LMA Bulgarasi si globulete 2007(135)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

Citat:
citat din mesajul lui adinag

Da Ank... inseamna ca nu avem treaba acasa, nu? Ar zice al meu uitandu-se la sufrageria care se intrevede printre jucarii, rufe care asteapta sa fie calcate (sa astepte sanatose ) si altele :-))

Si eu asa stiu, ca cea mai dureroasa e nasterea provocata, eu am zis ca numai asta nu vreau. Aici nu se provoaca decat rarut nasterea, daca esti cu mult peste termen sau din alte motive, dar nu asa... de chestie!

Oricum, vei avea o nastere super faina, o sa vezi!

Adina, Jasmina (24 iulie 2003) & Floris (23 decembrie 2007)

Aici se provoaca si din simpla idee sa scape si medicul mai repede ...Imi amintesc o faza care si acum mi se pare horror... ca ma tavaleam aproape de durere si doctorita ii zicea asistentei sa dea drumul sa curga mai tare perfuziei de ocitocina ... Aveam impresia ca mi se dilata si ochii

Ank Raul 17.10.2007
si de care creste asa
Poze Raulito
AMR ..maxim 3 saptamani pana vine Cecilia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

ank si tu ai avut nastere provocata, nu??/
eu una ma preferat sa fie provocata decat sa ma ia pe nepregatita, sa mi se rupa apa acasa......si sa intru in panica!!!
adina, nu a fost nimik dureros la nasterea provocata, decat desele controale si contractiile intre dil 4 si 5. si totul a durat jumatate de ora, max o ora (intre 4 si 5 cm)

.................................................................
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!

Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!

..................................................................
mami Lavi si bubulina IASMINA ALISSA 31.10.2007

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ank83

Citat:
citat din mesajul lui adinag

Da Ank... inseamna ca nu avem treaba acasa, nu? Ar zice al meu uitandu-se la sufrageria care se intrevede printre jucarii, rufe care asteapta sa fie calcate (sa astepte sanatose ) si altele :-))

Si eu asa stiu, ca cea mai dureroasa e nasterea provocata, eu am zis ca numai asta nu vreau. Aici nu se provoaca decat rarut nasterea, daca esti cu mult peste termen sau din alte motive, dar nu asa... de chestie!

Oricum, vei avea o nastere super faina, o sa vezi!

Adina, Jasmina (24 iulie 2003) & Floris (23 decembrie 2007)

Aici se provoaca si din simpla idee sa scape si medicul mai repede ...Imi amintesc o faza care si acum mi se pare horror... ca ma tavaleam aproape de durere si doctorita ii zicea asistentei sa dea drumul sa curga mai tare perfuziei de ocitocina ... Aveam impresia ca mi se dilata si ochii

Ank Raul 17.10.2007
si de care creste asa
Poze Raulito

pai cum mah ank ca tu era super-super multumita de "faimoasa" dr, nu???

Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!

Mergi la inceput

A si apropo de provocare... mi-a povestit cineva care a nascut la acelasi spital ca si mine ...si BB ...ca in timpul nasterii ei a venit un control in maternitate surpriza si alergau toate asistentele si doctorii disperati sa scoata perfuziile de ocitocina de la femei din vena si sa le ascunda pe unde puteau mai bine ... Made in Ro

Ank Raul 17.10.2007
si de care creste asa
Poze Raulito

Mergi la inceput

Pai ...nu ma refer doar la ea BB ... asa fac toti ...Am fost multumita de cum s-a purtat cu mine in spital...dar acum cand stiu ce inseamna o nastere provocata... fara anestezie ... Chiar pot sa zic ca e groazniccc

Ank Raul 17.10.2007
si de care creste asa
Poze Raulito

Mergi la inceput

probabil de aia am zis si eu ca nu rezistam fara anestezie. oricum toate au si parti bune si mai putin bune. nu se poate sa fie totul super frumos si usor. eu sunt fffff multumita de ceea ce a ales dr meu pt mine la momentul respectiv.oricum si cele mai grele nasteri se uita cand iti vezi minunea.

Mergi la inceput

si ideea e ca ajunsesem la spital cu dilatatie 4 si la mine de abea la dilatatie 6 au inceput durerile nasoale ... si nasoaleee rauu ... si in momentul in care nu am mai suportat deja aveam dilatatie 8 spre 9 ... dar de acolo au mai fot 2 ore si ceva de chin

Ank Raul 17.10.2007
si de care creste asa
Poze Raulito

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

Ank, ce spui tu acolo suna horror... :-((
Ah, si al meu se uita pe sub craci, de cateva saptamani, adica ce vrei sa zici? Ca se uita dupa Iasmina, nu?

Mergi la inceput

Asa e BB ... dar stii si tu cat costa epidurala la a mea doamna doctor si cat costa la al tau doctor... O chestie care nu prea mi-o explic nici acum

Ank Raul 17.10.2007
si de care creste asa
Poze Raulito

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ank83

Asa e BB ... dar stii si tu cat costa epidurala la a mea doamna doctor si cat costa la al tau doctor... O chestie care nu prea mi-o explic nici acum

Ank Raul 17.10.2007
si de care creste asa
Poze Raulito

nici eu...
si la celelalte 2 tipe din salon cu mine (una era la dr ta, pardon fosta...) tot atata le-a cerut!!!

Mergi la inceput