Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (228)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Pinacolada spune:

Cecilia L-sa va bucurati de noile lucrusoare...., vezi ca chestii groase am vazut la dragon, unele f faine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Urmy, iti inteleg suferinta legata de intarcare, am trecut prin asta, uneori mi-e dor de clipele acelea, asa cum a spus si Yaia, acum il tin in aceeasi pozitie(pentru somn) si bibe suplineste sanul, are aceeasi placere cand papa, inca ma mangaie pe gat sau piept....rade sotul cand vede..chiar l-a mangaiat si pe el.

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)

poze noi

asa crestem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diwana spune:

Felicitari frumoaselor mirese si mamici totodata, Devylla si Nana

Cecilia, las' ca o sa fiu atenta diseara sa vad daca iar te culci fara sa ma vezi/auzi Sa poarte Cristi sanatos achizitiile (destul de numeroase)

Carpatina, sanatate!

Ghighi meseriasu' si Miru papusica fiti puternici, imediat veti avea o dantura de invidiat, veti putea rontai tot ce prindeti.

Urmy, mi s-a ridicat freza pe maini cand am citit. Oricum n-am mancat de la Mc decat de vreo 5 ori in existenta mea, dar ma intreb cum sa-l invat pe Rares sa manance sanatos, cum o sa-l pot tine departe de atatea tentatii. Offf, off, acum e inca floare la ureche sa ai grija de un copil, dar creste atat de repede, de abia atunci incepe greul

Prisi succes cu mersul pe jos, sa te tina cat mai mult. Mi-am propus si eu de nu stiu cate ori sa fac asta, dar sunt o lenesa fara pereche.

Moldoveanca, eu habar n-am daca e posibil sau nu (probabil ca da), insa suna tare inspaimantator. Sper sa nu mai fie cazul sa va speriati asa.

Myral, sa scapati usor de vaccin

Diwana si pitic Rares (14.09.2007)

filmulete Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diwana spune:

Cecilia, ce scumpi sunt Ce dragut dansau ei. Si Rares pocneste degetelele si danseaza cu mainile pe sus (tot rad de el, ca parca-i manelist) si tot face flotari Nu-i asa ca va vine si voua sa-i "mancati"?

Diwana si pitic Rares (14.09.2007)

filmulete Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Am o zi cam grea la munca, nici nu ma simt bine. Si inca mai muncesc la ora asta desi tare as pleca.

Nu am mai ajuns la intalnirea cu fetele, o astept pe cumatra sa imi aduca niste prajituri macar. Nici la Baby Expo nu prea am stat, am fost contra cronometru si pe deasupra m-au sunat si de la dentist sa ma duc mai devreme, asa ca s-a dus shoppingareala mea la BE. Oricum nu am vazut mare lucru, mi-ar fi placut niste jucarele pentru Mos, dar pana la urma am luat doar cateva nimicuri si o pereche de ghete pentru Bubu de la Hokide (voiam din cele ca ale lui Cristi de Cecilia insa nu aveau marimea 23). Cam asta a fost pentru mine ziua.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui carpatina

200 euro un meniu la restaurant ptr Revelion?

Pai in cazul asta 250 euro pentru un dus-intors la Viena nu pare mult...

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Rox ,

Poze

Mergi la inceput

Papanash, chiar nu am idee unde am putea strange lucrurile. La mine zau daca mai e loc de ceva si oricum e aiurea sa le plimbam pana la capatul lumii. Poate e mai simplu sa stabilim anumite zile de predare si atunci sa le si ducem in locatiile beneficiare. Vad ca si la gradi la fiica-mea se strang deja jucarii si alimente pentru copii.

Prisi, fata necajita noaptea si pe mami obosita si cu chef de mers pe jos.

Yaia, esti cumva mai putin vesela ca de obicei sau mi se pare mie?

Rox ,

Poze

Mergi la inceput

Myral, eu la cada mare ma refeream, in cadita mica nu il pun demult. La inceput o adora, apoi se foia si in ea. Si cum nu incapea in cada mare si statea doar sprijita, cand incepuse cu circul cadea mereu si era risc de accidente grave. De aceea l-am trecut la cada mare si intru el, ba inca face baie la mine in brate.

Cecilia, esti martora ca nu am cumparat mai nimic la BE, sa nu ramana fetele cu impresia ca nu mi-a ajuns avionul din Germania.

Rox ,

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Roxana, imi pare rau ca ai avut o asa zi, poate recuperezi la sfarsit de saptamana...poate iti lumineaza ziua prajiturile de la ''cumatra''
Asa este nu aveai nevoie de avion

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)

poze noi

asa crestem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greyeras spune:

Fetele care ati facut comanda la babypoint mai ajutati-ma cu ceva, cica scrie "preluati pachetul", am inteles de la voi ca se ocupa o doamna de chestia asta, cum iau legatura cu ea si la ce adresa?

Mamica de Ana-Adelina (24.09.2007)

www.flickr.com/photos/21859608@N04/3026513257/" target="_blank">Poze

Mergi la inceput