LMA Bulgarasi si globulete 2007(135)
Raspunsuri - Pagina 12
bb_yasmi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui adinag Lavi, te inteleg foarte bine. Si inca un motiv de ce nu vreau si bb3 este ca pur si simplu nu am dorinta. Sunt fericita si multumita ca am doi copii sanatosi si voiosi, zic multumesc si gata. Adina, Jasmina (24 iulie 2003) & Floris (23 decembrie 2007) |

pt tine mami frumoasa!!!si pty ank...mamica curajoasa!!

.................................................................
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!
..................................................................
mami Lavi
si bubulina
IASMINA ALISSA 31.10.2007 
Ank83 spune:
| citat din mesajul lui bb_yasmi offff ia sa ma mai "vait" si eu un pic (poate schimb subiectul... ![]() deja l-am inebunit de cap si pe sotz....![]() ................................................................. Cea mai fericita sotzie si mamica!!! ................................................................. Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !! .................................................................. mami Lavi si bubulina IASMINA ALISSA 31.10.2007 ![]() |
dar de ce BB ... te-ai ingrasat inapoi??? sau? Ca zau daca te inteleg

Ank
Raul
17.10.2007si
de
care creste asa Poze Raulito
AMR ..maxim 3 saptamani pana vine
Cecilia 
adinag spune:
Am recalculat si n-a dormit 13 ore, tot vreo 12, deci nici nu vreau sa stiu cat doarmede obicei.
Asa mi-as dori sa am timp o dupa amiaza intreaga de shopping :-)))
Dar nu se poate :-(((
Tu cum faci, Lavi?
Ank83 spune:
Adina... si la mine e cam greu cu shopingul..raul nu mai sta in carut ca se plictiseste... si daca il iau de mana sa mearga pe jos...merge numai unde vrea el.... Doar daca sta cu mama sau cu tati mai pot merge..
Apropo de discutia de azi dimineata ...de ce s-ar intampla cu Raul daca ar sta o zi intreaga cu tata fara sa ii las ce sa ii de sa manance... cred ca l-ar indopa cu lapte si paine 
Ank
Raul
17.10.2007
si
de
care creste asa
Poze Raulito
Cecilia 
bb_yasmi spune:
| citat din mesajul lui adinag Am recalculat si n-a dormit 13 ore, tot vreo 12, deci nici nu vreau sa stiu cat doarmede obicei. Asa mi-as dori sa am timp o dupa amiaza intreaga de shopping :-))) Dar nu se poate :-((( Tu cum faci, Lavi? Adina, Jasmina (24 iulie 2003) & Floris (23 decembrie 2007) |
adina cat era mica si dormea mai toata ziulica eram cu ea la shoping, cu lapticu dupa noi. acum ca e mai mare...s a schimbat treaba...programul de somn e program...nu vreau sa o "dereglez" asa ca ziua imi doarme de pe la 11 pana la 14 si daca nu mai are alt somn dupa masa seara pe la 19.30 doarme pana dimi. deci ...GATA CU SHOPINGUL...

o mai las cu bunicasa uneori sau mergem toate 3 dupa masa (ca sa stea mami meu cu iasmi cand suntem prin magazine!!).dar astept sa vina vara va atunci e mai maressi ziua mai multa ca acuma oricum e friggggg.
mamaaaa chef de vb am in seara asta....

Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!
mami Lavi
si bubulina
Ank83 spune:
Multumesc Lavi de flolicica 
Ank
Raul
17.10.2007
si
de
care creste asa
Poze Raulito
Cecilia 
adinag spune:
Lavi, dar de ce crezi ca te simti asa? Ti-am mai zis, esti o femeie asa frumoasa, ingrijita, la moda... de ce?
Si eu ma simt grasa, dar situ de ce ![]()
bb_yasmi spune:
anca am pus inapoi 2 kg aproape 3...dar ma simt asa grasaaaaaa ca zici ca ar fi 10 in plus 
offff cred ca problema mea are un nume: SHOPING....![]()
![]()
hai mah adina, ca tu esti asa de draguta, cu privirea asa blanda, ai un chip vesel si prietenos!!!
mami Lavi
si bubulina
Ank83 spune:
Chiar ca la un moment dat imi tot faceam probleme sa imi iau carucior pt copii cu varste apropiate sau nu... acum nici nu ma mai gandesc la asa ceva
... ca l-as lua degeaba ...sigur grasanul ar merge doar pe langa si daca l-as pune in carut ar face un tambalau acolo de ar darama-o si pe sora-sa 
Ank
Raul
17.10.2007
si
de
care creste asa
Poze Raulito
Cecilia 
adinag spune:
Tocmai, asa-i si la mine cu shoppingul, nu merge deloc. Nici la coafor nu pot merge, ca si asta dureaza prea mult. 
Si ce-as mai merge eu!!!