Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (228)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Citat:
citat din mesajul lui papanash

Erina, ti-am promis un filmuletz, l-am incarcat dar vreau sa mai lucrez un pic la el, daca nu-l pun in seara asta sa nu crezi ca am uitat,ok ?

.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )

www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
Filme Ghighi

ajutoarele lui Mos Craciun

Nici o problema. Simona sa stii ca pentru mine care va intilnesc a doua oara sau chiar prima oara a fost un pic de emotii despre cum ma voi simti...dar daca am zis ca vin am venit. Nu puteam rata ultima intilnire pe 2008.

-------------------------------

Erina si Daria (18.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Va salut.. pana luni.. sa va gasesc sanatoase.. si pe voi si pe aiai mici

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greyeras spune:

Myral .

Eu va las fetelor, merg sa ma joc cu printesa mea, s-a plictisit de muzica.
Va doresc we placut, o sa mai intru luni ca maine plecam la tara, seara tb sa ajungem la un botez acolo si las fata la socrii mei. O adevarata placere!

Sa aveti un week-end linistit si odihna placuta!

Mamica de Ana-Adelina (24.09.2007)

www.flickr.com/photos/21859608@N04/3026513257/" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myral spune:

Acum imi cer eu scuze pt postarea de mai devreme, daca am gasi raspunsul aici de fiecare data ce bine ar fi.Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Mutumim la fel carpatina!!! Ma retrag si eu. o seara de vineri minunata si week-end placut!!!

-------------------------------

Erina si Daria (18.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

In avans,

La multi ani Bee!

sa ai parte de tot ce-ti doresti!

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moldoveanca spune:

L-a vazut medicul de familie azi dar nu are absolut nimic asa ca probabil crede ca sunt eu nebuna.Myral ai dreptate dar am venit disperata sa deschid calculatorul sa vad daca mi-ati scris ceva si fetele vorbeau doar de hainute si intalnire.Am fost egoista poate si geloasa poate si un inceput de depresie.Mai bine ma retrag innainte sa fac alte prostii.Byee

teo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myral spune:

Erina multumesc asa ar trebui pt a fi sigura, dar numai cand ma gandesc sa-i iau iar sange,of mai bine mai astept. As putea zice ca mananca putin mai bine dar oricum ea nu a mai luat de mult in greutate sau a luat ff putin de aia 450 e enorm pt ea. Totusi nu are alte simptome de aia ma gandesc ca e ceva trecator.GreyerasMyral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diwana spune:

Myral, ca tot nu apucasem sa raspund si la postarea ta . Tot ce stiu eu despre intoleranta la gluten, se refera la experienta lui sora-mea. Avea vreo 9 luni cred, si mama a observat ca elimina mancarea cu bucati intregi plus ca nu prea lua in greutate. Primul dr. a zis ca n-are nimic, dar mama n-a fost convinsa, si a consultat altul. Avea intoleranta la gluten, a tinut dieta, nu stiu cat timp, o sa o intreb pe mama, cert e ca nu are nicio problema in ziua de azi, si poate manca orice, si nu-mi aduc aminte sa fi mancat sora-mea diferit de mine. Insa stiu ca e periculoasa, boala celiachee parca se numeste. Auzisem de o fetita care nu putea manca aproape nimic din cauza asta. Cel mai bine este, ma gandesc sa-i faci analiza, si sa stii cu ce te confrunti. Desi este foarte posibil sa nu fie deloc asta

Diwana si pitic Rares (14.09.2007)

filmulete Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diwana spune:

Asa..., am vazut pozele de la intalnire. Chiar daca ele nu sunt clare, se vede ca v-ati distrat si ca picii sunt foarte frumosi si iubareti

Diwana si pitic Rares (14.09.2007)

filmulete Rares

Mergi la inceput