Sezatoarea canadiana (116)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns try spune:

Luxe, multumim de pont, par preturi bune.

Diana, tu stii ca am avut un imbold sa te intreb daca mai ai mesajele pe undeva? M-am gandit ca, la cum mi-ai parut mie de ordonata, le-ai pastrat pe undeva. Si exact la asta m-am gandit ca poate i le poti oferi lui Carmen ca sursa de informare. Mi-e imposibil sa mai reuaiu inca o data cu lux de amanunte toate detaliile de atunci. Pe masura ce copii mei cresc si depasesc anumite stagii, mi-e greu sa mai vorbesc asa detaliat despre ele. Ma mut cu preocuparea pe varsta lor. De ex. acum sa nu ma intrebati de logopedie ca scriu romane

miki, sunt catranita ca iar l-am trecut pe adrian pe antibiotic. Dupa ce am ajuns la dr ieri, cand eram pe masa de consultatie astepandu-l pe dr. mi-a trecut prin cap sa-i verific iar urechea si era plina de secretie, mi-am dat seama clar ca infectie in ureche scrie pe noi. Asa ca alte 10 zile de antibiotic, de-abia ce l-am intrerupt pe cel dinainte acum o sapt. (desi a avut alta cauza) de-aia era asa in ne-largul lui ziua. Mi se trezeste noaptea iarasi aproape mereu. Si uraste antibioticul, i-l dau fortat, n-am ce face. Iar frate-su plange pe langa mien sa-i dau si lui (ii place gustul la nebunie si in plus i se pare ca daca-i dau medicament lui adrian e o forma de dragoste/protectie/grija/mila pe care i-o acord si el n-are parte de ea - in 4 ani de zile cred c-a luat doar de 2 ori antibiotic).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

nelia, la multi ani lui Lisandru! sa traiasca, sa fie sanatos, norocos si la puinga gros!

in aceeasi nota, Laurajr, ziua lui david e tot pe acum? daca a fost, bate-ma, dar primeste un La multi ani intarziat!

Donia, si ziua flacaului tau e in aceasta perioada, asa ca La multi ani!

mai, roza scleroza loveste rau, plus ca am cea mai rea zi, bad hair day, big time!

Doamne'ajuta!

POZE
POZE2

http://maru-incotro.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicutza_bb spune:

La multi ani Lisandru, sa fii sanatos si sa ai mult noroc!

Monica, mami fericita de papusica Aylin Nicole (27 iulie 2007) si nazdravan de Alex (18 iunie 2006)

Pozici Aylin
Pozici Alexutu

"Happiness is nothing more than good health and a bad memory" - Albert Schweitzer

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Maru-baietelul Doniei e pe 13 dec,dc nu ma lasa memoria,stiu ca am citit cu placere povestea nasterii.Deci mai e ceva

Denisa cu Emma Andrea 2,9 ani si Mark Alex 1,3 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

stiu ca e la cateva saptamani distanta de David al Laureijr, dar batranetile sunt de vina!

Doamne'ajuta!

POZE
POZE2

http://maru-incotro.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimitete spune:

nelia, La multi ani lui Lisandru, sa creasca mare, sanatos si sa fie fericit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andy08 spune:

La multi ani, Lisandru! Nelia, sa-ti traiasca feciorul, sa fie sanatos si sa va aduca multe bucurii!

Denisam: Sunt un pic mai bine cu raceala, adica nu ma mai doare in piept, dar tot mai am de tras. Nasul tot infundat, ma ustura gatul, vocea e asa si asa.... Am fost la ginecolog azi si mi-a zis ca am colul inchis inca si capul lui bebe inca nu e jos de tot. Burta e lasata, dar se pare ca ar mai putea sta acolo....Termenul e 17 decembrie, acum sa vedem cand vrea Andrei sa vina...
Ce diferenta mica e intre puiutzii tai... Cum e? Mie mi se pare ca e bine sa fie de varste apropiate, dar ma gandesc ca e destul de greu pt. parintzi.... sau? Noi suntem la primul bebe, inca nu stim cum e cu unul....

Andy 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Andy-mersi, da e doar 1,6 ani intre ei,pt ca desi ne-am dorit 2 copiii, Alex a venit pe nepregatite, si intr-un moment cam tensionat pt mine ca eram cu tiroida avansata si nu stiam dc pot pastra sarcina- in final mi s-a spus ca e ok si nu am putut sa il aman,pt ca inainte de Emma pierdusem o sarcina marisoara. Ai dreptate, pt ei e f. bine, pt noi mai greu,adica pt mine mai ales, dar am ales varianta de gradi pt Emma inca de cand Alex avea 4 luni pt ca ea era avansata si dornica de socializare si eu nu ii puteam oferi tot ei, in detrimentul bebelusului-o sa vezi ca pe primul il cresti diferit si ii oferi totul si sari la cea mai mica miscare, pe al 2-lea, fara sa vrei, nu mai poti 100% la fel si de aia eu am simtit ca treb sa fac un efort financiar si sa o dau pe Emma la gradi ca si Alex sa beneficiezi mai mult de mama macar pina la 1,3 ani cand el a inceput gradi si eu jobul. Dar e frumos mai ales ca Emma e f. protectoare acuma si o profesoara buna
Ma bucur de vestile bune si tinem pumnii ca Andrei sa mai stea putin la caldurica.

Denisa cu Emma Andrea 2,9 ani si Mark Alex 1,3 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ica 1975 spune:

Nelia, La multi ani ptr Lisandru , sa creasca mare si sanatos !

Noi

Ce spui sa si infaptuiesti !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

LA MULTI ANI LISANDRU!!! Nelia, sa va traiasca baiatul !

eu stiu ca David de laurajr e pe 24 nov, ca si Julia, nu ? David .laurajr, hai sa ne povestesti cum ati petrecut!

Mergi la inceput