LMA Bulgarasi si globulete 2007(135)
Raspunsuri - Pagina 14
adinag spune:
Da Oana, asa e... Dar eu stiu ce faceam inainte: ma relaxam, ma uitam la prea multe emisiuni tampite la tv, ma intalneam aproape zilnic cu prietenii, citeam, mergeam la shopping :-)
Ank83 spune:
Adina super interesanta chestia aia
... chiar o sa ma uit dupa asa ceva 
Ank
Raul
17.10.2007
si
de
care creste asa
Poze Raulito
AMR ..maxim 3 saptamani pana vine
Cecilia 
bb_yasmi spune:
m-am retras...pupici
somnic p[ufos!!! 

.................................................................
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!
.................................................................
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!
..................................................................
mami Lavi
si bubulina
IASMINA ALISSA 31.10.2007 
Ank83 spune:
Oana si eu faceam cam tot la fel ca Adina inainte
...
Ank
Raul
17.10.2007
si
de
care creste asa
Poze Raulito
Cecilia 
Ank83 spune:
Bine mai BB ... Noapte buna
.... Merg si eu sa savurez niste portocale ...si sa o mai calmez pe Cecilia ca se muta dintr-o parte in alta
...dar revin... sunt cu ochii pe voi![]()
Ank
Raul
17.10.2007
si
de
care creste asa
Poze Raulito
Cecilia 
Ank83 spune:
M-am intors... nu mai e nimeni.... Am chef de vorba si sotul a plecat la Bucuresti in seara asta 
Ank
Raul
17.10.2007
si
de
care creste asa
Poze Raulito
Cecilia 
mariussimiuc spune:
Helau! 
Doar stiti ca am lipsit motivat.
Am si dovezi.
Am muncit pentru petrecerea asta ca pentru o nunta,de parca l-as fi insurat pe fii-miu...
N-am iesit ieri din bucatarie. 
Ma'c sa citesc din urma...
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
Ank83 spune:
Miha chiar acum ma uitam la pozele tale ..la mamici de iasi...Eu sunt iar under cover
...
Deci am cateva comentarii.... Tu esti tot mai tinerica de la o tura de poze la alta...sa ne spui la ce estetician mergi
..
Tortul superb.... Fiu-tu bestial ca de obicei... mai ales cum urmareste el fata
...
Amira... flumoasa foc... Am vazut ca a adormit la chef...chiar atat ai lasat-o domnule sa bea
... Aha si bag de seama ca fetei nu ii va placea sa se vopseasca roscata
Iar Robert e asa dulcic
Ank
Raul
17.10.2007
si
de
care creste asa
Poze Raulito
Cecilia 
mariussimiuc spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui geo_ionita I-am luat ham sa o pun sa mearga si ea singura dar nimik, numai cand il pun se pune pe un plans cred ca nu il suporta. |
Georgiana,hamul il pui dupa ce merge binisor in picioruse. Nici lui Robert nu i-a placut...inhamat.
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
RAMONELLA spune:

![]()
Meyyy,eu nu mai am timp de nimic...de cand a implinit fata mea 1 anisor s-a facut tare rebela...nu mai vrea sa doarma,e smiorcaita...cum o pun in pat incepe sa urleeeee....seara adoarme pe la 11...si la televizor,sprijinita de mine...noaptea se trezeste de 2 ori sa pape...cateodata mai are chef sa se uite si la reluarile de peste zi de la televizor....si uite asa retraiesc primele saptamani de dupa nastere...ziua nu pot dormi cand doarme ea,ca mai fac una alta prin casa,va mai citesc pe voi(da nu pot scrie si eu ca pana citesc tot ce ati scris se trezeste
)...asta e,n-am ce face...ma tot gandesc ca e din cauza dintilor de sus care stau sa iasa...Beau o cafeluta de la OMV
si mult cola si rezist si eu
.
Nici nu apuc sa le urez sarbatoritilor din ziua respectiva La multi ani,si tot aman si zic ca o sa intru spre seara sa le urez,si se face 11,12 si fata nu-mi adoarme si cand adoarme ne culcam repede ca nu stim ce noapte ne asteapta.![]()
Deci:
La multi ani tuturor sarbatoritilor din zilele trecute si din zilele ce urmeaza,sa cresteti mari si sanatosi!!!
Ramonel,mami de
Bea(08.11.2007)