Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (228)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danuta36 spune:

Plec sa savurez un tuborg christmas

O seara faina sa aveti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Chiar si din pozele neclare ale Papanashei se vede ca v-ati simtit excelent. Ce ma oftic ca nu am venit! Numai mamici frumoase, copiii frumosi si veseli. Mai citesc si povestiri si ma oftic si mai si.

Papanash, eu nu ma pricep la reglaje, dar ar trebui sa il lasi pe automat pur si simplu. Totusi depinde de aparat. Eu am avut un Sony Cybershot la un moment dat cu care nu a fost chip sa fac vreodata poze clare. Acum e al Alexandrei.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

Rox, pacat ca n-ai ajuns si tu. Macar ai savurat praji .Nu ne pui poze cu atomica pictata pe unghii ?

Danuta, multumim, pupici de la noi [entru voi.

Sabina vad ca s-a bagat in polemica de la miresici, m-as baga si eu dar nu pot fi asa de diplomata cum e ea,eu le zic dur de tot cand ma supar.

In chiuveta il spal si eu pe ghighi dimineata la popo. bineinteles ca zboara sapuniera, sapunul si tot ce uit pe-acolo. In cada mare inca nu l-am bagat. Are in schimb cadita lui care-i foarte mare, se balaceste bine de tot acolo si incheiem cu un dus.

Yaia, si mie mi-ai parut trista zilele astea. Si Maria la fel . multi pupici de la mine .

.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )

www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
Filme Ghighi

ajutoarele lui Mos Craciun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentina_22 spune:

Fetelor voi dati bebeilor Zymaflor? Parerile sunt pro si contro. Eu i-am dat Alexandrei pana la 3 ani incepand cu 6 luni. E adevarat ca are o dantura impecabila acum, dar nu m-am hotarat daca sa incep si la Andrei.
O seara buna!

comori de ALEXANDRA - NICOLETA (27.02.2004) si ANDREI - GABRIEL (12.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

Mai, l-am vazut pe Cristi cum danseaza , e mortal, cred ca vrea sa se ia la intrecere cu baiatul lui Gabitz ...

.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )

www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
Filme Ghighi

ajutoarele lui Mos Craciun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bikmaria spune:

buna seara dragele mele ,va multumesc mult,mult de tot ca ati fost alaturi de mine ,conteaza ff mult sa auzi o vorba buna,o incurajare atunci cand simti ca totul se naruie in jurul tau ,va multumesc ca existati prietene dragi

Mergi la inceput

Am vazut ca vorbeati de baita copilasilor, Andrei nu mai vrea in cadita de pe la 10 luni. I-am cumparat un lighenus numai pentru el, in care am pus un covoras din acela special pentru baie, ca sa nu alunece copilul si il spal acolo. Pana pe la un an adora dusul si nu plangea deloc , mai ales cand il spalam pe cap, acum sta numai in picioare si urla non-stop pana il scot din baie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diwana spune:

Danuta sa-ti fie de bine Tuborgul. Eu il bag cu totul in chiuveta, il tin in picioare totusi. Din pacate la noi nu functioneaza de muuuuuuuult smecheria cu o jucarie ca sa stea linistit. In clipa in care l-am dezbracat a si zbughit-o, il distreaza teribil, numai ca se tranteste cu fundul pe pat, se invarte pe loc, chestii de genul asta, asa ca daca va imaginati un cur cacios facand giumbuslucurile astea pe pat, nu va mai vine sa incercati cu servetele, si zau ca uneori asa as vrea sa-l spal numai cu servetele, ca ma doare spatele si mana sa-l tin la chiuveta de fiecare data. As incerca sa-l spal direct in cada, dar apoi nu l-as mai putea scoate de acolo, fiindca e innebunit cand vede cada, daca ar fi dupa el, numai in cada ar sta.

Eu am avut ocazia sa vad cum face poze Sony la 2 prietene. Parerea mea: e jenant de-a dreptul. Fff proaste, miscate, culori ciudate. Si erau puse pe automate. Eu am un Canon Poweshot A550 si e super acceptabil. Din ce-am vazut, eu Canonul si Pentaxul fac cele mai misto poze in mainile neprofesionistilor

Diwana si pitic Rares (14.09.2007)

filmulete Rares

Mergi la inceput

Iar de aspirat nasucul....poveste lunga. A inceput sa priceapa cum e treaba si numai cand vede ca ma apropii de aparat si il bag in priza incepe sa planga si o ia la fuga. Si sa te tii alergatura dupa aia... mori de ras nu alta, cica are doar 1 an....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myral spune:

Danuta a mea a sunat la 112 nu nimeream sa inchid mai repede.Diwana daca isi mai aduce aminte mama ta cam cat a tinut regim sora ar fi superValentina eu nu am folosit la cea mare Zymaflor si nu am avut probleme tocmai din cauza parerilor pro si contra sunt hotarata sa nu folosesc.MariaMyral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)

Mergi la inceput