LMA Bulgarasi si globulete 2007(135)
Raspunsuri - Pagina 15
mariussimiuc spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ancadragoman avem poze si filmulte noi filmulete de aici http://good-times.webshots.com/video/3058088930101626593OHOYzV si poze de aici http://good-times.webshots.com/photo/2866404900101626593NARayd |
Ufff...ce nas julit are mititica...
Dar vad ca pana la proba de caciuli i-a trecut. 
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
abramburika spune:
Iata-ma-s! Acu m-am linistit si eu cu duracellul meu ...
bb - da, tot de la laptop sunt ... ne imprietenim incet-incet. E fain tare !! ![]()
Si ca tot se vorbeste de nasteri ... sunt si eu 100% pt. epidurala ... bine, daca merge totul ok si repede si nu e cazul ... dar daca e cazul e o prostie sa o refuzi ... ca cica se poate si natural si explicatia ca mamele noastre bunicile au putut fara mi se pare o idiotenie.
adina - pai da, vorbeam de lasat pe termen mai lung, chiar si mai multe ore ... cand era mama la noi o lasam cu ea ca sa ma odihnesc eu, ca sa merg pe undeva urgent ... da' prefer fara. Asta si pt. ca nu avem noi o relatie prea stransa ...
o broscuta mica, mica ...
mariussimiuc spune:
| citat din mesajul lui Aralia Din ce citesc aici nu sunt singura pe care nu o intelege sotul....ca oare ce fac eu toata ziua??? Tot spun ca plec un weekend la mama si il las cu Alexia sa vada si el ce fac eu toata ziua. Numai cat imi ia sa strang jucariile imprastiate seara dupa ce culc bebestia... |
I-am propus si eu un targ de-asta lu' Zmeurel al meu si mi-a raspuns sec: "doar nu esti nebuna"...
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
mariussimiuc spune:
| citat din mesajul lui ellis a fost cineva la targul de ciocolata? |
Voi aveti targ de ciocolata...noi "festivalul placintei cu mere"...
mariussimiuc spune:
| citat din mesajul lui adinag Eu zic - bine ca am scapat |
Si tu?
Si la mine tot ultima nastere!
abramburika spune:
Vreau si eu la targul de ciocolata ... ca tot is grasa si urata!!!
bb - nu stiu nici eu de ce te simti asa nasol ... dupa mine, nu ai motiv ... dar poate intr-adevar o tura de shopping poate te-ar face sa te simti mai bine! 
o broscuta mica, mica ...
mariussimiuc spune:
| citat din mesajul lui Ank83 Aha si bag de seama ca fetei nu ii va placea sa se vopseasca roscata Iar Robert e asa dulcic |
Multumesc doamna "nu-mi scapa nimic"

La poza cu Robert ma pufneste rasul instant...is caraghiosi rau...
Ank83 spune:
Eeee ...am facut o baita...si am revenit.... Vad ca se incinge iar limbaritza aici ![]()
Ank
Raul
17.10.2007
si
de
care creste asa
Poze Raulito
AMR ..maxim 3 saptamani pana vine
Cecilia 
Ank83 spune:
Ma gandeam acum la o gluma seaca...pt sotul.... Ca tot e in drum spre Bucuresti... sa il sun si sa ii zic ca m-au apucat contractiile
... Dar mai bine ma abtin ca de obicei cam se implineste cand mint cu ceva legat de sanatate
...
Oaree cat timp nu ar mai vorbi cu mine
???
Ank
Raul
17.10.2007
si
de
care creste asa
Poze Raulito
AMR ..maxim 3 saptamani pana vine
Cecilia