Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (228)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Era sa uit. Luy, poate te-a am uimit ca i-am spus asa hotarit Nu Dariei cind am crezut ca incearca sa se urce pe scaunul pentru copii. Observasem ca e subred reazemul de picioare si nu as fi vrut sa cada.

Sunt intru totul pentru positive guidance dar daca e in pericol iminent sunt ferma.

-------------------------------

Erina si Daria (18.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diwana spune:

Greyeras, hai ca numai putin iti lasi fata la socri Distractie faina la botez si un weekend fain.

Erina, Carpatina weekend fain.

Apropos de al meu weekend, la mine vin socrii

Diwana si pitic Rares (14.09.2007)

filmulete Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myral spune:

De ex mai intrebasem si eu daca mai e vreun copilas cu pielea mai uscata (a mea pe burtica) nu stiu ce sa folosesc, Am presupus ca nu mai e nici un copilas in aceasta situatie sau ca nici unul nu foloseste produse weledaDiwana asa sper si eu ca e micuta si asta e cauza, uite mesajul tau mi-a dat speranta ca poate fi intradevar ceva trecator daca au mai fost cazuriMyral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

Erina, de ce ultima intalnire pe anul asta ? de-abia-i 21 noiembrie.

.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )

www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
Filme Ghighi

ajutoarele lui Mos Craciun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pinacolada spune:

Papanash- vazut pozele......cred ca a fost distractiv, mai ales pt doamnele care au savurat mancarea:)) si mai ales pt bbici care am vazut ca a veau o energie....demna de invidiat!
inca o data va spun ca-mi pare rau ca nu am mai putut ajunge si am priedut distarctia, dar data viitoare nu mai ratez!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diwana spune:

Myral, revenind la discutia noastra, cred ca e foarte bine ca nu-i mai dai nimic care sa aiba gluten, cel putin pana ce nu stii despre ce e vorba

Diwana si pitic Rares (14.09.2007)

filmulete Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitz78 spune:

moldoveanca - recunosc ca nu mi-a trecut niciodata prin cap sa-i pun termometru cand era mai rece.am invelit-o si gata!
papanash - simt o urma de invidie in faza cu fetele care au savurat mancarea???nu de alta, dar cum am mai zis, eu sunt la regim...era singura masa pe ziua de azi...asa ca...

http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuta36 spune:

Seara buna de la noi!

Diwana ce m-a distrat povestirea ta cu spalatul la chiuveta,cam asa si la noi,deja am muschi la mana stanga...eu pe Miru o sprijin cu picioarele de margine si numai funduletul il bag la spalat Cand e prea murdarici,in rest folosesc servetelele umede.Nici ea nu prea vrea sa stea pe spate,deci musai sa-i dau o jucarie,ceva sa aiba ocupatie...

Gabriela sanatate multa si sa iasa bine analizele! Poate te intalnesti cu Diwana cand va intoarceti de la Deva...

Myral si noi tot in chiuveta o spalam pe Miru,dar abia mai incapea,noroc ca e din aia mai maricica...mai nou o punem in cadita si in vana si s-a obisnuit,nu plange.

Papanasho pupici lui Ghighi si sa-i iasa dintii fara dureri mari Faine pozele de la intalnire,dar pe tine nu te-am vazut deloc..

Mada28

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuta36 spune:

Felicitari frumoaselor mamici de la noi SabinaY si Nana!

Fetele,aseara am vorbit putin la telefon cu Afibebesi va transmite salutari..

Mad faine pozele de la munte,ce noroc a-ti avut cu vremea buna..

Acum intr-o seara Miru butona la telefonul lui tati,cand colo ea scrisese ceva...nu ne-a venit sa credem ce s-a nimerit,scrisese cuvantul 'babac'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Moldoveanca, sa fiu sincera eu ratasem postarea ta. Personal nu am mai auzit asa ceva. Esti sigura ca mergea termometrul? Banuiesc ca oricum temperatura era foarte mica daca il simteai rece. Nu prea stiu ce sa zic. Zau!

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/

Mergi la inceput