)de pinguin
.In rest muncesc foarte mult,iar domnul doctor mi-a spus ca data viitoare daca vin la eco si nu urca putin sarcina,ma trece la pat.In rest bebita este foarte bine,pe noi ne facea domnul doctor sa radem iar ea radea cu gura pana la urechi.Are aproape 20 de cm si 180 de grame si dupa spusele doctorului are picioare lungi(seamana cu tati)si nasuc mic(mami).Imi doresc sa ramana fetita si sa fie sanatoasa.Am stabilit cu nenea doctorul ca facem cezariana si suntem foarte fericite.Acum astept sa miste.Inca nu imi dau seama daca chiar ea este cea care misca firav in burtica mea.Va pup pe toate si nu va pierdeti speranta,bebelusii vin atunci cand doreste Dumnezeu.

.
iulia
18+
Alex sau
Maria
monna3 spune:
Adina ce mai faci? 
Iulia sa dea DD sa se nasca la termen si sa fie sanatoasa bebita
(si eu tot fetita as vrea
)
Monica, sper in curand 
mami si tati te asteapta
buburuza1979 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui iulia_30 Bubu,eu am poftit la vin rosu.Eu nu beau de felul meu.Dar nu imi trecea pofta.Am vb cu medicul la eco si mi-a spus ca am voie si un pahar.Iti dai seama ca am luat 4 gurite de pofta.Am o colega care toata sarcina poftea la bere si a dat cu bere.La analize avea alcool in sange.Deci de pofta ai voie.Citeam pe undeva ca ai dureri ca la ciclu.Inainte de a face testul de sarcina si chiar dupa,aveam dureri.Am vb cu doctora la telefon si mi-a recomandat no-spa.In saptamana a 5a mergi la eco sa vezi cum s-a prins,pana atunci ai mare grija.Pupici. iulia 17+ Alex |
Iulia dureri nu prea mai am decat daca stau mai multicel in picioare... cum ma pun in pat cum trec ... nu am luat inca nimic inafara de utrogestan ca am gasit remediul durerilor ... a si nu erau prea puternice ... asa surde si mai mult de spate ca la ciclu.
la dr merg marti cand voi avea 5 sapt si o zi ... dar a zis ca e devreme pt eco ca nu se vede mare lucru dar daca vreau eu imi face cu toate ca nu voi vedea prea multe...
eu deocamdata vreau sa il stiu prins bine si unde tbuie si ma gandesc ca doar prin palpare nu isi da seama ... de aia am tot cicalit-o la tel pt eco...
am noroc ca ea are aparat de eco chiar in cabinetul ei pt ca si atunci cand am pierdut sarcina tot acolo a vazut ca nu mai e bb inauntru...
sper din suflet sa se vada ceva sau macar sa imi dea o veste buna marti ... oricum de inimioara a zis ca la inceputul lui decembrie si am cautat pe net si intr-adevar pe un calculator de sarcina mi-a iesit ca incepand din data de 2 dec va incepe inimioara bebeului meu sa bata...
asa ca pt asta mai am de asteptat.
4+zmeurica mea
www.flickr.com/photos/thea_g/" target="_blank">poze
buburuza1979 spune:
Moni_28 sa stii ca nu conteaza de cate ori pe luna prestezi ... conteaza sa prinzi momentul 
eu luna asta de munca si oboseala nu prea mi-a mai stat gandul la
si s-a intamplat doar de vreo 4 ori ... numai ca din fericire o data s-a intamplat fix cand ovulam ... si iata rezultatul 
si eu cred ca aveam o anexita acolo netratata si fara simptome pt ca luni intregi nu am reusit sa raman desi urmaream momentele cand ovulez ...
luna asta in primele 3 zile de CM am dat cu polidin pt ca luasem o gripa nasoala si nu trecez neam ...si din cate stiu polidinul vindeca si anexita daca ea exista ... ceea ce eu cred ca s-a intamplat ca altfel nu imi explic cum pana acum
nu au gasit drumul si brusc acum au si produs ![]()
probabil ca aveam trompele sau ovarele inflamate si polidinul le-a vindecat si a curatat drumul gigeilor 
4+
zmeurica mea
www.flickr.com/photos/thea_g/" target="_blank">poze
titi143 spune:
Buna dimineata fetelor o
cu lapte sau cu frisca. Sau un suc natural. Am de dat la toata lumea.
Eu inca sunt obosita, si cand ma gandesc ca si astazi am de lucru ma apuca groaza, dar ce sa faci trebuie sa terminam.
Moni tu de cand incerci? Poate ca ai spus dar nu am fost eu atenta.
http://tt.lilypie.com/fFuSp3.png
Moni_28 spune:
Neata fetelor...la amiaza...fetelor ce sa spun....eu incerc de vreo 2 ani, adik nu ca am incercat non stop, ci nu m-am ferit...ideea e ca m-am dus la dr pentru asta, si am gasit alta, papa iesise f prost si am facut o conizatie, acum o histeroscopie, unde s-a gasit o sinechie. insa na, ma asteptam sa se intample repede repede, dar uite ca nu s-a intamplat.saptamana viitoare trebuie sa ma duc la dr ptr monitorizare si am inteles ca trebui sa fac stimularea cu clostylbegit...sa vedem ce iese, desi sincer sunt picata in butoiul cu suparici...
Stiu ca nu e bine sa ma stresez ca nebuna, dar problema mea e ca noi suntem foarte ocupati, avem o firma si va dati seama ca stresul e mare, sotul aproape in fiecare seara merge la iasi si cand vine vine pe la 1 noaptea...cum sa il mai pun sa presteze ceva?Tocmai de aia incerc o zi da si una zi, ptr ca si el e de acord asa....daca ati sti ce greu a fost la inceput sa il conving ca trebui sa participe si el putin macar sa imi ridice moralul, ca eram dusaaaa...si vad ca acum o iau iar de la capat...
Moni_28