LMA Bulgarasi si globulete 2007(135)
Raspunsuri - Pagina 11
Ank83 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui adinag Ank, ce spui tu acolo suna horror... :-(( Ah, si al meu se uita pe sub craci, de cateva saptamani, adica ce vrei sa zici? Ca se uita dupa Iasmina, nu? Adina, Jasmina (24 iulie 2003) & Floris (23 decembrie 2007) |
da ...dupa Iasmina se uita
Ank
Raul
17.10.2007si
de
care creste asa Poze Raulito
AMR ..maxim 3 saptamani pana vine
Cecilia 
Ank83 spune:
Ma gandesc cat mi-ar fi luat daca imi facea cezariana
... Eu si acum cred ca nu ii placea sa nasca pacientele ei cu epidurala(stii tu ca atunci trebuia ea sa verifice mai bine cand vine contractia si sa indice cand si cum sa impinga) si de asta a bagat si scorul asta ...sa te sperie oarecum... sau poate mai scotea si ceva de acolo
... Ma rog nu mai conteaza ...dar e ciudat ![]()
Ank
Raul
17.10.2007
si
de
care creste asa
Poze Raulito
Cecilia 
adinag spune:
Ank, nu mi-e frica de nastere, ci de ce urmeaza! 
Daca as avea copii mai linistiti, care dorm si ei cat de cat, ar fi ceva. Dar de ex. Jasmina nu mai doarme la pranz de cla ca. 1 an jumate. Si acum ii trebuie foarte putin somn, si ca bb a fost la fel. Floris parca e ceva mai somnoros, dar cand citesc cat dorm ai vostri (in suma in 24 de ore), nu-mi vine a crede.
Ah, si cred ca nu mai rezista corpul meu la o a treia sarcina, ca la ultima am pus vreo 30kg si inca malupt cu ele. Si umfla balonul, dazumfla-l, umfla, dezumfla... si io-s trecuta de 30... stii despre ce vorbesc? ![]()

Ank83 spune:
Mai ai dreptate ... eu una nu as mai vrea sa fac al treilea copil nici daca imi ofera sotul tot luxul si conditiile din lume... Vreau sa imi revin complet dupa nasterea asta sa ajung iar slaba cum eram odata ...si gata schimbarilor hormonale
.
Cat despre dormit eu chiar ma rog ca si Cecilia sa fie ca Raul ... care acum doarme noaptea 11-12 ore neintors si ziua iar vreo 3 sau 4 ore
.. Si asta e recent ca pana nu de mult dormea si 6 ore adunate ziua ![]()
Ank
Raul
17.10.2007
si
de
care creste asa
Poze Raulito
Cecilia 
bb_yasmi spune:
mah anca nu stiu de ce. mie nu a trebuit sa imi zica cand sa imping pt ca simteam la fiecare contractie ca si cum ar trebui sa iasa un pepene pe gaura cheii....
![]()
hai sa trecem la alt subiect ca nu mai dormi la noapte.....![]()
![]()
adina, printre multe.... de asta mie si mie groaza de bb2, de kg, de um,fla balona-dezumfla balonul...
etc, etc. oricum bb2 dupa vreo 2-3 ani asa, daca e sa fie.
.................................................................
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!
..................................................................
mami Lavi
si bubulina
IASMINA ALISSA 31.10.2007 
adinag spune:
Vezi, iar la noi, Floris doarme ca. 12 ore din 24 (in total). Insa se mai intampla sa doarma ca azi, 13... aia-i sarbatoare! ![]()
Deci iti dai seama ca nu prea am timp nici sa merg calumea la toaleta. Iar Jasmina doarme acum foarte bine, ca nu se mai trezeste noaptea decat cu motive (toaleta, apa - dar de obicei deloc). Si doarme intre 9-10 ore, depinde. Deci nu se omoara cu somnul!
adinag spune:
Lavi, te inteleg foarte bine. Si inca un motiv de ce nu vreau si bb3 este ca pur si simplu nu am dorinta. Sunt fericita si multumita ca am doi copii sanatosi si voiosi, zic multumesc si gata.
Ank83 spune:
Deci alt subiect...
... oricum dorm la noapte .....mai chinuit dar dorm...
Am fost azi cu Raulito la ziua unei fetite de un anisor... bai frate se fuma acolo ca in codru 
... Nu am nimic cu fumatorii ... dar mai era ziua unui copil mic si erau vreo 6 tzanci pe acolo si fumul il taiaie cu cutitul
... Am venit acasa miroseam si eu si tati si fiu-meu ca niste carnati din afumatoare.... Bine am stat 30 de minute si caramba.. ca cica mi se intareste burta
...
Ank
Raul
17.10.2007
si
de
care creste asa
Poze Raulito
Cecilia 
bb_yasmi spune:
offff ia sa ma mai "vait" si eu un pic (poate schimb subiectul...![]()
)......ma simt asa "naspa"...nu stiu parca nu mai reusesc sa imi ridic moralul. ma simt grasaaaaa.....grasaaaaaa. am fost si m-am tuns ca sa fac o schimbare...dar ma simt si mai grasaaaa.....si "varzaaa"....ce sa fac???
deja l-am inebunit de cap si pe sotz....
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!
..................................................................
mami Lavi
si bubulina
IASMINA ALISSA 31.10.2007 
adinag spune:
Am recalculat si n-a dormit 13 ore, tot vreo 12, deci nici nu vreau sa stiu cat doarmede obicei.
Asa mi-as dori sa am timp o dupa amiaza intreaga de shopping :-)))
Dar nu se poate :-(((
Tu cum faci, Lavi?