Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (228)
Raspunsuri - Pagina 9
gabitz78 spune:
am aterizat si eu pe meleagurile natale.![]()
la BE, cum a zis si cecilia nu am apucat sa vb, eu m-am trat repede ca m-a sunat sotzu care s-a oferit sa ma duca acas...asa ca n-am rata ocazia.
la pizza a fost fain....erika e o haioasa si are un ras molipsitor!
domnisoara gene luni mi-a explicat cum mamanca cocosul boabe si cum il iubeste pe tata!
aaa...si mai avea o problema cu cateii.![]()
erina o delicata frumoasa
si meseriasul ghighi...
http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/
Roxana_G spune:
Gata, am primit si am si halit prajitura (
cumetrei) si acum plec spre casa. O seara placuta si un weekend minunat!
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/
greyeras spune:
Imi pare rau ca nu am ajuns la BE, dar am vazut frigul de afara si nu m-am incumetat sa o scot, in plus vreau sa evit si aglomeratia zilele astea pana la vaccinul de miercuri.
Cecilia sa poarte sanatos Cristi achizitiile. Intr-adevar la dragon gaesti multe chestii si de imbracat si jucarii. Am fost sapt trecuta la un shopping, dar i-am luat doar de imbracat nu am avut rabdare si pt jucarii.
Mamica de Ana-Adelina (24.09.2007)
www.flickr.com/photos/21859608@N04/3026513257/" target="_blank">Poze
greyeras spune:
Urmy sper sa treceti repede peste marea intarcare si sa nu te simti vinovata, as fi vrut si eu sa alaptez cat ai facut-o tu.
Mamica de Ana-Adelina (24.09.2007)
www.flickr.com/photos/21859608@N04/3026513257/" target="_blank">Poze
carpatina spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cecilia L dedicatie |
si noi dansam cu mare placere alunelu'
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
cecilia L spune:
Am fost in Dragon luna trecuta, am cumpart pt iarna, ce voiam eu era ceva mai deosebit.....sincer m-am cam lecuit si cu achizitiile din Dragon, ieftine si destul de proaste, gasesti si de calitate dar la fel ca in oras, ma refer la produse de la flexi, bebeto...asa ca nu stiu daca merita sa mai merg pana acolo....daca as avea cu cine sa-l las pe Cristi as da o fuga dar in timpul saptamanii......
Cecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)
poze noi
asa crestem
papanash spune:
poate ma invata si pe mine cineva cum sa reglez aparatul foto, am facut www.flickr.com/photos/23756759@N04/3048386690/" target="_blank">poze de toata jena...
.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
Filme Ghighi
ajutoarele lui Mos Craciun
moldoveanca spune:
Ok am inteles ca nici macar nu-mi cititi postarile chiar ma bazam pe sfaturile voastre.Va doresc o seara placuta
teo
cecilia L spune:
Papanas nu pot sa te ajut sa reglezi aparatul foto( si eu am o problema asemanatoare, imi spunea cineva ca al meu aparat foto poate mult mai mult).
Am vazut pozele, frumoase toate protagonistele

Cecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)
poze noi
asa crestem
diwana spune:
Moldoveanca, dar fetele chiar ti-au raspuns, doar ca nimeni nu stie mai multe decat tine referitor la ce s-a intamplat. Eu una ti-as da cu mare drag un sfat, dar chiar nu stiu nimic de asta. Hai nu te supara, poate cineva care n-a apucat inca sa citeasca, va sti mai multe 
Diwana si pitic Rares (14.09.2007)
filmulete Rares