Ar trebui facuta o listuta cu zilele de nastere.... Eu am zis anticipat la toti copiii![]()
Try deci ganglionul arata infectia din organism. Ce nu inteleg eu. Ar fi trebuit sa nu se intample. Doar are tubulete....
Si de antibiotic si noi ne batem ca sa il dam. Dar doar daca e galben. Cand e roz il acepta mai usor.
Vin si eu cu o intrebare. Cum se comporta cizmele de piele intoarsa care se poarta acum? adica rezista la zapada de aici?
Ma refer la asa ceva:
www.globoshoes.com/ca-eng/women/boots/winter/66546591-sebolda" target="_blank">cizme 1
sau asa
www.globoshoes.com/ca-eng/women/boots/winter/69355707-bayer" target="_blank">cizme 2
Eu merg mult pe jos, ca nu conduc, si in Montreal ninge mai mult .
Chiar vazusem unmesaj dimineata, ca ninge la Kitchener si nu la Toronto. Si ma uit de curiozitate pe harta. Pai mie mi s-a parut putin mai jos decat Toronto. E vreun munte pe acolo de e mai frig?
[www.onetruemedia.com/shared?p=60647bcd025335118109e1&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj 2 Ani
[www.onetruemedia.com/my_shared?z=196cc7766eb32af94624d1&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj 1 An
www.dropshots.com/mikiion" target="_blank">filme si poze 2006-2008
www.dropshots.com/mikiion2008" target="_blank">filme si poze mai 2008-
Virsta Marc
La multi ani, Lisandru! Nelia, sa-ti traiasca baiatul!
Un an deja! Cind a trecut?
Smile,tomorrow could be worse!