LMA Bulgarasi si globulete 2007(135)
Raspunsuri - Pagina 13
Ank83 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bb_yasmi anca am pus inapoi 2 kg aproape 3...dar ma simt asa grasaaaaaa ca zici ca ar fi 10 in plus ![]() offff cred ca problema mea are un nume: SHOPING....hai mah adina, ca tu esti asa de draguta, cu privirea asa blanda, ai un chip vesel si prietenos!!! |
da se poate ... mai ales ca stii tu gluma ..unde e punctul G la femei??!? la sfarsitul cuvantului Shoping

Ank
Raul
17.10.2007si
de
care creste asa Poze Raulito
AMR ..maxim 3 saptamani pana vine
Cecilia 
adinag spune:
Ank, in locul tau mi-as lua asa ceva:
http://www.amazon.de/Buggy-Board-Basic-schwarz-blau/dp/B000PCZAUI/ref=sr_1_6?ie=UTF8&s=toys&qid=1227383510&sr=8-6
adinag spune:
Oi fi eu vesela, dar grasa si vesela ![]()
Kg in plus sunt in plus, ce sa-i faci... am mai scapat eu de cateva, dar sunt inca multe ramase, si ma enerveaza... Si sunt si pofticioasa ca tine, parca as fi obsedata de mancare, sau obligata frigiderului sa-l deschid la minim x minute ca altfel se supara.
Ank83 spune:
Ce e ala ca ... nu pricep... primul lucru care mi-a trecut prin minte a fost carut de cumparaturi ... ca tot suntem la acel subiect 
Ank
Raul
17.10.2007
si
de
care creste asa
Poze Raulito
Cecilia 
bb_yasmi spune:
ank betoonnnnn gluma!! tre sa io spun si la barbat in seara sta.
eu va las ma pun la un film (apropo adina, la P.break am ajuns la seria 4 ep 10) si sper sa imi revin zilele astea ca ma simt cam aiurea de prea multe zile!!! daca nu iau masuri radicale, ma fac inapoi blonda si schimb garderoba....wowww ce imi place....

.................................................................
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!
..................................................................
mami Lavi
si bubulina
IASMINA ALISSA 31.10.2007 
Ank83 spune:
Hai mai BB ..pleci si ne lasi aici cu gurile incinseeee 
Ank
Raul
17.10.2007
si
de
care creste asa
Poze Raulito
Cecilia 
adinag spune:
Vizionare placuta, Lavi! Eu am vazut ep 9, maine ma uit la 10.
Eu mi-am luat azi culoare sa ma inchid la par, deci vad ca avem strategii asemanatoare 
Ank, asta se agata in spatele carutului, si copilul mai mare (raul) sta in picioare pe board-ul asta, cand nu mai poate/vrea sa mearga.
Cauta sub numele de buggy board pe net, vei gasi mai multe feluri
bb_yasmi spune:
hai ca mai stau putin...ca sotzioru' nu si-a terminat jocu'...![]()
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!
..................................................................
mami Lavi
si bubulina
IASMINA ALISSA 31.10.2007 
oana8188 spune:
5 lucruri pe care nu le vei intelege niciodata
1. De ce se imbolnaveste copilul tocmai cand ai mai multa treaba la serviciu.
2. De ce se nimereste sa fie ceva urgent de facut la serviciu tocmai cu 10 minute inainte de terminarea programului tau.
3. De ce sotul asteapta de la tine sa poti sa speli, calci, gatesti si sa plimbi si copilul desi ai inceput serviciul.
4. Cum de poti sa faci toate acestea zi dupa zi.
5. Ce Dumnezeu faceai pe vremuri, inainte de afi mamica, in atatea ore?!
Oana
de Ana Alexandra - 17 decembrie 2007
www.flickr.com/photos/oana8188/" target="_blank"> poze Alexandra
Ank83 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui adinag Vizionare placuta, Lavi! Eu am vazut ep 9, maine ma uit la 10. Eu mi-am luat azi culoare sa ma inchid la par, deci vad ca avem strategii asemanatoare ![]() Ank, asta se agata in spatele carutului, si copilul mai mare (raul) sta in picioare pe board-ul asta, cand nu mai poate/vrea sa mearga. Cauta sub numele de buggy board pe net, vei gasi mai multe feluri Adina, Jasmina (24 iulie 2003) & Floris (23 decembrie 2007) |
si eu mi-am luat ieri vopsea sa ma vopsesc
Ank
Raul
17.10.2007si
de
care creste asa Poze Raulito
Cecilia