Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (228)
Raspunsuri - Pagina 11
papanash spune:
Cecilia, iti dai seama ca si eu sunt nerabdatoare. Se asteapta votul juriului. Cica maxim 1 saptamana dureaza.
.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
Filme Ghighi
ajutoarele lui Mos Craciun
Erina spune:
Moldoveanca, acum am citit.
Dupa cum cred ca ti-ai dat seama eu sunt genul panicos. Eu am batut medicul la cap cum ca Daria are miinule reci de fiecare data cind am fost la el.
Sfatul meu e sa intrebi un medic de acasa care te poate lamuri mai bine. Daca dai un search cu low body temperature babies mai mult te ingrijorezi si te baga in ceata.
Medicul te poate intreba si alte amnunte. Cum ce activitatea a facut, ce a mincat, daca i-au luat temperatura rectal sau in ureche...Un diagnostic se pune luind in calcul mai multe aspecte. Era bine daca veneau cei de acolo sa il vada imediat.
Poate fi cum au spus ei,poate fi altceva. eu zic sa fii optimista si sa monitoriizezi daca se repeta.
-------------------------------
Erina si Daria (18.09.2007)
papanash spune:
Erina, ti-am promis un filmuletz, l-am incarcat dar vreau sa mai lucrez un pic la el, daca nu-l pun in seara asta sa nu crezi ca am uitat,ok ?
.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
Filme Ghighi
ajutoarele lui Mos Craciun
carpatina spune:
Ai mancat profiterol?????
Mah, da' io credeam ca desertul obligatoriu e compus din.. papanasi cu dulceata... ![]()
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
carpatina spune:
Pai .. cu reglatul.. profita de Devylla cand v-oti intani sa returnezi bluza.. ![]()
=====================
moldoveanca spune:
Bine imi cer scuze ca v-am suparat dar simt ca innebunsec.Mi-e teama ca vine seara si raman singura cu el.Am vb aseara cu linia de urgente m-au intrebat daca s-a lovit ce medicamente a lua,le-am spus de vaccin(numai asta aveam in cap si postarea Ceciliei despre copilasul prietenei).
teo
Erina spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui myral A si mai vroiam sa spun ceva si am tot uitat, eu nu ii mai dau gluten Elisei si minune in cinci saptamani a luat 450g, oare asta sa fie cauza pt care nu lua ea in greutate??? Sau doar o coincidenta? Oricum deocamdata mi-e frica sa-i mai dau, sper sa nu fie cava permanent cu glutenul asta ca tare e complicat si are interzis la muuulte produse. Cred ca se fac si niste analize dar nu vreau s-a mai intep. Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997) |
Myral, alergia la gluten e foarte serioasa. Se ia intradevar singe din vena si se testeaza daca exista anticorpi antigliadina IgA.
Dupa vaccinari ( si eu am emotii mari
pentru Daria) e bine sa ii faci testarea. Poate e doar o coincidenta... ai spus ca alaptezi poate te alimentezi tu altfel sau poate a inceput sa manince Eliza mai bine mincarica de lat fel.-------------------------------
Erina si Daria (18.09.2007)
myral spune:
Moldoveanca sa stii ca nu sunt rea, daaaaar tu ai citit toate postarile, ti-ai dat cu parerea la problemele fiecareia????Suntem multe si de acceea` ar trebui sa nu ne suparam daca nu ne raspunde toata lumea. Postarile mele le-ai citit de exemplu
ca nu ti-ai exprimat nici o parere la problemele mele
Si eu am muuulte intrbari fara raspuns dar jur ca nu ma supar daca nu gasesc mereu raspuns. Ar trebui sa fim mai intelegatoare unele cu altele, cu toate suntem ocupate
Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)
carpatina spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui moldoveanca Bine imi cer scuze ca v-am suparat dar simt ca innebunsec.Mi-e teama ca vine seara si raman singura cu el.Am vb aseara cu linia de urgente m-au intrebat daca s-a lovit ce medicamente a lua,le-am spus de vaccin(numai asta aveam in cap si postarea Ceciliei despre copilasul prietenei). teo |
Io' te trimisesem la colt inainte sa vad postarea ta...
Nu tre' sa-ti ceri scuze, te cred ca esti ingrijorata...
Si, la linia de urgenta, n-au considerat necesar sa mnergi cu copilul la control?
N-ai incercat azi sa vorbesti cu pediatrul? Aveti asa ceva?
=====================