Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (228)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

pe scurt de la intalnire: daca nu era dna Teo sa se tina dupa Ghighi ramaneam nemancata. Ghighi si-a varsat pe el un pahar cu suc si a imprumutat o bluzita de la Erika. Daria e cuminte foc,se lua la intrecere cu Ghighi "cine tipa mai tare", Maria somnoroasa dar foc de vorbareata, avea chef de plimbare, a luat carutul Dariei si voia sa iasa afara. Erika era cam imbujorata, cica-i place de Ghighi, si rosea din cand in cand .Sa vedem cum se comporta la urmatoarea intalnire,emusai sa se vada sa-si recupereze copilul bluzita
Cred ca nu mai primesc astia bebei pe-acolo, le-au fost puse in pericol obiectele de design, tacamurile, perdelele, dulapurile .

.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )

www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
Filme Ghighi

ajutoarele lui Mos Craciun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greyeras spune:

Moldoveanca eu sincer nu ma pricep la asa ceva, daca te-as fi putut ajuta cu un sfat cu cea mai mare placere. Te rog nu te supara, majoritatea fetelor nu au intrat inca pe forum, sunt sigura ca-ti vor raspunde.Eu una citesc toate postarile dar unde nu ma pricep nu ma dau cu parerea.

Mamica de Ana-Adelina (24.09.2007)

www.flickr.com/photos/21859608@N04/3026513257/" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Citat:
citat din mesajul lui moldoveanca

Ok am inteles ca nici macar nu-mi cititi postarile chiar ma bazam pe sfaturile voastre.Va doresc o seara placuta

teo

Nu am raspuns pt ca nu stiu ce sa-ti spun,tot ce pot spune e ca sper sa nu fie nimic grav si sa nu se mai intample, ciudat ce-ai descris acolo sincer nu am mai auzit despre asa ceva....m-ai pus pe ganduri, la mine este ffff cald, nu te supara pe fete...deh pita era de vina.

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)

poze noi

asa crestem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Buna, ne-am intors si noi.
Ne-am simtit bine, Daria a fost tare cuminte,chiar a ciugulit si o bucatica de pizza.

M-am bucurat sa o revad pe Erika delicos de vesela, pe Maria isteata care m-a uimit cu cite stie si Andrei cavalerul catarator norocos intre trei domnisoare. Ce dulci sunt copilasii!!! Aproape nu mai aveam bevoie de profiterol ala mincat la sfirsit...

Tot mai pe la sfirsit obosisera si picii de atitea plimbari. Daria a adormit in masina in drum spre casa.

Multumesc mamicilor , Luiza, Simona,Teodora,Gabi,Ana,prezente agreabile si calde.

Un salut special Sabinei-chan! Draga mea sper ca atunci cind vei rememora prima vizita a Erikai in Romania sa iti amintesti cu drag si de noi si acea amintire sa iti aprinda un zimbet in suflet.

Eu am uitat sa pun bateria in camera asa ca nu am facut poze.

-------------------------------

Erina si Daria (18.09.2007)

Mergi la inceput

Diwana gand la gand . Apropo iti povestesc sfarsitul serialului. Sa te pregatesti.

Papanash vazut poze, frumosi protagonisti. Nici eu nu ma pricep la reglat aparate, same problem.

Cecilia asa e sunt si lucruri de toata jena pe acolo, dar sunt si lucruri de calitate numai ca trebuie sa cauti, ca pret cam aceleasi ca si in magazine.

Mergi la inceput

Erina ma bucur ca v-ati simtit bine. Se vede si din poze.

Mergi la inceput

Eu n-am mai zis ca m-am simtit bine, fiindca se subintelege,nici prin cap nu-mi trece sa merg undeva sau cu cineva cu care nu m-as simti bine .

www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
Filme Ghighi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Felicitari miresicilor, ma bucur ca avem atatea fete frumoase in gasca noastra, pacat ca nu sunt decat 2 premii.SabinaY si Nana.
SabinaY tb sa probezi premiul inainte sa pleci acasa....

Papanasi, la voi nu se mai aude nimic, a trecut 20 nov, noi asteptam sa ne reprezinti in Africa

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)

poze noi

asa crestem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Citat:
citat din mesajul lui papanash

poate ma invata si pe mine cineva cum sa reglez aparatul foto, am facut www.flickr.com/photos/23756759@N04/3048386690/" target="_blank">poze de toata jena...

Filme Ghighi

Nu te mai necaji papanash. Au facut si .

-------------------------------

Erina si Daria (18.09.2007)

Mergi la inceput

Modoveanca, la un simplu search pe google:
hipotermia sau temperatura scazuta a corpului este un risc pentru nou nascut – care poate aparea in orice regiune climaterica – fie la tropice, fie in regiuni reci muntoase. Pentru a observa daca nou nascutului ii este frig sau nu – atingeti talpile lui cu mina dvs si apoi atingeti-I burtica. Daca talpa pare a fi mai rece – atunci nou nascutul poate avea o temperatura scazuta – medical spus: hipotermie Acest lucru creste sansa ca micutul sa raceasca si de asemenea ii creste necesarul de energie. Retineti ca nou nascutii cu greutate mica sau prematurii sufera mai des de hipotermie decit sa aiba febra. Febra nu este un lucru atit de des intilnit la noii nascuti – comparativ cu copiii.

chiar nu ma pricep, iar pediatra mea ( adica a lui Andrei) nu raspunde la telefon,inca. Dar aici doar ne dam cu parerea, numai un medic cu experienta poate sa dea un sfat avizat. Te inteleg ca esti nelinistita, daca nu te-a multumit medicul ala, mergi la altul,suna in tara la cineva.
Singurul sfat pe care pot sa-l dau eu este sa nu lasi copilul sub nici o forma singur, dormi langa el si stai tot timpul cu mana pe el, in cazul in care se mai intampla ceva mergi urgent la spital. Multa sanatate.

Filme Ghighi

Mergi la inceput